Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.08.10 00:11
« Re: Fotosoutěž Srpen-Auto a humor-PŘIHLAŠOVÁNÍ
WL: No shrnul jsi to moc hezky :yes: Víceméně asi se vším souhlas, i s tím servisem je to dnes už pomalu na stejno. Doba, kdy v benzínu byla jen atmosféra bez přímého vstřikování do válců a motor byl téměř nesmrtelný v porovnání s váhámi vzduchu, turbodmychadly, čerpadly atd., což odrazovalo mnoho kupců, jsou pryč a už je to i u benzínu.
Já bych tak nějak nejraději nějakou atmosféru v benzínu a předělat na LPG, tak nějak si skromně představuju své další auto, nic víc, prachy na prvním místě. Až od pitvám dostatek lidí, tak pak popřemýšlím nad něčím lepším :-) ... jen tak trochu těhle aut ubývá, třeba jen u koncernu pomalu je už jen ta 1,6 75 kW, což je bída. Renault vlastně taky nic lepšího nemá z atmosfér... atd.
EDIT: Těch Hummerů na LPG jsem viděl obrovské množství, u nás to jse snad každý druhý. Ono to je taky poměrně jednoduchý motor snadný na přestavbu. -
white label 26.08.10 23:45
Vzhledem k tomu, že současný Passat (a tím pádem i Superb II) má uložený motor napříč, tak se tam ani ten V6 TDI nevleze (podobný problém s dieselovými V6 má i tradičně "příčné" Volvo)... ;-)
P.S. Jen nechápu, proč to řešíme zrovna na stránce fotosoutěže...
>:D -
white label 26.08.10 23:32
Dieselový V6 TDI má v Cayennu úspěch a pokud by šel objednat i nový V8 TDI z Audi A8 a Touaregu, prodávalo by se v Evropě celkově víc dieselových verzí tohoto Porsche, než benzínových...
Šetří i většina majitelů Hummeru, osobně vím o jednom, co nedávno vyměnil právě Hummera za nového Supa v kombíku v TDI se 4x4 a je velmi spokojený... ;-)
Zrovna ten Superb kombi si u nás běžně kupují i lidi, co mají na mnohem dražší auta, ale investice do nich jim připadá hodně nerozumná/zbytečná... -
Thomasino 26.08.10 23:31
Druhá věc ale je, že ty diesely jsou jednak dražší při koupi a druhak mají dražší servis >:-[] Zvláště v pozdním věku :-O
Už jsem diesel měl a pokud tu bude jako mé soukromé auto a nemusím jeudit 30 tisíc a více, tak chci zůstat u benzínu :-)
Sice taky rád někde šetřím, ale poslouchat zvuk dieselu mě moc nebaví 8-s Nicméně jako druhé auto, které bude na dlouhé trasy si moderní diesel klidně dovedu představit :-) Něco jako A6 3.0 TDI nebo novější A4 3.0 TDI AllRoad :-! -
Ronault. 26.08.10 23:26
Thomasino: No tak přemluv zaměstanavatele, že chcete GTIčka v základu... aha, ono se to nedá přestavět, noc nic, tak nějakou atmosféru... Prostě každý chce ušetřit, každý nadává u benzínky na cenu paliva a nemá-li auto na okruh a něco s ním najede, tak se na náklady na provoz dívá. Však kolikrát se tady probíraly servisní prohlídky GT-R... a to by mělo být jo auto u kterého majitel náklady neřeší, ne?