Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10 21:48
« Návrh
Mám další návrh,co se foto soutěže týče:
Vítězná fotka se dá jako hlavní tady v této foto soutěžní recenzi po dobu dvou dnů,místo původní povinnosti zúčastněných..,co?
No a abych nezapomněla,všem kteří mi dali hlasy,moc děkuji,"fakt sem to nečekal"..
Děkuji Mojitovi za spolupráci v roli fotografa,děkuji své rodině za trpělivost při mém postižení,děkuji hl.pilotovi,že zvládl přistání a já můžu opět 'vojíždět' své plechové ratolesti,no a samo že děkuji i řidiči BMW,který nějak nechápal moji snahu s dofecnutím pneu a trval na tom,že mně pomůže dopravit se na nedalekou benzinku...
:-) -
Ronault. 27.08.10 21:44
« Re: Ukončení fotosoutěže
Flammer: Ty puklice jsou svině. když jsem to auto kupoval, tak tam byly, 2 prasklé, olezlé. Říkám si, že počkám až 1 upadne ať mám důvod si koupit nové. Nic, držely až do poslední chvíle, z toho jedna prasknutá skrz na skrz. Dokonce jsem jednou vjel do takové díry, že jsem ohnul disk, poškodil homokyneťák a asi i poloosu... a co puklice? Drží. Taťka za tu dobu vyměnil 2 sady nových poklic, co má na zimu... >:D Prostě když zrovna chceš aby se něco ztratilo, tak to nejde, ale když si koupíš nové, tak jsou za týden fuč >:D Proto raději i olezlá litá kola než poklice ;-) -
Ronault. 27.08.10 21:31
Ty, co mám teď na autě, tak ty vypadaly při koupi ještě hůře než ty, co jsem si koupil teď. Ale nejvíc mě naštvalo, že jsem měl vyhlídnuté tyhle [odkaz] , ale než mi dotyčný odpověděl na e-mail, jestli je to cena za kus nebo všechny, protože to tam měl blbě uvedeno v popisu aukce, tak jsem koupil tyhle. Mohl jsem mít za 999 Kč Ronaly v lepším stavu :-( Ale co, koupím pár sprejů, brusný papír, asi i kit a bude to OK. Celkem mě ta 4 kola výjdou levněji než jedno nové >:-[] >:D >:D
A taky jsem chtěl na zimu taky litá kola, protože poklice, co jsem měl i na srazu, jsou hnusné a v dezolatním stavu. Nové, které se mi líbí jako jediné, stojí 750 Kč... navíc je riziko, že ty poklice na prvním výmolu ztratím nebo mi je ukradou z auta. Tak mám za 1125 koru 4 litá kola, což mi připadá jako lepší koupě :-) ;-) -
-
Ronault. 27.08.10 21:15
Flammer: Popravdě s tím zatékáním jezdím asi už od zimy, ale převažují ty 2 další body než mít mokrou botu ;-) Vytunit? Já mám hliníkáče na autě už od jara: [odkaz] Jen si je představ čisté. A ty druhé jsou taky originál Favoriťácké, ale trochu jiné, je to tuším z edice Sport Line. Jen potřebují trochu opravdit, pokitovat škrábence, nalakovat, ale s tím si pohraju, to já rád :-) Žádný tuning to není, nejsem Matheas s přerostlými koly >:-[] >:-[] >:D ;-) -
Flammer (RSKa) 27.08.10 21:10
tak to si sa zle vyjadril to ty nemas polokabriolet ale mas jednoducho povedane ,,derave auto ´´ ale koniec srandy, plne chapem ,s takym autom by som tiez nevysiel na cestu , ved to je v podstate nebezpecne , heh ron sa rozhodol trosku vytunit faro >:D tak to uz sa tesim na tie fotky >:D -
Ronault. 27.08.10 21:05
Flammer: No já mám ale "polokabriolet" to je ten problém. To je auto, které má pevné střechu, takže na tebe nefouká při jízdě, ale i když pozavíráš okénka, tak ti do auta prší, respektive zatéká a kape to přímo na pedál plynu 8-s >:D Prostě jsem dosud nevyřešil zatékání kolem předního skla, to je první důvod, druhý důvod, že se musím učit a třetí, že jsem si teď koupil hliníková kola na zimu, což mi zase trošku ubralo finance. Až je dovezu z Mikulova domů, tak pak vložím fotku. :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.08.10 20:41
a konečně 1místo které obsadil Náš známý
WHITE LABEL 24b
který Nám příště bude servírovat fotky z jeho galerie ve vlastní Recenzi >:D , že ?
Nyní bych chtěl požádat výherce na bedně WHITE LABEL , WOODY ALIEN , FEFERONKA aby se dohodli na tématu na nový měsíc přes SZ! a také mi jej přes SZ do 1 v měsíci poslali abych mohl 1 oficiálně ohlásit nové téma.
D9ky za účast kterou jsem si teda sliboval větší , ale snad mě překvapíte příští měsíc >:D
btw: jdu krmit >:-[] tak za 45min jsem zde zpět :yes:
>:-[] a kde byl Mojito >:-[]