Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chobot 24.09.10 15:21
« Re: Fotosoutěž na HP macz
Hluboce se nemýlim. Já neřešil otázku toho, zda se něco změní či ne, v závislosti na úpadku aktivity na MACZ. Spíš mi šlo o to, že pokud fotí pro zábavu, tak nemá cenu pozastavovat se nad tím zda tu aktivita je či není, ale prostě fotit.
I když uznávam, že fotosoutěž se dá považovat za úzce spjatou s celou funkčností webu na kterém je provozována.
Ale tak nic nevnucuju. Popravdě, jako poslední dobou celé MACZ, je mi to zcela šumák :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 23.09.10 23:40
Téma pro měsíc Září:
"AUTO A VODA"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
9. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 od 20:00 do 20:30hod
13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
jako fotku profilu svého vozu !
15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci
Přihlášení
matii - [odkaz]
poustník - [odkaz]
ricardo - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
a další asi vzhledem k momentálním poměrům zde nic co :-(.
Hlavně , že to tady žije že redakce , můžete být spokojení !
-
woody-alien 23.09.10 22:20
Jsem z toho celej nějakej rozpačitej. Pokud by se soutěž i třeba skrečovala, pochopím to, protože já to dělám pro zábavu. A tady teď tedy zrovna zábavno není.
Nová verze ACZ, a MACZ především, je z uživatelskýho hlediska špatně a zase špatně. To že po první arogantní reakci na nesouhlasné komentáře redakce zmírnila a pokusila se o utlumení vášní, vedlo jenom k téhle rozplizlosti, kdy se v podstatě nic nelepší a další debaty nevedou.
Vyjádření LZ na essexův mail považuju za hodně špatný vtip. Tak Feferonka píše na mail LZ a dozví se že "její" věc řeší Ricardo ? Tak trochu pštrosovina. Trochu víc, tedy.
-
white label 23.09.10 00:35
Já sem teď taky nedám ani fotku, ani recenzi (i tu svou pomalu pověstnou noční betaverzi už jsem taky "stáhl")...
Je to i jakási morální podpora těm, co už tu své recenze nemají hlavně proto, že chtěli pro MAčko zachovat něco opravdu hodně dobrého, co se tu dřív podařilo a čeho je opravdu moc velká škoda..., nevidím žádný zásadní důvod, proč by najednou měla "stačit" tahle hodně nepovedená "náhražka"...
P.S. Hlasovat ale můžu, abych zase podpořil lidi, co si dali s fotkou práci a povedla se jim... -
Matheas Ropak 22.09.10 21:43
Téma pro měsíc Září:
"AUTO A VODA"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
9. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 od 20:00 do 20:30hod
13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
jako fotku profilu svého vozu !
15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci
Přihlášení
matii - [odkaz]
poustník - [odkaz]
ricardo - [odkaz]
tak zatím tedy tři woody alien je 4tý a já taky něco vymyslím doufám , že Mojito splníš slib a zůčastníš se také jinak to fakt nude stát za prd
A tady kdyby chtěl někdo skutečně tématickou a neměl nápad tak jeden poskytuji [odkaz]