Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 21.02.24 21:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
-
speedfred 21.02.24 21:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
S tvojimi kolesami ? -
pradeda777 21.02.24 20:27
RS3 SB fialový....[odkaz] -
speedfred 21.02.24 20:07
GTS bolo za 110t € ? 8-s -
Leg 21.02.24 19:20
áno, krokodíla ešte registrujem :yes: a Karotka za 50000.... za to mali nedávno v akcii plugin NX450 v slušnej výbave.
Boxster/Cayman pekne vystrelili, kde sú tie časy (2010), keď si kolega kúpil šesťvalcového Boxstera ešte v záruke (jeden a pol roka) za 23000. A to tam chudák stál a nikto ho nechcel. Ale je pravda, že aj performance je niekde inde. -
Thomasino 21.02.24 16:35
Utrácí tady aktuálně hlavně Praděda a IUDEX s jejich RS3 >:-[] Můj skromný Dayilycar 2-er Active Tourer 223i je víceméně za cenu podobně vybavené (takže skoro FULL) Škody Karoq 2,0 TSI Sportline (taky kolem 1,25 milionu CZK / 49 tisíc EUR ). No a ten růžovo-fialový Krokouš (Cayman) je sice za 110 tisíc EUR, ale toho mám už dlooouuuhééé 4 měsíce (skoro), to se už ani nepočítá ;-) >:-[] -
Leg 21.02.24 16:20
V poslednej dobe mi začala vŕtať v hlave MX-5... A dnes idem okolo salónu Mazdy v Trnave, tak že sa zastavím, či náhodou jednu nemajú na statické vyskúšanie. Chcel som vedieť, či sa tam zmestím, NC bola v pohode a podľa internetu by ND mala byť tak-tak. Samozrejme nemali, celkom schopný predajca mi ale pripomenul, že ak chcem dvojliter, mal by som sa poponáhlať. Čerstvá info od importéra hovorí, že posledné kusy pre náš trh sa vyrobia v máji a potom už len 1.5. Takže sa rozlúčime s ďalším ľahkonohým športiakom. A na margo toho dodal, že toyo v baru dostane trojhrnec z TYGRa. S ohľadom na doleuvedené žiadna strata (tomu, že o každého sa Toyota postará ako o Rejleka iste neverí ani on sám).
Tak si hovorím, že sa s poznatkom zverím na mieste, kde ľudí pália peniaze vždy viac než mňa (tu) a nestačím sa diviť - tu pálenie peňazí nabralo také obrátky, že by sa ani matovič nemusel hanbiť. Tak vám všetkým gratulujem. A hneď si s dvoma trojročnými vozmi pripadám ako veteránista. :-!
BTW v Trnave som stretol ašpiranta na titul konfigurácia roka - RR Culinan v bielej s plastovým spodkom, chrómovými ozdobami a čiernymi relatívne malými diskami vo veľmi skromnom dizajne. Celé to bolo mierne špinavé a výsledný efekt nemal ďaleko od Ducata. Tipujem, že málkto by mu tipoval cenu okolo pol mega, ale možno to bol zámer. -
Thomasino 21.02.24 16:18
časově záleží na Iudexovi, pokud by chtěl dojet kouknout na tu "hnusnou" žlutou ;-)
Jestli ne, tak my dojedeme dle počasí, což vypadá zatím spíše na sobotu odpoledne nebo neděli. -
pradeda777 21.02.24 14:26
tms....nevím, proč borec ty kola kupoval, když jsou velmi podobné těm, co Audi na RS3 nabízí ve standardu? [odkaz]
Maxton difuzor je pro mě pořád moc radikální a navíc není v karbonu. [odkaz]
Já bych bral raději tady tento od CT carbon.
[odkaz]
Ano, je o dost dražší, je to carbon, ale není tak radikální....i když bych preferoval i na tomto difuzoru menší žebra.
Ale splitter mají moc komplikovaný....[odkaz]
V sobotu počasí nic moc, ale v neděli má být pěkně.... -
Thomasino 21.02.24 10:31
Zřejmě kola Concaver: [odkaz] Nebo spíše Veeman VC520: [odkaz]
Iudex a Praděda: co tato sobota dopoledne a návštěva Audi Kyjov? Já se do Kyjova za Pradědou pojedu možná o víkendu tak jako tak podívat na jeho karbon křídlo. Kamarád má stejnou zelenou RS3 HB a chce to vidět. On má vzadu má pěkný Maxton difuzor, vypadá to na živo dobře, není to moc agresivní. Ještě dopředu asi koupí ten splitter. Oboje černý plast. -
white label 21.02.24 10:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aud
pd7
Má parádní kola! :yes: -
pradeda777 21.02.24 09:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3
RS3 SD v iu orange....[odkaz] -
pradeda777 21.02.24 07:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 fac
wl.....motor zemřel syndromem "náhlé smrti" jako Navalný..... ;-) >:D >:-[] -
Thomasino 20.02.24 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 fac
To se u Subaru (motor je konstrukce Subaru bohužel a známe jak to bylo spolehlivé v Imprezze STI) a teď i u Toyoty, mění zřejmě běžně jako brzdové destičky ;-) >:-[] >:D -
white label 20.02.24 21:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelif
Th
To je jak pohádka na dobrou noc. >:D
Dali mu hned nový motor, tady ho nechtěli ani rozebírat a až v Japonsku zjistili, že mu vlastně vůbec nic nebylo.... >:-[] -
pradeda777 20.02.24 20:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelif
tms....tolik zbytečných řádků...aby se nakonec zjistilo, že se nezjistilo nic....nebo se zjistilo a zamlčelo se....nebo se nechtělo zjistit....asi to nejspíš bude B.
Toyota mu nejspíš vyměnila klikovku, klikové i ojniční ložiska nahoře i dole a také ojnice a bylo "ticho po pěšině".
Když se ozvou z motoru mechanické zvuky, tak to znamená, že se v motoru něco závažného přihodilo. Já bych motor znovu rozhodil, zkontroloval opotřebení mnou jmenovaných součástek a porovnal s motorem s podobným nájezdem km. Moc bych se divil, kdyby se nenašly nějaké nesrovnalosti.... :-! -
pradeda777 20.02.24 20:16
Freddie....na TT se vyser.....je to čínský špionážní portál.... >:-[] >:-[] >:-[] -
speedfred 20.02.24 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Čo mi poslala dcérenka, TT sa jej zachcelo [odkaz]
Tojobaru: tak to je smutné keď auto na blbnutie nevydrží chvíľu blbnutia. Odkiaľ máš že aj JR už má motor po smrti?
Známy čo vlastní GT3 RS tak má po smrti prevodovku (25.000km).
Kia EV9: včera rýchla a neplánovaná testovacia jazda s týmto evéčkom. Kua tie autá majú niečo do seba a iba poviem perfekt. Priestrané, vybavené, pohodlné a vcelku tichučké auto. Fakt sa mi to zapáčila jazda s ním/ňou a aj ten reálny dojazd by mohol byť 400-450km. Na nas.ranie sú tie povinné asistenty čo máme nariadené zhora (EU) ale našťastie sa to dá všetko aj keď zdĺhavo vypnúť. Nemá to ale obyč tempomat čo je za mňa veľké mínus. Inak auto fajn na také rodinné jazdenie.
Toš len také rýchle správy od vyslaného redaktora. :-)
Edit Tom to vložil asi keď som písal príspevok. Ja nemám žiadne soc siete tak viem guwno, asi som asociál. -
Thomasino 20.02.24 14:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
Kuba Rejlek o tom ve FB skupině "GR86/GT86/BRZ Forum" psal... Ale podal to jako že se vlastně nic neděje. Nakonec tady máš zkopírovaný ten příspěvek:
"Zdravím všechny příznivce GT/GR86. Jelikož se za posledních pár týdnů vyrojilo mnoho automobilových doktorů (nemyslím to nějak hanlivě, jen mě pobavilo, jak zaručené zprávy ke mě chodily), kteří přesně vědí, co se stalo s mým autem, tak jsem se rozhodl sepsat nějaké informace. Pořád se pouze spekuluje. Auto mám už zase u sebe a konečně zase jezdím. Ale co se stalo. Vyrazil jsem na GR Meet, kde jsem se svojí GR86 rozhodl, že svezu na okruhu. Ujel jsem dvě rychlá kola a po jejich dojetí se mi ozval mechanický zvuk z motoru. Proto jsem dojel pomalé kolo a vůz okamžitě odstavil i přesto, že motor pořád běžel. Nerozsvítila se kontrolka mazání, teplota nešla přes 125 stupňů na oleji a během ostré jízdy nedošlo k ničemu, co by nasvědčovalo nějakému problému. I po odstavení nebyl vidět žádný vizuální problém. Vůz jsem nechal odtáhnout do oficiálního servisu Toyoty Lowman, kde se mě skvěle ujali a celou věc začali řešit. Jelikož jsem chtěl vědět, co se s motorem stalo, bylo rozhodnuto, že se motor pošle do centrály automobilky Toyota pro důkladné zkoumání. I proto nebyl rozdělán zde v České republice. Čekalo se na motor nový. Byla zkontrolována pouze data, která nic neukázala a veškeré hodnoty byly v normě. Zároveň byla sundaná vana, kde s našlo jen pár úzkých proužků silikonu v sacím koši, která měl ale dostatek prostoru pro nasávání oleje. Kamerou byl prohlédnut prostor ve válci a ani tady nebyl zaznamenán žádný problém. To je vše, co v tuto chvíli máme za informace k mému motoru. Teď budu znovu zajíždět a těším se na to, až si budu moci zablbnout, protože mě GR86 strašně baví. V tuto chvíli ani neuvažuji o jakýchkoliv úpravách, pouze po zajetí budu dávat kvalitnější olej, který je pro auto předepsaný. Hodně lidí se mě ptalo, jestli na GR86 zanevřu nebo se teď bojím auto používat. Ani jedno, ani druhé. Auto mě strašně baví, což jsem se sám přesvědčil jak v Sosnové, tak i v Mostě, ale i při každodenním používáním. Splňuje to, co jsem od něj chtěl a šlo pouze o mechanickou závadu, která se může stát a stává u všech značek. Díky za pozornost, jízdě zdar a doufám, že bude sypat sníh, zimáku sů nandané." -
iudex 20.02.24 13:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Audi S3 facelift
pd: no trvá, čo potvrdzuje aj to, že ho Rejlek aktuálne zadrel. Ale o tom verejne nehovorí, predpokladám, že to bude súčasť dohody s Toyotou v štýle: my ti vymeníme motor bez naťahovania a ty o probléme nebudeš hovoriť.
Som zvedavý, či aj menej prominentní majitelia dostanú pri zadretí nový motor. Skôr by som to videl na tvrdé naťahovanie s Toyotou.
Ano, akorát tenhle kousek je bez volantu... ;-)