Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 15.09.10 23:00
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Září
Zdravím! Chápu to správně tak, že téma je AUTO A VODA?
Bo jestli jo, tak jste mě naštvali, protože minulý týden jsem si nechal vyměnit a přetěsnit přední sklo aby kolem něj nezatékalo do auta a já po dešti neměl nohy až po kotníky ve vodě...
Teď abych tam tu vodu nalil sám 8-s >:D >:D >:D >:D -
woody-alien 15.09.10 22:41
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Září
Tý brďo, asi se pominu radostí. Na IE mi začalo fungovat tlačítko reagovat na příspěvek. >:D
Matheas, a co takhle. Moje auto před MÝM vyplaveným barákem...to bys vzal ? ;-)
Možná až moc černej humor, ale můžu si ho dovolit. Voda mi parádně vypláchla barák i firmu v roce 2002, takže bych byl něco jako Lustig a jeho vtipy o židech.
Každopádně doufám, že téma nebuda taková fuška jako humor a přece nemusí pršet, stačí když kape. Ne aby si to vzal někdo osobně... :-)
Dobrej nápad všem, přeju :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 15.09.10 21:43
« Re: Fotosoutěž na HP macz
Ypsi
na jednu stránku chápu redakci proč nechcou změnu barvy protože takhle je to na té bílé víc vidět , ale nesmíš koukat dlouho >:D
Já bych to udělal tak možnost změnu barvy pozadí bych na stránky dal až po přihlášení na macz tzn že...
uživatelé kteří koukaj na stránky bez přihlášení by viděli vše jak je teď aby to teda reprezentovalo nový vzhled a souladilo s konceptem a po přihlášení kde uživatellé nejvíce využívají diskuze bych nechal buď stryktně jinou barvu která by tu bílou trochu rozbila a nebo možnost více barev
co Redakce a Admine nešlo by to takto ??
Matheas -
Fotosoutěž Moje auto.cz 15.09.10 21:34
« Přihlašování Fotosoutěž Září
Tak a Máme zde 15 v měsíci a to znamená co.......................no pepíčku
"začínají se vkládat fotky na fotosoutěž"
ano to je správně pepíčku a víš jaké je téma soutěže?
"ano vím téma je AUTO A VODA "
no vidíš jak jsi šikovní a Já doufám , že budou šikovní i soutěžící hlavně co se do počtu týče minule jsem si myslel , že trochu oslavíme soutěž v novém kabátě větší účasti a ono teda jako nic moc čekal jsem aspoň 15 soutěžících.
Ale věřím , že tento měsíc to bude lepší.
Jen upozornění !!
Fotky na kterých bude jakýkoliv motiv s letošních povodní nezveřejním , doufám , že to všichni chápete (zaplavený dům a u toho vaše auto atd..) :no:
Přeju všem hodně štěstí a tzn LOV na krále aneb
"Kdo sesadí White Labela s trůnu "
>:-[] M. -
ypsilon 14.09.10 09:29
« Re: Fotosoutěž na HP macz
mojito-ok,diky ;-) ..no tak cislo na me mas,tudiz hod urcite echo a dame srazek :yes:
matheas-ja vim,musime jen doufat,ze redakci nebo teda spise admina,ta demonstarce sily za chvili prejde..jinak hold opet vystane zakon "akce a reakce" ;-) ..s tou barvou jsem bohuzel skepticky,ale moznost vlastniho nastaveni barev pozadi(treba jako je to na seznamu a jinde) by urcite nastolila spokojenost na obou stranach..
Jediné řešení bylo začít jezdit v sandálech, těma voda i vytekla. >:D >:D >:D