Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.08.10 21:05
« Re: Ukončení fotosoutěže
Flammer: No já mám ale "polokabriolet" to je ten problém. To je auto, které má pevné střechu, takže na tebe nefouká při jízdě, ale i když pozavíráš okénka, tak ti do auta prší, respektive zatéká a kape to přímo na pedál plynu 8-s >:D Prostě jsem dosud nevyřešil zatékání kolem předního skla, to je první důvod, druhý důvod, že se musím učit a třetí, že jsem si teď koupil hliníková kola na zimu, což mi zase trošku ubralo finance. Až je dovezu z Mikulova domů, tak pak vložím fotku. :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.08.10 20:41
a konečně 1místo které obsadil Náš známý
WHITE LABEL 24b
který Nám příště bude servírovat fotky z jeho galerie ve vlastní Recenzi >:D , že ?
Nyní bych chtěl požádat výherce na bedně WHITE LABEL , WOODY ALIEN , FEFERONKA aby se dohodli na tématu na nový měsíc přes SZ! a také mi jej přes SZ do 1 v měsíci poslali abych mohl 1 oficiálně ohlásit nové téma.
D9ky za účast kterou jsem si teda sliboval větší , ale snad mě překvapíte příští měsíc >:D
btw: jdu krmit >:-[] tak za 45min jsem zde zpět :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.08.10 20:35
REKLAMA
CHceš aby se tvůj vůz krásně leskl ...........?
Chceš aby měl stále i po letech svěží a živé barvy.............?
Chceš aby tvůj vůz byl bez škrábanců........?
Chceš aby tvůj lak byl nepopraskyný ............?
MYJ AUTO RUČNĚ MYČKA KUR.Í LAK
[odkaz]
>:-[] -
Ronault. 27.08.10 20:34
To by se kontrolovalo, přijel bys a musel zakývat zadním stěračem, asi 30x po sobě... navíc by byly náhodné kontroly, které by se daly projít jen korupcí... >:-[] >:D
Já bohužel ne, venku prší a to mě stejně jak s-mikovi bliká kontrolka rain control.. -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.08.10 20:29
JINAK JSEM NESTIHL ANI HLASOVAT CHTĚL JSEM SI TO NECHAT AŽ NA KONEC , ALE BOHUŽEL NESTIHL JSEM TO , ALE PRAVIDLO JE PRAVIDLO.
TUDÍŽ JEN NEOFICIÁLNĚ BY MÉ HLASOVÁNÍ NEOVLIVNILO VŮBEC POŘADÍ JELIKOŽ MÉ HLASOVÁNÍ SE ZHODUJE Z VÍTĚZI TÉTO SOUTĚŽE I V PŘESNÉM POŘADÍ >:D