Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 17.02.24 22:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Srovnej to se zvukem "plebejského" V6 v JQV, to zní přece parádně!, příjemně agresivně, naštvaně..., proti tomu zní R6 v BMW poněkud "nudně".
Ale ať se k tomu vyjádří třeba Fred, tem měl před V6 v Julči i R6 v BMW.
P.S. Neber si to nijak osobně, stejně už máš objednanou R5 od Audi... :-) -
white label 17.02.24 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Nějaký akustický charakter má každý motor, a každý více válec ho má lepší/větší, než běžný R4. Ale na poměry více válců je tohle za mě zvukově prostě docela nuda.
I ten menší R5 (co sis objednal) ho strčí ho v tomto ohledu do kapsy o JQV už jsem psal. Možná máme každý jiný sluch, ale vážně jsem nikdy nezaregistroval, že by někdo psal, že zvuk R6 ho nějak nezapomenutelně dostal.
Jedno BMW mě akusticky odrovnalo, ale to má V10. -
iudex 17.02.24 21:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Proste povedať že toto postráda charakter, sorry, ale to by s Tebou súhlasil málokto: [odkaz] -
white label 17.02.24 21:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
iu
Tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale nikdy jsem neslyšel/nečetl (v testu ani naživo) vyloženě se rozplývat nad zvukem R6 (v rámci víceválců), "blbý" GR32 má sice spoustu jiných slabin, ale z jeho zvukového projevu si kdekdo sedá na zadek ((skoro v každém videu/testu s ním), R5 od Audi podobně.
A chceš říct, že třeba Fredova V6 v JQV má horší zvuk, než M3 (oba se sériovým výfukem)? Za mě ani náhodou, naopak...
Prostě osobně bych nepreferoval R6 (před B6/VR6/V6/R5-Audi) primárně kvůli jeho zvukovému projevu.
Jasně, že zejména BMW funs komunita s tím nebude souhlasit, už z principu.
BMW má jiné přednosti, ale nějaký mimořádně charakterní zvukový projev R6 k nim bohužel nepatří, aspoň teda za mě ne.
Co se týče těch log, škoda, že nelze mít vpředu stříbrné a vzadu černé, to by bylo to lepší z obou možností.
-
iudex 17.02.24 20:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Najlepšia zelená na RS3 je Sonoma green: [odkaz] [odkaz] Žiaľ je to drahá exclusive farba.
Ad zafarbenie loga Audi: mne to príde trochu tuzingové; koho irituje chróm, nech volí čiernu. Za mňa ale čierna zaniká na čiernej maske, preto nechávam chrómové: [odkaz]
wl: že bavorský R6 postráda osobitný charakter, to je hodne odvážne tvrdenie; ak sa niečo na R6 všeobecne oceňuje, je to práve špecifický charakterný prejav a zvuk. Za mňa rozhodne lepší, ako akýkoľvek V6 a uprednostním ho pred väčšinou brumlavých V8čiek á la Mustang. Samozrejme atmosférická B6 od Porsche je zase vyššia liga, ale R6 má stále charakteru na rozdávanie.
Ad zlat(ist)é disky: najlepšie sú na fredovom Spyderi práve v kombinácii s tou tmavou zelenou: [odkaz] -
Thomasino 17.02.24 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Ale ty kroužky na zadním sloupku sis mohl odpustit ;-) Pak by to bylo celkem OK a přežil bych snad i dole ten nápis RS3 :-)
Ty kola za mě dobré, z toho mála co je na výběr v podstatě jediné možné! -
pradeda777 17.02.24 20:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl.....moje kola si sednou s tou RS3 "Veselou Zelenou" perfektně. To se Audi opravdu povedlo. U mě to nemá chybu.... :yes:
-
Thomasino 17.02.24 19:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Mě se ty stříbrné kroužky líbí více než černé. Hodně podobné stříbrné máš ve světlech, takže za mě v pohodě :-)
Jinak zítra má být celkem hezky, pojedu se projet do Hradce a kouknout (odpolední termín po 13-té hod) za kámošema na driftovací akci. Jeden tam bude s GR86, druhej s BMW Compact a možná Teslou 3 :-) -
white label 17.02.24 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd7
K té tvojí zvýrazňovačově zelené by zlatá kola vypadala kýčovitě.
Mně se líbí nejvíc ta základní kola (k té tvojí zelené ale moc ne), po nich ta tvoje černá lesklá verze a nakonec ta matná, a to hlavně proto, že jsou úplně celo černá a ještě k tomu matná = nevypadají a nepraktická zároveň. A hned jak se to kolo roztočí, vypadá jak o palec menší černý (typicky zimní) plecháč bez krytu. -
white label 17.02.24 17:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd7
Zlatá/bronzová kola s jakoukoli neutrální barvou, nebo viz fred.
Kombinace červené se zlatou vypadá jak sovětská/čínská vlajka. -
pradeda777 17.02.24 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
wl....tak zlatá kola jdou nejlíp s černou...Lotus F-1.... :yes: A potom tmavo zelená plukovnická a Subaru STi tmavomodrá. Ano, červená a zlatá.....mno....když bude tmavočervená, tak to by ještě šlo. A ano, ta RS3 červená je na ně poněkud světlá, ale což, když se to borcovi líbí, tak je to ok.... ;-)
Chrome kruhy a front splitter [odkaz] -
speedfred 17.02.24 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Áno, moje sa mi moc páčia, toto bol len taký výstrel.Keby som mal denné auto RS3 tak prečo nie aj nejaké zlatisté či bronzové kolesá ale s inou farbou. -
white label 17.02.24 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd7
Ta zelená je na ty kruhy moc výrazná v neutrálnější světlé barvě by to bylo přijatelnější.
Emblém neřeší problém se splývajícími kruhy. -
white label 17.02.24 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd7
To má do bronzové daleko, to je spíš taková zlatá champagne. Za mě je ten nádech zlaté moc do žlutozelena, i když fotka to může do jisté míry zkreslovat.
Každopádně zrovna k tomu červenému laku mi to nesedí.
Jo, s koly jsem měl kliku že je měla tato skladovka, protože v rozhodnou chvíli se už nedaly objednat.. >:-[]