Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.03.24  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3

Tato červená nevypadá vůbec špatně...[odkaz]
    Není to náhodou Tango?
    [odkaz]
    Ale kde se hrabe na Veselou Zelenou....[odkaz]
    [odkaz] Mě se líbí tento agresivní předek daleko víc než ten F/L...ale ještě nevíme s čím se po F/L pochlubí RS3....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.03.24  16:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3

Čím víc kruhů.......tím víc Audi....[odkaz]
    Ano, na kapotě to vypadá líp....ale jaksi levně...skoro jako 2D samolepka... :-! Taky si myslím, že v případě TT už neměli na masce nad RZ pro větší kruhy dostatečný prostor ...proto skončily s malými kruhy na kapotě. Podobný problém jako o F/L A3, kde větší kruhy skončily částečně na kapotě. Může za to nový středový bar na masce, který zmenšil prostor pro kruhy. Tuším (ze zkušeností v Toyotě)), že o této "věci" probíhala v design studiu Audi napínavá debata...... :-! >:-[]
    Byl jsem se schválně podívat na moji RS3...a řešení jak zachovat černé kruhy a přitom je zviditelnit by bylo, ale výrobně a logisticky dost nákladné a ve zbývajícím "životě" modelu tudíž neprůchodné...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.24  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3

pd7
    Jenže v tom (napařeném) lesklém chromu už to dnes vypadá lacině (jako zboží přes net z Číny), dávno to měli dělat třeba v matném "hliníkovém" provedení...
    Na kapotě by to v té černé vypadalo nejlíp.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.24  14:18

« Re: Re: Re: Re: Facelift A3

iu
    Jj, a na světlejších barvách ty černé kruhy teď uvidíš ještě líp, než na tom tvém odkazu z černým lakem.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.03.24  13:07

iu...zanikání a vynikaní kruhů je "mucha". Dá se řešit elegantnějším způsobem než tímto novým nepraktickým. Hlavním důvodem proč to udělali na F/L tak hloupě bylo, co nejvíc zviditelnit změnu....a to za každou cenu.... :-! Ano, na kapotě by to vypadalo líp, ale stále nepraktické řešení. Na RS3 jsou kruhy v základu v chromu a jsou viditelné no problem. Černý emblem se dá lehce vyměnit za ten v chromu z ND, když by na tom někdo trval, což jsem už řešil s prodejcem při originální objednávce.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.03.24  12:46

Po delší době jsem opět shlédl toto video na RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.03.24  12:30

« Re: Re: Re: Facelift A3

wl: súhlasím, ten posun pomôže čiernym kruhom, menej tak zanikajú: [odkaz] Ideál by to bolo na kapote, ako pri TT.
    Tá vínová čo si postol sa javí že nebude v normálnej ponuke, to bude nejaká individual farba.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.24  11:58

« Re: Re: Facelift A3

pd7
    S názorem na kruhy nesouhlasím, vypadá to, že teď budou v černém provedení standardně a díky tomu posunutí nebudou aspoň úplně zanikat, navíc jsou podložené, takže vyčnívají více do prostoru.
    U RS3 bych je dal klidně až na spodní okraj kapoty, jako u TTRS/R8.
    Když teď poměrně často míjím Audiny s černými kruhy na černé masce, tak to na první pohled vypadá, jako kdyby je někde ztratily...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.24  11:52

« Re: Re: Facelift A3

iu
    Ale ta vínová je nová barva, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.03.24  11:46

« Re: Facelift A3

Posunutí Audi kruhů na masce nahoru bylo nešťastné řešení. Souhlasí s tím i lidé v diskusi pod Autofughel videem. No, nějakou víc viditelnou změnu udělat museli. Škoda, že výběr padl zrovna na ty kruhy... ;-\ Iu,....já bych bral tu žlutou RS3, co na Tebe čeká v Top Centrum.... ;-) Teď po uvedení F/L určitě bude na ni ještě větší sleva.... ;-)
    Nová červená vínová je na mě až moc fialová a progressive red zase moc světlá, ale na iu 3er, která je podobná, nevypadá špatně.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.03.24  08:32

« Re: Facelift A3

wl: nie, tá Tvoja bordová nebude progressive red, tá vyzerá takto:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Ako písal pradeda, taká trochu tuctová červená. Asi zostávam pri žltej python.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.24  16:06

« Facelift A3

[odkaz]
    Kromě změny u světel tam vidím hlavně posunutí kruhů vpředu nahoru přes hranu masky.
    A nová verze allstreet, takový minimalistický allroad.
    Ta červená bude nejspíš zase Tango, a ta nová červená bude tahle vínová:
    [odkaz]
    A v té iudexově žluté prezentují A3 allstreet, takže ta zřejmě zůstane.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.03.24  15:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

iu....ok. Červená.....na fotce se mě zdá tmavší než Tango a na videu zase světlejší......ale pořád je to takový tuctový odstín červené, který je vidět i na starších oktávkách...zkrátka nic pro mě. Já preferuji tmavší odstín červené....Karmín a dál.... ok...i když na té fotce je Progressive Red tmavá dost....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.03.24  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

Na manuál s dvojlitrom zabudni, bude len v základe: The 35 TFSI with a 1.5-litre mild-hybrid petrol engine has an output of 148bhp and is offered with a seven-speed S tronic at launch. At a later date, it will also be available with a six-speed manual transmission.
    Inak facelift taký nijaký, not great, not terrible. Takže najzaujímavejšou zmenou budú asi len tie dve nové farby: Two new colours – District Green and Progressive Red. Neviem, či tá na promo fotke je práve tá nová Progressive červená, takto na fotke nevidím moc rozdiel od Tango red: [odkaz]
    Edit: tu na videu už je vidieť trochu rozdiel, zdá sa živšia ako Tango red: [odkaz] Na RS3 by som ju bral.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.03.24  12:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

Tady dobrý příklad jak si Audi "cení výbavu na přání"....
    Audi RS4 Avant: Souhrn cen
    Základní cena vozidla 1.118.900 Kč (Avant 35 TFSI 2.0/110 kW)
    Cena s testovaným motorem a výbavou 2.243.900 Kč (RS 4 Avant 2.9/331 kW)
    Cena testovaného vozidla 3.352.800 Kč (RS 4 Avant 2.9/331 kW)

>:-[] >:-[] >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.03.24  09:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

Tož tady z jiného úhlu a víc světla není plukovnická nejhorší.....ale ano, já bych ji taky nechtěl mít v garáži.... [odkaz]
    V článku není žádná zmínka o RS3, ale je tam zmíněna budoucí manuální převodovka. A manual gearbox will be offered in due course, while further engine options (including a TFSI e plug-in hybrid) will join the range later in the year.
    Tož jestli ji nabídnou (o čemž pochybuju) i pro 2.0 l verzí, tak to by byl zajímavý stroj....
    Jinak F/L ok..."za málo peněz málo muziky" :-!
    Zajímavý je ten xover...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.03.24  07:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

Tak práve dnes bol predstavený facelift A3: [odkaz]
    Tak sa ukazuje,. že môj predajca mal veľmi presné informácie, keď hovoril o facelifte na 11. kal. týždeň. Takže jeho slová o facelifte RS3 v júni/júli beriem ako relevantné.
    Inak tento variant plukovníckej zelenej na A3 je mimoriadne škaredý: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.24  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

iu....ok, ale to jsou staré zprávy....nikde jsem zatím nenašel zaručené datum pro F/L RS..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.24  15:57

« Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

Pradeda: nie, bude to tento rok: [odkaz] [odkaz]
    Facelift A3 by mal byť predstavený už tento mesiac a facelift RS3 údajne v júni alebo júli. Už som tu písal, že napriek objednávke vo februári už mi súčasnú verziu RS3 nevyrobia, lebo už stopli nové objednávky a dorábajú len tie staré, ktoré sa vyrobia v priebehu jari a vzápätí sa prejde na výrobu f/l modelov.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.03.24  15:02

« Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená

iu...Ok, ale o F/L RS3 se spíš mluví na rok 2025... :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…