Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 28.02.24  11:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky

i30N barvy: První 2 místa souhlas s Iudexem:
    1. červená sunset metalíza
    2. šedá dark knight metalíza
    Hlavně ne tu ohavnou modro-fialkovou!! :'-( :-O Hnus velebnosti. To už raději pastelovou šedou. Za mě spíše Fastback, Hatchback je zezadu divnej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.02.24  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: farbičky

Dany....díky za vysvětlivku.... :-! Jinak, kdybych dnes kupoval něco levnější a v manuálu, tak bych to Nko zvažoval. Ono totiž už není moc na vybranou (FSTX?). I ta bazénová by přicházela v úvahu. Nevím proč se ji říká bazénová, protože na bazénech je většinou vidět tmavší odstín modré. Ale po vyblednutí, jako třeba ten můj, se to té modré v odkazu přibližuje..... ;-) >:D >:-[]
    Eventuri carbon sání na RS3....krása....[odkaz]
    Info on RS3 F/L from Australia...This is the information I’ve received from Audi Gold coast, that also have 3 other Audi dealerships around Australia, where I currently am waiting for my build. Arrival is somewhere early next year……
    From the information Audi have released to dealerships here in Australia there are NO reported updates scheduled for the RS3. The S3 is receiving an update to bring its performance up closer to the RS3, as there has also been word around that the RS3 could potentially be discontinued in the near future but Audi still want to be a player in the turbo compact car scene.
    Once again I will repeat before I get blasted, this is the information I have received from the dealership here in Australia.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky

za to zas dostanem očapek

automat a športové sicne

u nás je to N Performance + N seat pack
    v cenníku iba HB, skladovka posledná v BB, čierna. Zisťujem na importe čo s tým. Podľa neoverených info by mali mať objednaných ešte 20ks do predaja, modré a základné šedé, či bude fast neviem.

v Čechách N Performance sport, ešte dosť skladoviek vrátane fastov

HB je z mojho pohľadu bez rice
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.24  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: farbičky

No z Vášho výkladu by som si jednoznačne vybal bazén a s velkou * (HB).
    Automat alebo manuál ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  10:19

« Re: Re: Re: Re: farbičky

ja nie som rasista, ale ak ide o zadky, tak malý zadoček mi je príťažlivejší (kupé, sedan, lift...) ako úplne bez zadku
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  10:16

« Re: Re: Re: Re: farbičky

Pozeral som aké metalické červené myslíte s Labelom...
    Nemyslím že fast je celkovo praktickejší, snáď len trochu väčšou plochou kufra, inak je horší priestor na zadných sedačkách. Výstuha je vyššie, čiže viac prekáža pri sklopení sedačiek...

Dedo: bazénová
    [odkaz]

plotová základná
    [odkaz]

a pre teba serenity
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.24  10:16

« Re: Re: Re: farbičky

Skrátka mne sa rôzne fastbaky,sportbaky a suv kupé nepáčia. Dokonca nemám rád ani liftbaky, len sedany ,kupé a nepraktické 3dv HB.
    Na strane druhej sa mi celkom páči nepraktická čierna farba, som asi iný.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.24  10:05

Dany: tak odovzdávam štafetu výberu nového auta a farby do Tvojich rúk. :-)
    Ako sme sa bavili, za mňa sú na i30N prijateľné (v tomto poradí):
    1. červená sunset metalíza
    2. šedá dark knight metalíza
    3. performance blue
    Ale ako pozerám červená sunset sa už nerobí, takže buď šedá dark knight, alebo klasika modrá. Zrejme aj plotovú šedú shadow by som akceptoval a tiež bielu serenity.
    Určite nie čiernu ako píšeš, na tom je vidieť každá špinka aj škrabanec a ani pastelová červená nie je pekná.
    Čo sa týka karosérie, skôr sa mi pozdáva hatch, ale fastback je zase praktickejší.
    A každopádne i30N považujem za výborný hotheč a z hľadiska value for money za bezkonkurenčný. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.02.24  10:00

Omlouvám se za svou neznalost, ale "bazénová" je jaká barva? Nějaký odstín modré? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  09:49

« Re: Re: farbičky

Tuším som s fastbackom v menšine. Prečo sa ti nepáči?
    Z mňa je to "športovejšia", menej praktická, s nižším koeficientom odporu... karoséria.
    Aj žene sa páči bazénová...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.24  09:40

« Re: farbičky

Tak dobre, budem v menšine ale bazénová je za mňa cajk. A dúfam v obyč HB a nie ten sportback či ako sa volá.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  09:36

« Re: Re: farbičky

Čiernu ee, zas taký leštič nie som.
    Obávam sa že plotová základná bude rovnako náchylná na špinu.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.24  09:33

« Re: farbičky

…fčera som videl jednu zníženú čierno-čiernu i30N a vypadala moc dobre. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  09:21

« farbičky

Farbičkári: aká farba na I30N?
    Môže to byť akákoľvek farba, ak to bude bazénová, alebo šedá >:D

WL, teba už mám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.02.24  09:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

Mne ten bobor už ani nevadí. >:-[]
    T3 by mala mať komplet nový podvozok. V rámci akcie "Poznaj svojho nepriateľa" som pozrel Hrubisov test a podvozok len chválil.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.24  08:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

Leg: Melbourne až tam "down under"? Pracovne, alebo dovolenkovo? Takýto výlet ma zaujíma viac než nejaká Tesla 3 (pre mňa úplná antitéza auta, ktoré by som chcel). A pradeda Ti mohol dať nejaké tipy v jeho bývalom domove.
    Inak ak spomínaš i4, aj u mňa je to asi prvá voľba medzi električkami. Vyzerá to ako normálne auto, je to kvalitné ako normálne auto, interiér a ovládanie ako ostatné BMW, t.j. prémia a nie bakelitová kvalita Tesly. V mojej skromnej konfigurácii 340k verzia za 66t, ak by dali 20% ako na hybridy, tak za 53 je to dobrý kauf: [odkaz]
    Ad disk: samozrejme že je to moja chyba, ale tak pre pokoj duše to predsa musíš na niečo zvaliť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.02.24  06:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

Však od toho tu je diskusia aby sme si poradili, prípadne pohanili farbičky >:D
    130i. Nedávno som jednu fakt krásnu 3dv videl kdesi na parkovisku a hneď som mal chuť sa k nej vrátiť pretože chvíľku som aj ja vlastníl to auto. Pripomenulo mi to ako som si s tým chodil pojazdiť na “Úchyloku”, no parádne zážitky.

PS čože si bol na výlete v AUS ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.02.24  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

Áno, facelift by na tom mal byť lepšie, ja sám som sa divil, aké hrozné to bolo. Nebol to Thomov Megoš, ktorý mal na nejakej fotke pred preberaním na tlmičoch nasadené “pračkové” adaptéry, ktoré majú brániť prílišnému pohybu auta pri preprave? Alebo si to s niekým mýlim, každopádne svojim jazdným prejavom mi to tá Tesla pripomínala. :-) A to pípanie ani nespomínaj, stále tam niečo cvrlikalo, ak sa to nedá vypnúť, tak je to pre mňa oveľa väčší dealbreaker ako mnohými opovrhovaná absencia budíkov/hud.

i4-ani mne sa nepáči (vlastne okrem bobrozuba sa mi aj celkom páči, ale to okrem je dosť podstatné), ale jak som do toho sadol, hneď som si pripadal ako za volantom svojej bývalej 130i. Len táto je uspôsobená potrebám starého fotra (priestor, kufor), ktorému učarovala elektrika. A vraj je to prekvapujúco dobrý elektromobil v “elektromobilistických” disciplínach.

EV6 - skvelé auto na každý deň, vnútri priestranné, vonku nie príliš rozmerné (viem, pradeda bude oponovať), pekne jazdí, primeraný výkon, dobrý dojazd rýchle nabíjanie… a nie je to SUV.

Hovoriac o SUV - eso v rukáve je nový Macan, podľa mňa prvé vyslovene dobre vyzerajúce SUV/crossover od Porsche. Aj technicky na úrovni, ale cena rozumnej výbavy okolo stovečky - to je za konfekčný crossover dosť uletené. Predávať sa to ale bude, tak čo.

Ja tiež nič nekupujem, ale ako vidíš, presondované mám kvalitne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.24  20:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

T M3 sa mi dizajnovo hodne páči a údajne po FL je to iné auto (ešte som netestoval) ale Y za mňa podvozkovo ok. Intrier sa dá prežiť ale neustále pípanie pomocníkov je na vytrhnutie a vyhodenie tej TV. V Tesle sa ešte údajne nedá nastavovať rekuperácia, čo by ma hnevalo.
    T deklasuje konkurenciu hlavne cenou a asi pohon bude tiež top.

Na EV 6 som ešte nešiel ale EV9 sa mi pozdáva v introši a jazda tiež ok.

BMW sa mi fakt dizajnovo nepáči.

Zatial nejdem nič kupovať ale sondujem trh.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.02.24  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výlet do Kyjova - koncernový sraz

Vegas Yellow....škoda že tu není v nabídce....[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…