Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 13.03.24 16:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Čím víc kruhů.......tím víc Audi....[odkaz]
Ano, na kapotě to vypadá líp....ale jaksi levně...skoro jako 2D samolepka... :-! Taky si myslím, že v případě TT už neměli na masce nad RZ pro větší kruhy dostatečný prostor ...proto skončily s malými kruhy na kapotě. Podobný problém jako o F/L A3, kde větší kruhy skončily částečně na kapotě. Může za to nový středový bar na masce, který zmenšil prostor pro kruhy. Tuším (ze zkušeností v Toyotě)), že o této "věci" probíhala v design studiu Audi napínavá debata...... :-! >:-[]
Byl jsem se schválně podívat na moji RS3...a řešení jak zachovat černé kruhy a přitom je zviditelnit by bylo, ale výrobně a logisticky dost nákladné a ve zbývajícím "životě" modelu tudíž neprůchodné... -
pradeda777 13.03.24 13:07
« Re: Re: Re: Re: Facelift A3
iu...zanikání a vynikaní kruhů je "mucha". Dá se řešit elegantnějším způsobem než tímto novým nepraktickým. Hlavním důvodem proč to udělali na F/L tak hloupě bylo, co nejvíc zviditelnit změnu....a to za každou cenu.... :-! Ano, na kapotě by to vypadalo líp, ale stále nepraktické řešení. Na RS3 jsou kruhy v základu v chromu a jsou viditelné no problem. Černý emblem se dá lehce vyměnit za ten v chromu z ND, když by na tom někdo trval, což jsem už řešil s prodejcem při originální objednávce. -
white label 13.03.24 11:58
« Re: Re: Facelift A3
pd7
S názorem na kruhy nesouhlasím, vypadá to, že teď budou v černém provedení standardně a díky tomu posunutí nebudou aspoň úplně zanikat, navíc jsou podložené, takže vyčnívají více do prostoru.
U RS3 bych je dal klidně až na spodní okraj kapoty, jako u TTRS/R8.
Když teď poměrně často míjím Audiny s černými kruhy na černé masce, tak to na první pohled vypadá, jako kdyby je někde ztratily... -
pradeda777 13.03.24 11:46
« Re: Facelift A3
Posunutí Audi kruhů na masce nahoru bylo nešťastné řešení. Souhlasí s tím i lidé v diskusi pod Autofughel videem. No, nějakou víc viditelnou změnu udělat museli. Škoda, že výběr padl zrovna na ty kruhy... ;-\ Iu,....já bych bral tu žlutou RS3, co na Tebe čeká v Top Centrum.... ;-) Teď po uvedení F/L určitě bude na ni ještě větší sleva.... ;-)
Nová červená vínová je na mě až moc fialová a progressive red zase moc světlá, ale na iu 3er, která je podobná, nevypadá špatně.... :-! -
-
pradeda777 12.03.24 15:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
iu....ok. Červená.....na fotce se mě zdá tmavší než Tango a na videu zase světlejší......ale pořád je to takový tuctový odstín červené, který je vidět i na starších oktávkách...zkrátka nic pro mě. Já preferuji tmavší odstín červené....Karmín a dál.... ok...i když na té fotce je Progressive Red tmavá dost....
-
iudex 12.03.24 12:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
Na manuál s dvojlitrom zabudni, bude len v základe: The 35 TFSI with a 1.5-litre mild-hybrid petrol engine has an output of 148bhp and is offered with a seven-speed S tronic at launch. At a later date, it will also be available with a six-speed manual transmission.
Inak facelift taký nijaký, not great, not terrible. Takže najzaujímavejšou zmenou budú asi len tie dve nové farby: Two new colours – District Green and Progressive Red. Neviem, či tá na promo fotke je práve tá nová Progressive červená, takto na fotke nevidím moc rozdiel od Tango red: [odkaz]
Edit: tu na videu už je vidieť trochu rozdiel, zdá sa živšia ako Tango red: [odkaz] Na RS3 by som ju bral. -
pradeda777 12.03.24 12:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
Tady dobrý příklad jak si Audi "cení výbavu na přání"....
Audi RS4 Avant: Souhrn cen
Základní cena vozidla 1.118.900 Kč (Avant 35 TFSI 2.0/110 kW)
Cena s testovaným motorem a výbavou 2.243.900 Kč (RS 4 Avant 2.9/331 kW)
Cena testovaného vozidla 3.352.800 Kč (RS 4 Avant 2.9/331 kW)
>:-[] >:-[] >:-[]
[odkaz] -
pradeda777 12.03.24 09:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
Tož tady z jiného úhlu a víc světla není plukovnická nejhorší.....ale ano, já bych ji taky nechtěl mít v garáži.... [odkaz]
V článku není žádná zmínka o RS3, ale je tam zmíněna budoucí manuální převodovka. A manual gearbox will be offered in due course, while further engine options (including a TFSI e plug-in hybrid) will join the range later in the year.
Tož jestli ji nabídnou (o čemž pochybuju) i pro 2.0 l verzí, tak to by byl zajímavý stroj....
Jinak F/L ok..."za málo peněz málo muziky" :-!
Zajímavý je ten xover... -
iudex 12.03.24 07:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
Tak práve dnes bol predstavený facelift A3: [odkaz]
Tak sa ukazuje,. že môj predajca mal veľmi presné informácie, keď hovoril o facelifte na 11. kal. týždeň. Takže jeho slová o facelifte RS3 v júni/júli beriem ako relevantné.
Inak tento variant plukovníckej zelenej na A3 je mimoriadne škaredý: [odkaz] -
iudex 11.03.24 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3 SD....Plukovnická zelená
Pradeda: nie, bude to tento rok: [odkaz] [odkaz]
Facelift A3 by mal byť predstavený už tento mesiac a facelift RS3 údajne v júni alebo júli. Už som tu písal, že napriek objednávke vo februári už mi súčasnú verziu RS3 nevyrobia, lebo už stopli nové objednávky a dorábajú len tie staré, ktoré sa vyrobia v priebehu jari a vzápätí sa prejde na výrobu f/l modelov.
Není to náhodou Tango?
[odkaz]
Ale kde se hrabe na Veselou Zelenou....[odkaz]
[odkaz] Mě se líbí tento agresivní předek daleko víc než ten F/L...ale ještě nevíme s čím se po F/L pochlubí RS3....