Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 18.03.24 08:07
« Re: 911 Dakar
JJ, dream Porsche garage, 911 Dakar & Cayenne Turbo GT. Terénny šporťák a športový tereňák. :-)
Mňa ten terénny look moc nebere, ale naživo som ešte nevidel. Som zvedavý, či a kedy sa to predstaví ako offroad balíček pre C4S - terénne disky a pneu, oplastovanie, zdvihnutý podvozok a cingrlátka navyše. Dokopy za nejakých 10-20 tis. € by to podľa mňa šlo na dračku. Niečo ako keď predstavili turbodrahú limitku 911R a neskôr predávali veľmi podobný spec ako GT3 Touring za "normálnu" cenu. -
Thomasino 17.03.24 20:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Pánové, 911 DAKAR na živo na ulici je prostě PECKA !! :yes: >:-[]
Na dnešní dopoledne jsem zorganizoval malý jihomoravský sraz FB skupiny "Porsche Cayman / Boxster CZ" na jihu Brna, nakonec 9 aut. Ikdyž z toho byly tři 911-tky. Nicméně jejich majitelé mají také Caymana nebo Boxstera >:-[] [odkaz] -
Leg 17.03.24 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Máme tu tisíc odtieňov RS3 a thomasino deklaruje, že tentoraz ozaj nejde kúpiť nové auto, tak si myslím že je čas na zmenu témy. >:D
Toto video [odkaz] ma zaujalo, nielen tým, že auto má v názve IQ napriek tomu, že je to jedno z najstupídnejších áut aktuálne v ponuke (asi nejaký komplex), ale hlavne zaujal pán moderátor. Je zrejmé, že má na vec podobný názor ako ja, ale chudák si nemôže pomôcť ani pred veľkou rybou z rybníka GM a snaží sa nemotorne zaobaliť otázku, aký má vlastne takáto ochechula zmysel. A keď sa ho natvrdo spýta na bezpečnosť malých detí, ktoré nie je možné spoza kapoty vidieť, kravaťák ani brvou nehne a vraj je to kvôli komfortnému nakladaniu nákupu do predného kufra (lebo zbytok auta je taký malý, že by sa tam určite nevošiel).
Pritom všetci dobre vieme, prečo ľudia chcú štvortonové elektrické SUV. Lebo. :-)
Viem, že sem nechodia moc priaznivci EV, ale toto mi príde celkom funny. -
ThomasinoSmith 16.03.24 20:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Bral bych RS3 ve zvýšeném provedení Allstreet (Allroad) :-) >:-[]
No dobře, stačil by mi tam na daily motor 2,0 TSI kolem 240-260 koní, klidně jen jako předokolka s VAQ :-! Nicméně 223i Active Tourer je už objednaný, rušit nic nebudeme ;-)
P.S.: Ta vínová kdyby byla v běžné nabídce, tak je to jasná volba, co IUDEX !!?? Ta zelená ale taky není špatná! Ikdyž ta na BMW M3 je o dost lepší. [odkaz] -
iudex 15.03.24 09:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
pradeda: podľa mňa tie zmeny sú jednak máličko k lepšiemu a jednak sú tak nepatrné, že by som určite nehovoril o "úplnom otrávení" a pod. Teba sa to už netýka a mňa takéto nepatrné vizuálne zmeny vôbec nerušia, pre mňa sú rozhodujúce technické parametre (motor, podvozok) a jazdné vlastnosti. A tam zmeny neočakávam, ostatne na rozdiel od S3 erestrojka jazdne vylepšovať nepotrebuje.
Ja tipujem, že maximálne dôjde k symbolickému navýšeniu výkonu tak, ako to mala limitovaná verzia súčasnej RS3 - Performance edition (ktorá mala 299 kW, t.j. 407 k): [odkaz] -
Leg 13.03.24 21:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Toľko rečí kvôli blbým krúžkom ktoré ani nie je vidieť. Chrómované logo ako je to posledných x desaťročí štandardom a nevymýšlať blbosti. Ale mohlo by to byť horšie, napríklad to logo by mohlo byť podsvietené, tak ako sa to dnes robí v Číne. Počkať, to nie je v Číne, ale v Nemecku, viď nový Touareg [odkaz] , Taycan [odkaz] (kde si za to ešte priplatíš tuším 500€, u auta za 240k :-O ) apod...
Tom: pekná zbierka, za mňa je úplne najvác Cayman GT4, aj ten jeho look je niekde inde ako bežné Caymany či GTS (aj keď ten GTS je racionálne najlepšia voľba).