Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
ThomasinoSmith 19.07.24 17:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
To ti jako nestačíme !!?? Ale Ronault nebo Speedfred by se mohli přidat. Já třeba Woodyho asi 10 let neviděl (naposledy sraz v Třebíči s Ronaultovým Favoritem a Covenantovou Cuprou a ještě někdo tam byl)?? A Danyho jsem snad osobně neviděl nikdy. Nebo si to jen nepamatuji >:-[] >:-[] -
Dany 19.07.24 07:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Môžem potvrdiť, že Leg je skutočný ;-)
Ja tiež v sobotu nestíham, resp. by som mal "honičku".
Nedeľa je ideál, kľudne aj doobeda...
PS: verím, že label to nejak vymyslí. My skromní chlapci môžeme byť aj v detskom kútiku -
ThomasinoSmith 18.07.24 22:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Ano, bude to Skyscraper Geay :-! Převzetí konec měsíce. Dneska jsem byl přepsat Tigouše na nového majitele a udělal mu konečně po 2 letech, 2 měsících a 35-ti Tkm PÁ PÁ :-) >:-[] Ale bylo to tzv. za minutu 12 !! -
white label 18.07.24 22:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Leg
Velká škoda...
Jo, BMW má pár hodně dobře trefených šedých (viz dravit grey) odstínů a tenhle "mrakodrapový" k nim jednoznačně patří! :yes: -
Leg 18.07.24 20:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
wl: do prčic, neni.
thom: takže porschezrazy ťa už nudia, čas objednať niečo nové. >:D ... ale vážne, včera som videl skoro novú X5 so skyscraper grey a musím povedať, že na šedivú tá farba nablýskaná vyzerala móóc dobre. Hneď som si spomenul na teba, že si ju zvažoval, a dúfam, že si ju preferoval pred "wole ///M prefláknutou fialkovou portimao blue". Ak áno, you are a man of taste and congrats. :yes: A jasné, pod vrstvou špiny je to sivá myš. Ale to každá farba. -
ThomasinoSmith 18.07.24 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Jako za mě klidně sraz v sobotu odpoledne, ale co na to Woody, nevím kdy dorazí a zda ho žena pustí >:-[] Proto mi přišla neděle pro něj asi lepší. Holt bychom nebyli u WL.
Já maximálně v sobotu nepojedu na sraz Porsche do Čáslavi, ale stejně nevím jestli se mi tam chce :-) -
Leg 18.07.24 07:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Dany: ja by som si posvietil na to, kto k vám chodí dávať súkromné lekcie pilates, kým si preč. ;-) >:D
iudex: čo kecáš o pani Kolumbovej, veď ty si (skoro) jediný z tejto partie, kto ma videl. :-) -
Dany 18.07.24 07:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
label, bez zmrzliny do toho nejdem. >:D
V sobotu to mám tak 50:50 a určite až poobede.
Dedo, ja to mám ako ftip. Moje žena ma natlačila už do dvoch motoriek, donútila ma zobrať baworáka a aj keby sme mali rodinnú oslavu (akože budeme mať) tak ma donúti ísť aj do Rožňova ;-)
Psst, niekedy ma núti ísť aj na pivo.
Uvidím co woody.