Wiii 25.09.10 15:08
« Re: Fotosoutěž Září - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Ano ano, je to xDrive >:D >:D A je to ta novinka >:D >:D Jen nevim, jestli mám prozrazovat podrobnosti... >:D Ale tak.... No dobrá...
Je to BMW 330d xDrive v automatu ;-) Pohodlné, stylové, silné, univerzální za každého ročního období, úsporný motor.. Prostě pro mě ideální povoz na denní ježdění ;-) :yes: :yes: -
Chobot 25.09.10 09:54
« Fotosoutěž Září-Auto a voda-PŘIHLAŠOVÁNÍ
Měnim nadpis.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
jako fotku profilu svého vozu !
15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
Chobot - [odkaz]
Wii-Jay - [odkaz] -
Matheas Ropak 24.09.10 22:38
chobote
a to vše teď když už jí máme na hl stránce ;-\
Mě sere akorát ta bílá barva vypaluje to oči celý den koukán na bílé pozadí v práci a ještě tady to je mazec !!!!!
Myslím , že by nebyla moc velká práce po přihlášení mít trochu mírnější barvy viz moje [odkaz]
jinak dík za aktualizaci a za soutěžní fotku -
Chobot 24.09.10 18:27
Chobot - [odkaz] -
Chobot 24.09.10 18:22
« Re: Fotosoutěž na HP macz
Jen ještě, když už sem zabředl do této diskuze, tak to dokončim.
Samozřejmě uznávam, že redakce by měla projevit trochu úcty, za to že jsme jim tu vymalovali a ne v téhle celé divnokauze s námi jednat jako s plevelem a ve svých výrocích překrucovat pravdu(kdo to víc sledoval, ten ví). Ale i přesto platí to co jsem psal níže. Dá se to jen překousnout, či odejít.
"Stáhli se zajímavý auta,takže topka vypadá teď jak vypadá,přestali sem přispívat pravidelní uživatelé,14 dní se tady probírá jen design stránek,razantně ubylo příspěvků,Fotosoutěž atd. - to snad dostatečně vypovídá o úpadku."
- Tohle sem myslim vysvětlil níže. Jestli to nechtějí vidět, tak to neuvidí i kdybys jim to napsal přes celou obrazovku, blikající a podtržený. Kdyby jo, tak by s tim nejspíš něco zkusili udělalt klidně i sami......
Škoda písmen. Zpět k fotkám. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 18:07
« Re: Fotosoutěž na HP macz
chobot - nemám ten pocit,že by tu dřív bylo s námi vyje..váno :*)
Když je to tady pro ně podružný,tak trochu nechápu,proč web MACZ (ne ACZ) nechtějí prodat...vlastně chápu,jejich cíl byl,aby člověk víc klikal (víc klikání = víc penízků)
Se zbytkem souhlas
;-) -
Chobot 24.09.10 17:50
« Re: Fotosoutěž na HP macz
Zase upřímně na fotosoutěži MACZ nestojí, ta rozhodně nové lidi nenaláká. Na to jsou fotoweby a ne web o autech. Je to jen příjemný doplňek.
To že je tu s námi ´v.yj.ebáváno´.......to je tak nějak odjakživa.
Ale taky to jde brát tak, že je to jejich majetek a nelíbíli se jim to, tak udělají protikrok. Ty když ti někdo doma nakálí v obýváku tak ho taky chytneš za límec a taky s nim otevřeš dveře. Trošku křečovitý přirovnání, ale snad vysvětlí co tim myslim. Upřímně jestli zde není viděn úpadek, či dokonce je viděn, ale ignorován, tak s tim neudělá nic ani bojkot ani odchod.
Dle mě jsou 2 řešení. Odejít, nebo držet hubu a krok...přeci jen jsme tu furt jen na návštěvě, i přesto, že jsme to tu pomáhali ´vymalovat´. -
Chobot 24.09.10 17:22
Chobot - [odkaz]