Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 26.09.10 11:57
« Re: Fotosoutěž Září - HLASOVÁNÍ
Téma pro měsíc Září:
"AUTO A VODA"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
9. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 od 20:00 do 20:30hod
13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
jako fotku profilu svého vozu !
15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci
Přihlášení
matii - [odkaz]
poustník - [odkaz]
ricardo - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
Chobot - [odkaz]
Wii-Jay - [odkaz]
LamboKysky - [odkaz]
Vesele hlasujte :-) -
white label 26.09.10 00:17
1. matii
2. Wii-Jay
3. woody-alien
matii - hned jak si sem tu fotku dal (jako první), jsem si řekl, že tohle těžko někdo překoná... a nemýlil jsem se. Tvůj kompaktní "pežó" 308 na ni vypadá tajemně jak exotický supersport, má to vše co to mít má, dynamiku, konrast...a hlavně je to korunováno, v tomto případě, jednoduše geniálním černobílým finišem... :yes: :yes: :yes:
Wii-Jay - na první pohled skoro "obyčejná" fotka, ale jen na první pohled..., kompozice a hloubka ostrosti ji pozvedly velmi výrazně nad průměr...! :yes: :yes:
woody-allien
Pěkné, syté barvičky, romantické pozadí..., má to takový zvláštní retro-nádech/atmosféru někdejších kolorovaných pohledníc... :yes:
LamboKysky - tu duhu jsi trefil fakt dobře...
Chobot - stékající voda je taky hodně zajímavá, ale konkurence byla tentokrát hodně silná...
Poustník - hodně podobný, zajímávý motiv jako Wii, bohužel ne až tak dobře zvádlý, stín fotografa se odpouští špatně dokonce i tobě... :-)
Ricardo - podle mě zcela mimotématické , jak jsem už psal, téma bylo "auto a voda", nikoli
"auto a vodka"...
Celkově účast sice docela malá, ale kvalita poměrně dost vysoká... :yes: -
woody-alien 25.09.10 22:04
1. Matii
2. Wii-Jay
3. LamboKysky
Matii - moc pěkná fotka, hezky jsi nás vyšplouchnul...A taky zdaleka nejblíž tomu, co jsem si od tématu sliboval a čemu jsem se sám nepřiblížil. Osobně mi v hlavě vězel záběr na kola projíždějící větším množstvím vody. Ten gejzír do stran. To by se mi líbilo.
Wii-Jay - srdci neporučíš. Kdybych byl plakátovej kovboj, tohle by mi mohlo viset na zdi.
LamboKysky - to snad abys Doblo překřtil na Rainbow Warrior. ;-) -
David Silver 25.09.10 21:51
Wii: no zkoušel jsem několik úprav fotky aby duha šla vidět co nejlépe a i v hezkých barvách a nejlíp vinikla na výsledný fotce kterou je možno tady vidět :-) Bojoval jsem s tím, že když jsem auto myl, tak duha furt a všude, došel jsem si pro foťák a v jedný ruce trysku a v druhý foťák, ne a nemohl jsem najít úhel aby šla vidět duha >:D -
matii 25.09.10 21:35
1. Wii-Jay
2. woody alien
3. ricardo
- Wii - pěkná barva ... fotka působí velice příjemně
- woody jiná fotka než všichni ostatní ... jediné co bych jí vytknul je až moc přetažená dramatičnost HDR a sytost barev
- ricardo ani mě nezaujala ta ohnivá voda, jako že už jí skorem všechnu vychlastal :-) -
Wiii 25.09.10 20:37
1. matii
2. woody alien
3. Chobot
matii - pro mě jasně nejlepší provedení fotky, vystihl jsi zajímavý detail auta v kombinaci s vodou z hadice, mrakem v pozadí a hlavně ta úžasná dynamika fotky...!!!!! Výsledek je ze všeho dnes prezentovaného pro mě nejlepší!! Vystihl jsi dobře téma. Dobrá práce!
woody - dobrá fotka, líbí se mi, mám rád barevné fotky. Téma tam sice je jen tou řekou, ale otázkou je, jestli tam to "jen" vůbec mám dávat ;-) Kvalitní, ale matti pro mě odvedl lepší práci.
Chobot - zajímavé pojetí!!! Ostatní mají kapky, nebo stříkající vodu, ale tolik vody a ještě tak plynule tečící... to už tě překonává jen woody >:D Hezká fotka, ale dvě předchozí mě zaujaly víc. :-)
Kysky - duha pěkná, ale do očí mě bije ta přehnaná žlutá! Kroť ty úpravy barev v PS.. je to moc ostré ;-) Bez toho bych tě asi dal na třetí místo.
Poustník - je to vůbec auto? >:D >:D Ale kapky hezké :-) I tobě to v odrazu sluší ;-)
ricardo - nevidím téma, promiň (Auto a Alkohol uz bylo 10/2009) :-( -
Chobot 25.09.10 20:33
1. Matii
2. Woody alien
3. LamboKysky
Matii: to co se dalo čekat od auta a vody. Buďto toto, či auto u vody, jako má woody. Ale nakonec to vypadá vcelku dobře a ty odrážející se kapky jsou vskutku efektní.
Pouštník: příště to brát více z úhlu aby tam nebyl ten foťák vidět.
Ricardo: Tady sem moc nepochopil jak je to spjaté s tématem, ale možná moje chyba.
Woody: Pěkný místo, ale mohl si tam Jimmyho trošku potopit(resp. pobrodit).
Uíí: Jak si napsal. Pěkný, ale až moc klasický.
LamboKysky: Jo, ta duha to zachraňuje.
Tak snad sem vás všechny dost nas.štval >:D Pěkný zbytek víkendu přeji a nechť vyhraje nejlepší........ -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.09.10 19:29
« Re: Fotosoutěž Září - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc Září:
"AUTO A VODA"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
9. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 od 20:00 do 20:30hod
13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
jako fotku profilu svého vozu !
15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci
Přihlášení
matii - [odkaz]
poustník - [odkaz]
ricardo - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
Chobot - [odkaz]
Wii-Jay - [odkaz]
LamboKysky - [odkaz]
Tak kdo další ještě 28 min -
woody-alien 25.09.10 18:57
Wii-Jayi z kmene Mnichovanů,
srdce mi překypuje radostí, když mé staré oči i na dálku vidí spokojenost v tvojí tváři. Vždyť i Veliký Manitou by si dozajista takového oře pochvaloval.
Bledá Závist - náčelník kmene Čekatelů
>:D
Gratuluji ;-) :yes: -
Wiii 25.09.10 18:50
WL:
Díky ;-) :yes: :yes: Taky si myslím >:-[] Jinak u nás jen tak krápe... ještě že jsem to vyfotil včera.... původně jsem měl představu zobrazení auta v kapce, ale makro mého foťáku na to jaksi nestačilo >:D >:D Tak jsem se musel spokojit s tímto...
Zino:
Ty o tom víš? >:D >:D >:D :-O :-O :-O Však víš jaký je můj názor na votuzení ;-)
PS: Ano, byl jsem s novým autem na nedávnem srazu se Zinem v Praze ;-) Hledejte ve fotogaleriích, kdo chcete vidět >:D >:D >:D >:-[]
2. woody alien
3. Chobot
Docela slabota, je to nejslabší kolo fotosoutěže na MACZ. Je vidět, že fotografové byli oslněni novým designem MACZ... ;-)