iudex 19.03.24 14:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Tom: aj ma to láka, je to super akcia a zábava, len som tu Danymu sľúbil, že už mu budem 3er šanovať a nedrať na okruhu. A tiež šetrím na RS3. >:-[] Ale aspoň som si dnes dobre zajazdil na pekných suchých okreskách do "najväčšej diery na Slovensku": [odkaz]
Ale s RS3 určite prídem, nech zistím, ako sa to správa. -
Thomasino 19.03.24 12:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Praděda a když dojedeš na čumendu, necháš mě pár kol řídit tvoji RS3 (ty jako spolujezdec) a vyzkoušíme drift režim? Abys viděl jak je to jednoduché a co to auto umí? Ale samozřejmě jen na těch bezpečných místech, kde je prostor na chyby. Platit zelenou žábu fakt nechci! :-) V Brně je to jen asi třetina trati, v Hradci je to bezpečnější, tam je všude místa hodně :-) -
pradeda777 19.03.24 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
tms.....škoda, že ten dron neletěl trochu výš...byla by to lepší podívaná...ale jinak dobrý. :-!
Do Brna na Polygon bych se rád podíval, ale jen podíval jak junioři blázní....driftování, to pro někoho, kdo už pomalu "driftuje" ke krematoriu. opravdu není... >:-[] -
Thomasino 19.03.24 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Už aby měl Iudex svoji RS3 a mohli jsme se občas na Polygonu v Brně potkat. Ten aspoň jednou za 5 let dojede, místo aby to měl jen v garáži >:-[] >:-[] Ale White Label by nám taky mohl dojet ukázat svoji 911 a zkusit pár bočků ;-) -
Thomasino 19.03.24 09:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
U tebe nikdy člověk neví, jestli jde o provokaci, nebo tunerskou zamrzlou pubertu ;-) >:-[]
Kdybys raději místo hledání spoilerů a mračítek jezdil s RS3 a užíval si ji, dokud to jde, tak uděláš asi lépe. Je třeba si vyzkoušet jízdní vlastnosti blížící se limitu a také drift režim v bezpečném prostředí na Polygonu, např. tady je další v Brně: [odkaz]
Jo a tady je z dronu trochu mého blbnutí na Polygonu v Hradci před 10 dny: [odkaz]
To bylo spíše ze začátku, pak už to šlo lépe, viz. pak onboard z mobilu tady: [odkaz]
pradeda777 18.03.24 20:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Výborně chlapci :yes: Přesně takovou reakci jsem očekával. Nezklamali jste mě.... :-! A šlo to rychle... ;-) Někdy tu čekám na reakci i několik dní, ale vidím, že když se píchne do správného "vosího hnízda", tak reakce přijde rychleji......... ;-) >:D :-! -
Thomasino 18.03.24 17:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Ty woeeeééé. Z nuly na sto nikoho nezajímá, to je pro puberťáky !! V tomto rozsekám kde koho i se svým těžkým Tigoušem R a 4x4... Zrychlení na stovku 4,9 se.kundy!
A není to srovnání na Nordschleife, kde je to z větší části o řidiči, ale na Hockenhaimu kde to pravidelně zajíždí Auto Sport. To má největší vypovídají váhu. Navíc férově udávají jaké pneu auto mělo. -
Thomasino 18.03.24 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Tak to bacha. Cayman GT4 je na okruhu Hockenheim znatelně rychlejší i s manuálem (1.55,0 ikdyž s Cup2 pneu), než RS3 s automatem. To je o 2,5 vteřiny rychlejší i moje GTS 4.0 (1.56,9 min) než RS3 (2.00,4 min) se srovnatelnými pneu, díky o dost vyšší váze v RS3 (je to těžká mr.tka) a rozložení hmotnosti >:-[]
[odkaz] / [odkaz] / [odkaz]
Jinak GT4 nejde reálně objednat od prosince 2022. A lidem zrušili objednávky už z října 2022...
Thomasino 18.03.24 13:39
« Re: Re: Re: 911 Dakar
Boxster Social Edition, co má místo třívrstvé střechy jen jednovrstvou, chybí mu motorky a natahovat střechu musíš jen ručně a chybou z výroby má nějaký zvlněný plech vzadu na kufru ?? 8-s
A ke všemu nezbylo ani na Turbíčko :-( :-(
Praděda: Camyan GT4 patří stejnému majiteli jako ta 911 Dakar, jen on přijel v GT4 s jedním potomkem, jeho paní v Dakaru s druhým potomkem :-) Má tu GT4 s manuálem, na zimmích, jezdí s tím prý více jako s Taycanem.
Edit: SpyderFred - a to mu nabízeli jestli nechce 911 S/T, rozumný konfig má prý za 8,5 až 9 míčů :-)
A prísť na okruh s C-HR je ešte väčsia škoda.
Prievidza je dobrááá.