Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 11.07.24  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Podľa prvých reakcií by hybridná 911 nemusela byť taký fail ako mnohí predpovedali. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.07.24  16:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Jasné, v garáži trojka s motorkou. Ostatné musia moknúť

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.07.24  15:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Dany: tak dúfam, že v garáži je 3er a ostatné moknú vonku. >:D Šak sa rozpíš.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.07.24  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Dany....dobrý... :yes: Ale kde to všechno garážuješ? To máš tak ohromnou garáž? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 11.07.24  14:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Mne už sa žena smeje, že môžem hrať ráno flašku, aby som si vybral čím pôjdem.
    Momentálne 4 autá, 1 motorka a ešte 2 bicyglá
    Kosačky nepočítam ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.07.24  12:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

wl....tož motorek by se mě vlezlo do garáže aj 5, ale na motorky už dlouho (asi tak 55 roků) nejsu.... ;-) Dokonce i na moto GP jsem se přestal před 5 lety dívat....myslím, že to bylo tehdy, když to Jakub Kornfeil v Moto3 zabalil.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.07.24  17:30

« Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

pd7
    Já už nic, mám všechno, poslední přírůstek je moto... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.24  14:56

« Re: Re: Re: Ukaž garáž....

wl....nepotřeboval, ale udělalo by mě to radost....a manuál bych do sbírky přivítal.... ;-)
    A co Ty, jak je to s Tvojí sbírkou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.07.24  12:40

« Re: Re: Ukaž garáž....

pd7
    Ty bys vážně potřeboval další auto? >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.24  10:25

« Re: Ukaž garáž....

Ron....tiše závidím, že máš garáž na 3 auta. Já bych také potřeboval místo ještě na jedno auto. Jasný, bylo by to jen na kochání, jako mám to druhé....ale sběratelská vášeň je silná, ale momentálně nevím které by to bylo. Určitě FWD s manuálem a čtyřválcem a bez GPF... ;-) Starší CTR nebo ITR nejspíš.....no kdybych přearanžoval trochu garáž, tak by se 2 vozy do 4.5 m vlezly i za sebe a jeden vedle nich. Ale tuším, že tato věc zůstane jen v říši snů.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.07.24  20:58

« Ukaž garáž....

Stojím v garáži a konstatuji, že nebudu být nařčen z toho, že stráním nějaké značce nebo státu, dokonce i pohonu.

Za Franci a naftové motory zde máme Renault Megane 1.9 dCi (čerstvý přírůstek) a Citroen Picasso 1.6 HDI.
    Za ČR Škoda Favorit.
    Za Japonsko Toyota s motorem Subaru.

Severské národy zde reprezentuje Švédská sekačka Stiga s japonským motorem Honda.

I alternativní pohony mám zastoupené a to elektrickou bateriovou strunovou sekačkou Rivall české výroby.

A aby měl Barik radost, mám i ameriku v plynu... Plynový grill Char Broil >:D
    No a z Německa vozidlo bez uhlíkové stopy, dětské kolo Puky :-! >:D

Korejci ostrouhali a Itálie taky :-( je nějaké vozidlo kromě Daewoo Matiz, které by bylo italsko korejské, ať to sfouknu jedním vrzem?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.07.24  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

iu....Focus ST...ano, jednu chvíli jsem ho zvažoval...ale neměl šanci si otestovat. Avšak i dnes bych se s ním rád projel...opravdu by mě zajímala ta převodovka, jestli je alespoň tak dobrá jaká byla v MPS. Ale jedna věc mě nesedí. A to je celková délka 4675 mm. Ta se totiž přiblížila délce Octávky 4698 mm a tím se stal Focus pro mě moc dlouhý. Gen III byla ještě v cajku cca 4.5 m. 4,362mm pro Gen II byl podle mě ideál.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.07.24  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

Tož tak....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.07.24  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

Robil som si cenový prehľad hothečov a jedna dobrá správa pre pradeda: jediný hotheč s manuálom na trhu - Focus ST zlacnel, konkrétne na 37190 eur (súčasne je to jediný hotheč v triede dostupný pod 40t eur). Po dlhých rokoch zdražovania zlacneli aj niektoré iné HH, napr. S3 a Golf R. Druhou stranou mince je fakt, že mnohé HH nadobro skončili (i30N, 128ti, Megane RS).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.24  01:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

pd7
    Maroš Chvála a Rasťo Čabák...? >:-[] ;-)
    Ukazoval ti, jak máš zajíždět RS3... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.07.24  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

Maroš Chvala v RS3 8Y SD ....náhodou jsem objevil....stojí za to to omrknout...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.07.24  13:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

RS3 SD CCB under heavy braking [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.07.24  12:09

For you boys....enjoy....

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.07.24  22:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

sf
    Radši už jen ty modelky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.07.24  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok

Jediné že by tam boli RS3 s modelkami >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…