Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.07.24  00:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

spíš až po o...
    Uvidím co woody.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.07.24  00:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Tak čas navrhni ty s Woodym. Ale prosím nejdříve v 11 hod (nebo možná 10,30), abychom taky stihli dojet :-) Nebo pak po obědě někdy :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.24  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

speedfred toho teď má hodně, takže zatím vůbec neví.
    A hlavně nemáme stanovený čas/kdy?
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 19.07.24  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

To ti jako nestačíme !!?? Ale Ronault nebo Speedfred by se mohli přidat. Já třeba Woodyho asi 10 let neviděl (naposledy sraz v Třebíči s Ronaultovým Favoritem a Covenantovou Cuprou a ještě někdo tam byl)?? A Danyho jsem snad osobně neviděl nikdy. Nebo si to jen nepamatuji >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.24  13:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Takže kromě mě a woodyho jen Thomasino a Dany?
    Tak to teda nevím...
    Někdo další?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.07.24  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Tož neděle pro mě padá....přiletí vnuk z Irska a chce se k nám i s manželkou v neděli podívat....tož tak....snad někdy jindy.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 19.07.24  07:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Môžem potvrdiť, že Leg je skutočný ;-)

Ja tiež v sobotu nestíham, resp. by som mal "honičku".
    Nedeľa je ideál, kľudne aj doobeda...

PS: verím, že label to nejak vymyslí. My skromní chlapci môžeme byť aj v detskom kútiku
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.07.24  22:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Th
    Mám z té vaší výměny smíšené pocity, barvou si rozhodně polepšíte, ale samotné auto podle mě lepší nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 18.07.24  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Ano, bude to Skyscraper Geay :-! Převzetí konec měsíce. Dneska jsem byl přepsat Tigouše na nového majitele a udělal mu konečně po 2 letech, 2 měsících a 35-ti Tkm PÁ PÁ :-) >:-[] Ale bylo to tzv. za minutu 12 !!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.07.24  22:00

Leg
    Velká škoda...
    Jo, BMW má pár hodně dobře trefených šedých (viz dravit grey) odstínů a tenhle "mrakodrapový" k nim jednoznačně patří! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.07.24  20:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

wl: do prčic, neni.

thom: takže porschezrazy ťa už nudia, čas objednať niečo nové. >:D ... ale vážne, včera som videl skoro novú X5 so skyscraper grey a musím povedať, že na šedivú tá farba nablýskaná vyzerala móóc dobre. Hneď som si spomenul na teba, že si ju zvažoval, a dúfam, že si ju preferoval pred "wole ///M prefláknutou fialkovou portimao blue". Ak áno, you are a man of taste and congrats. :yes: A jasné, pod vrstvou špiny je to sivá myš. Ale to každá farba.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.07.24  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Takže woody to v sobotu nestíhá, takže neděle, nebo všední den...
    P.S. Je nějaká šance, že by přijel Leg? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 18.07.24  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Jako za mě klidně sraz v sobotu odpoledne, ale co na to Woody, nevím kdy dorazí a zda ho žena pustí >:-[] Proto mi přišla neděle pro něj asi lepší. Holt bychom nebyli u WL.
    Já maximálně v sobotu nepojedu na sraz Porsche do Čáslavi, ale stejně nevím jestli se mi tam chce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.07.24  14:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

pd7
    Pouze holá realita.
    Šest dní v týdnu bohatě stačí.
    Většina lidí chodí do práce max. pět dní v týdnu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.07.24  14:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Leg
    No, právě proto, že iudex je jediný kdo z nás tě kdy viděl, to přirovnání celkem sedí..., možná jen ne zrovna od něho. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.07.24  08:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

Dany....s první ženou jsem to měl podobně. Ta mě i natlačila, abych si našel milenku... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.07.24  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

wl....zavřený bar? Konsekvence? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.07.24  07:51

chlapi, ale no taák
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.07.24  07:42

Dany: ja by som si posvietil na to, kto k vám chodí dávať súkromné lekcie pilates, kým si preč. ;-) >:D

iudex: čo kecáš o pani Kolumbovej, veď ty si (skoro) jediný z tejto partie, kto ma videl. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.07.24  07:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....

label, bez zmrzliny do toho nejdem. >:D
    V sobotu to mám tak 50:50 a určite až poobede.

Dedo, ja to mám ako ftip. Moje žena ma natlačila už do dvoch motoriek, donútila ma zobrať baworáka a aj keby sme mali rodinnú oslavu (akože budeme mať) tak ma donúti ísť aj do Rožňova ;-)
    Psst, niekedy ma núti ísť aj na pivo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…