Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 27.08.10 22:06
« Re: Návrh
Ronault: TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK! A to mě tu z něčeho obviňuješ >:D ;-) no tak hlasovat může i nepřihlášený ;-) Ale nechal bych to být. Jestli jsem se účastnil a nezveřejnil jsem foto tak určitě né že bych nechtěl ale buď nebyl čas nebo na to nebyl internet - na intru jsem rád když pošlu mail o pár slovech... a tak v tom případě se ti omluvuju ;-) -
white label 27.08.10 22:04
« Re: Ukončení fotosoutěže
Tak jsem se právě dozvěděl, že jsem vyhrál, což jsem tentokrát opravdu vůbec nečekal... a že tu někdy vyhraju dokonce třikrát po sobě, by mě už vůbec nenapadlo... :-O :-)
Děkuji moc všem, kterým se mé fotky (v posledních třech kolech) líbily a taky pro ně i hlasovali... ;-) :yes: -
Ronault. 27.08.10 21:55
« Re: Návrh
A to já zase souhlasím, klidně by tam mohla být celý měsíc do další soutěže. Samozřejmě kdo chce, ať fotku vyvěsí i ve své recenzi. Mě se vždycky nakonec moc nechce.
Teoreticky by se ty přihlašované dotky mohly dávat i sem do galerie k téhle recenzi a z vyhraných fotek udělat jakousik síň slávy. :-)
Kysky: Hele, dobře si pamatuju, že tys mou fotku taky nevyvěsil, když jsem vyhrál... :-( >:-[] ;-)