Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.03.24 18:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
pd7
Zafoliovat celý spojler právě ne, musí to navazovat na tu střechu, jako u toho žlutého RS3 SB.
Mimochodem na tom odkazu vypadá ten žlutý odstín dobře, ale v reálu jde víc do zelena, teda pokud to není nějaký individual odstín. -
Dany 04.03.24 10:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
Thom, budem rád, keď sa popýtaš.
V piatok som bol skúsiť Stelvio 280k, lebo Giuliu nemali vytiahnutú. Nový kus 14 km natočených, tak som ho netrápil. Samozrejme ako vždy, musí pršať keď ja niečo skúšam. Neviem či to bolo surovosťou, ale z toho mála čo som navnímal ma to nijak neupútalo. Podľa rôznych informácií od majiteľov som čakal mierne prerastený hatch, jazdiaci ako Macan... Skôr mi to celkovým charakterom pripomínalo XC60 T5. Dúfam, že Macan a QV sú na tom inak. V Giulii som mal už staticky úplne iný pocit. Materiály v interiéri a spracovanie je výborné.
V sobotu sme sa potom boli zviezť Iudexovou trojkou a to je iné kafé. Sadnúca ako dobre ušitý oblek. Toto je mix vlastností, ktorý mi sedí. Výborne postavené, výborne jazdiace. Veľmi pohodlné a suverénne na každodenné jazdenie a zároveň dosť pevné a svižné pre zábavu. Samozrejme poprchalo, tak sme išli tak piánko. Ani prevodovka mi nepríde najhoršia, ale netočil som jednotku na krv, aby som ten neduh za dva zaznamenal. Naozaj výborné a naďalej sa mi sťažuje výber 8-s -
pradeda777 04.03.24 07:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
-
white label 04.03.24 00:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
pd7
Ad první odkaz na žlutý SB, přesně tak potřebuješ protáhnou tu carbon look folii ze střechy vzadu až na ty páté dveře pod ten karbonový spojler. -
Thomasino 01.03.24 17:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
No před fejsem to prý na daily moc nebylo ani v režimu Comfort, říkalo pár majitelů. Ale po faceliftu je podvozek nastavený jinak, výrazně lépe, vyváženěji, hodně si s tím podle všeho pohráli. Zeptám se známého, co má doma i30N Fastback a jeho brácha Hachback, oba po fejsu (a k tomu mají 2x TT-RS :-) ) -
pradeda777 01.03.24 09:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
FSTX krásný....hodil by se do rodiny....[odkaz]
Nevím, jak to má FSTX s podvozkem. Nejel jsem ho, ale v konfigurátoru adaptivní podvozek nenabízí. To by mohl být problém.... -
iudex 01.03.24 08:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
Tom: čo si pamätám tak i30N bola tvrdá iba v športovom režime, v normálnom bol úplne v pohode. A ten rozsah nastavenia podvozku (a všetkého iného v Nku, vrátane intenzity svornosti samosvoru) je dosť veľký. Vôbec by som sa nečudoval, keby Nko bolo pohodlnejšie, ako moja RS3 bez adaptívnych tlmičov.
wl: jo, tiež mi napadol GGTI, ale už pred face bol o dosť drahší ako i30, po facelifte očakávam ešte ďalšie navýšenie ceny (zo súčasných 39990) , takže to z finančného hľadiska nie je konkurent.
P.S. Ako pozerám, faceliftovaný Focus ST zlacnel, z minuloročných 38490 na súčasných 37190 eur; prekvapivé. -
Dany 01.03.24 08:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
Thom, pri predstavení prvej generácie som sa krátko zviezol. Nemal som pocit, že by sa to nedalo, ale nebola to rozbitá, zaplátovaná cesta a bolo to už dávno. Musím to skúsiť
wl, nemám teraz čas ho pozrieť, ale jednak bude pre mňa už dosť drahý a to group ovládanie matlacie nemám rád. Komfortom by bol super, tomu verím -
Thomasino 29.02.24 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: farbičky
A vyzkoušel sis tu i30N pořádně a ne jen někde na hodinu? Hodně je jich nyní na prodej po 1-2 roce, kámoš to má taky, není to prý úplně komfortní na daily, spíše jako víkendovka (pokud se teda HotHatch dá brát jako víkendovka když jeho určení má být spíše na daily), ale pokud je člověk mladý, tak mírné nepohodlí ještě zkousne >:-[]
I s tím motorem... ;-)