Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.24  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

tms.....no vidíš...a já bych za ty kroužky i zaplatil. ;-) A bacha.....nápisů ještě přibude... >:-[] To su zkrátka já.... ;-)
    Jo, s koly jsem měl kliku že je měla tato skladovka, protože v rozhodnou chvíli se už nedaly objednat.. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Srovnej to se zvukem "plebejského" V6 v JQV, to zní přece parádně!, příjemně agresivně, naštvaně..., proti tomu zní R6 v BMW poněkud "nudně".
    Ale ať se k tomu vyjádří třeba Fred, tem měl před V6 v Julči i R6 v BMW.
    P.S. Neber si to nijak osobně, stejně už máš objednanou R5 od Audi... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  21:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Nějaký akustický charakter má každý motor, a každý více válec ho má lepší/větší, než běžný R4. Ale na poměry více válců je tohle za mě zvukově prostě docela nuda.
    I ten menší R5 (co sis objednal) ho strčí ho v tomto ohledu do kapsy o JQV už jsem psal. Možná máme každý jiný sluch, ale vážně jsem nikdy nezaregistroval, že by někdo psal, že zvuk R6 ho nějak nezapomenutelně dostal.
    Jedno BMW mě akusticky odrovnalo, ale to má V10.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.24  21:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Proste povedať že toto postráda charakter, sorry, ale to by s Tebou súhlasil málokto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

iu
    Tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale nikdy jsem neslyšel/nečetl (v testu ani naživo) vyloženě se rozplývat nad zvukem R6 (v rámci víceválců), "blbý" GR32 má sice spoustu jiných slabin, ale z jeho zvukového projevu si kdekdo sedá na zadek ((skoro v každém videu/testu s ním), R5 od Audi podobně.
    A chceš říct, že třeba Fredova V6 v JQV má horší zvuk, než M3 (oba se sériovým výfukem)? Za mě ani náhodou, naopak...
    Prostě osobně bych nepreferoval R6 (před B6/VR6/V6/R5-Audi) primárně kvůli jeho zvukovému projevu.
    Jasně, že zejména BMW funs komunita s tím nebude souhlasit, už z principu.
    BMW má jiné přednosti, ale nějaký mimořádně charakterní zvukový projev R6 k nim bohužel nepatří, aspoň teda za mě ne.

Co se týče těch log, škoda, že nelze mít vpředu stříbrné a vzadu černé, to by bylo to lepší z obou možností.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.02.24  20:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Najlepšia zelená na RS3 je Sonoma green: [odkaz] [odkaz] Žiaľ je to drahá exclusive farba.
    Ad zafarbenie loga Audi: mne to príde trochu tuzingové; koho irituje chróm, nech volí čiernu. Za mňa ale čierna zaniká na čiernej maske, preto nechávam chrómové: [odkaz]
    wl: že bavorský R6 postráda osobitný charakter, to je hodne odvážne tvrdenie; ak sa niečo na R6 všeobecne oceňuje, je to práve špecifický charakterný prejav a zvuk. Za mňa rozhodne lepší, ako akýkoľvek V6 a uprednostním ho pred väčšinou brumlavých V8čiek á la Mustang. Samozrejme atmosférická B6 od Porsche je zase vyššia liga, ale R6 má stále charakteru na rozdávanie.
    Ad zlat(ist)é disky: najlepšie sú na fredovom Spyderi práve v kombinácii s tou tmavou zelenou: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.24  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Ale ty kroužky na zadním sloupku sis mohl odpustit ;-) Pak by to bylo celkem OK a přežil bych snad i dole ten nápis RS3 :-)
    Ty kola za mě dobré, z toho mála co je na výběr v podstatě jediné možné!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  20:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl.....moje kola si sednou s tou RS3 "Veselou Zelenou" perfektně. To se Audi opravdu povedlo. U mě to nemá chybu.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.02.24  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Mě se ty stříbrné kroužky líbí více než černé. Hodně podobné stříbrné máš ve světlech, takže za mě v pohodě :-)
    Jinak zítra má být celkem hezky, pojedu se projet do Hradce a kouknout (odpolední termín po 13-té hod) za kámošema na driftovací akci. Jeden tam bude s GR86, druhej s BMW Compact a možná Teslou 3 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    K té tvojí zvýrazňovačově zelené by zlatá kola vypadala kýčovitě.
    Mně se líbí nejvíc ta základní kola (k té tvojí zelené ale moc ne), po nich ta tvoje černá lesklá verze a nakonec ta matná, a to hlavně proto, že jsou úplně celo černá a ještě k tomu matná = nevypadají a nepraktická zároveň. A hned jak se to kolo roztočí, vypadá jak o palec menší černý (typicky zimní) plecháč bez krytu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl....mě se stejně nejvíc líbí ty moje..... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  17:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    Zlatá/bronzová kola s jakoukoli neutrální barvou, nebo viz fred.
    Kombinace červené se zlatou vypadá jak sovětská/čínská vlajka.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

wl....tak zlatá kola jdou nejlíp s černou...Lotus F-1.... :yes: A potom tmavo zelená plukovnická a Subaru STi tmavomodrá. Ano, červená a zlatá.....mno....když bude tmavočervená, tak to by ještě šlo. A ano, ta RS3 červená je na ně poněkud světlá, ale což, když se to borcovi líbí, tak je to ok.... ;-)
    Chrome kruhy a front splitter [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.02.24  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

Áno, moje sa mi moc páčia, toto bol len taký výstrel.Keby som mal denné auto RS3 tak prečo nie aj nejaké zlatisté či bronzové kolesá ale s inou farbou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

sf
    Máš tam mnohem hezčí kola, tvarem i barvou/odstínem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    Ta zelená je na ty kruhy moc výrazná v neutrálnější světlé barvě by to bylo přijatelnější.
    Emblém neřeší problém se splývajícími kruhy.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.02.24  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

pd7
    To má do bronzové daleko, to je spíš taková zlatá champagne. Za mě je ten nádech zlaté moc do žlutozelena, i když fotka to může do jisté míry zkreslovat.
    Každopádně zrovna k tomu červenému laku mi to nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.02.24  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

To by mi pasovalo k Porče.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.02.24  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift

RS3 SD + bronzová kola....[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…