Chobot 25.08.10 22:39
« Re: Fotosoutěž Srpen-Auto a humor-PŘIHLAŠOVÁNÍ už jen 27 minut
white label: No soška byla poslední co jsem spatřil, hned mi napadla scénka(nevim co to bylo za díl či jich bylo více) jak otevře haubnu, kde najde klíček od dveří, vevnitř od kastlíku, kde je klíček od kufru ze kterého vyndá volant >:D >:D
Nic si z toho nedělej, obávam se, že můj zoofilněautofilní vtip s koněma taky nebude všude pochopen.
Ron: to byla reakce na: "chvilku jsem ten vtip musel luštit, ale dobrý" :-) ....a dyť je to jedno. -
woody-alien 25.08.10 22:19
« Re: Re: Fotosoutěž Srpen-Auto a humor-PŘIHLAŠOVÁNÍ
1 - místo - Fefe
2 - místo - White Label
3 - místo - Chobot
Fefe - nápad a zpracování.
WL - zpracování a dekorace, je téměř k nevíře jak má Label vybavenej sklad s řetězama, loutkama a GTI artefaktama. ;-)
Chobot - jak vystřižený ze Sorry. Někdo ..... osmnáctky, někdo třistaosmnáctky. :-) -
Ronault. 25.08.10 21:12
« Re: Fotosoutěž Srpen-Auto a humor-PŘIHLAŠOVÁNÍ už jen 27 minut
Ronault mimo to, že zvažuje či vůbec před zkouškou jet, také zvažuje, zda bude místo pro s-mika, který mu ve fotosoutěži nedal ani to 3. místo >:-[] No naštěstí si to trochu vyžehlil tím "lékařem" >:D >:D
A teď zcela seriozně,fakt nevím, jestli dojedu. Jestli totiž někam pojedu, tak spíše do Mikulova pro víno a "nová" litá kola, teda pokud aukce na aukru výjde tak, jak si představuju.
Kde u Mojita myslíš u superbu či logana ? >:-[]
Fefe
ja jen , že byl vícerokrát přistižen v saloonu >:-[] tam si je i nechal dělat ? nebo jinde