Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 17.02.24 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl....ty černé kruhy na masce jsme s prodejcem řešili, už když jsem objednával RS3 poprvé před léty. Někteří borci si totiž černě lakované kruhy měnili za chromové koupené z ND. Jenomže. Vpředu pak už nebyl žádný jiný prvek v chromu a tak museli měnit i RS3 emblém, aby tam alespoň trochu chromu někde jinde bylo. No jenomže.....chrome není nikde jinde na karosérii a tak ani to nebylo ideálním řešením. S těmi body colour kruhy si nejsem jistý. Spíš bych nechal kruhy černé a vyměnil RS3 emblém za originál s trochou chromu (viz zelená RS3 s body colour kruhy). [odkaz] -
white label 16.02.24 23:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd7
Budeš taky lakovat kruhy vpředu na zeleno?
Jak jsem svého času zvažoval křídovou RS3 SB, tak bych to tak udělal. Vzadu černé na šedé, vpředu negativně. Nebo sehnat masku bez kruhů a černé kruhy dát na kraj kapoty, jako u TTRS/R8. -
white label 16.02.24 23:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Boxer je zvučnější, typický zvuk BMW R6 postrádá (na poměry šestihrnků) osobitý charakter, i koncernovwé VR6 a R5 znějí prostě osobitěji, výjimečněji. -
Thomasino 16.02.24 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Tříválec je v pořádku jen když jsou dva hned za sebou nebo proti sobě ;-) >:-[]
(šestiválec řadový v BMW, nebo boxer v Porsche) -
pradeda777 16.02.24 15:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
iu....GR Corolla....ok, ale pořád ten tříválec, ten nemůžu jaksi zkousnout. Možná kdybych se v ní svezl, tak bych ji ten tříhrnek odpustil.... ;-) -
iudex 16.02.24 13:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ad GR Corolla: mne sa to auto veľmi pozdávalo, proste praktickejšia varianta GR Yarisa. Z Yaríska sú všetci nadšení, ale u mňa neprichádzal do úvahy z jednoduchého dôvodu, že je to nepraktický trojdverák. Corolla túto výhradu rieši a keby bola u nás v predaji, tak o nej uvažujem. Ale nie je. A ten dovoz zo zámoria (čo mimochodom robí Jakub Rejlek) to brutálne predraží, kým v USA GR Corolla začína na 35900 USD (plus daň, čo je niekde okolo 6%), dovezené to tu predávajú za 58000 eur (základ), resp. 65000 eur Circuit edition. A za to mám RS3. Takže napriek všetkým kvalitám Corolla za cenu RS3 sa stáva nepredajnou. -
Dany 16.02.24 10:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
SF, aké zase myši? Hlučné. Už tu mám pocit, že to s tou abstinenciou preháňam...
Tak som bol nadšený z nadpisu, že Stinger dostane 600k nástupcu, že som to sem skoro hneď bez rozmyslu šmaril. Šmária -
speedfred 16.02.24 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja prídem so šedou (bielou) myškou, ale kurevsky hlučnou. Včera som sa bol na ňu pozrieť ak to auto je nádherné. -
iudex 16.02.24 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ja by som rád vybehol, ale v sobotu idem na neveľmi príjemný lekársky zákrok. ;-\ Ale plánujem dobehnúť niektorú sobotu (aj s nejakým prezentom od Gašparíka). :-) -
pradeda777 16.02.24 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ok....srandy moc, ale jak to tak vypadá, tak iudex v sobotu na okouknutí žluté RS3 SD nepřijede a účast na akci "dědův vozový park/sklípek/pokec/žádné baby" nikdo závazně nepotvrdil, tak se akce musí odložit na "později". Sorry.... :-! -
iudex 16.02.24 07:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl: no keď prídeš s karmínovočerveným Porsche ako naposledy, tak k tej dúhe prispeješ aj Ty. Notabene Fred so zeleným. >:-[]
[odkaz]