Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.10.10  01:59

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Přihlašování

Ty taky nikdy nespíš, co ? :-O >:D

Musím se mrknout jestli si neodkryl GTI-čko. Ale pravděpodobnost je rovna výhře ve Sportce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.10.10  01:55

Do 15 litrů pořídíš jen relativně slušné tělo (např. Canon EOS 500D), nebo tělo se základním setovým objektivem nevalné kvality.
    Pokud nechceš investovat podstatně více peněz i do opravdu kvalitního/kvlalitních objektivu/objektivů, kup raději kvalitní kompakt. Momentálně bych šel zřejmě do novinky od Canonu - Power Shotu G12, který je teď u nás (na netu) už od 11.750,- Kč.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  22:51

Hele já mám Fujifilm Finepix S2000HD a jsem s ním spokojen. Kdybych sel do nejakého lepšího, coz asi pujdu, jelikož možnosti nastavení jsou malé, tak pujdu do Fujifilm FinePix S200EXR (od devíti tisíc nový) ;-) Celkem by mě zajímala jeho funkce "Dual Capture Technology" což je něco na způsob HDR, ale pouze ze dvou fotek ;-) A celkově má opravdu dobré funkce. Ale osobně ten foťák neznám... Asi počkám na jeho nástupce a do toho pujdu :-)

popřípadě Fujifilm FinePix HS10, který je za podobné peníze, ale je celkem jiný ;-)

Ale ani jedno neni zrcadlovka... Myslim si že víc užitku bude z kvalitní nezrcadlovky než ze šmelový zrcadlovky ;-)

S200EXR - [odkaz]
    HS10 - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  22:41

Mimochodem, jaké používáte foťáky? Nemáte tip na nějakou levnější (do 15 000Kč) digitální zrcadlovku? Tedy myslím na nějakou, se kterou máte zkušenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  22:36

Jasně, ale nějak se mi to pak vykouřilo z hlavy. Navíc jak učitě víš, na kvalitní noční fotky potřebuješ daleko lepší foťák, než můj tři roky starý šestimegový kompakt Lumix :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  22:30

No to mi řikat nemusíš >:D >:D Moje soutěžní fotka pochází z cca 280 fotek se stejným rozvržením >:D Ale po vyřazení tech kde bylo mázlý auto a fotek které byli přesvětlené nebo jinak vadné mi zbyli pouze tři a z těch jsem vybral právě tuto ;-)

No původně jsi chtel přeci něco nočního ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  22:20

Úplně původně jsem to chtěl udělat tak, že si stoupnu do jednoho pěkného klopeného esíčka u Oseka, co jsem si předem vyhlédl a zkusím to obráceně. Jako mázlé auto na ostré silnici. Byl jsem tam minulý víkend, ale byl tak strašný provoz a otočka cca až po 2km, že jsem to vzdal, bo jak jistě víš na 1 povedený snímek potřebuješ hafo zkažených a to by tam moje lepší polovička jezdila celý den, než bych něco slušného trefil.

Vzal jsem to směrem na Děčín, nahoru na Nakléřov, okreskou na Tisou a Sněžník, kde jsou nádherné scenerie, jenže jsem si neuvědomil, že jak bylo krásně, vyrazila půlka Ústeckého kraje do skal. Tam jsem pořídil v jeden vzácný okamžik, kdy byla prázdná silnice soutěžní fotku.

Pak jsem si doma řekl, že se příští víkend (tedy tento) zkusím vyklonit se ze zadního okna a vzít to asi jako tys to bral zezadu. jenže tvá fotka mi vzala iluze, že pořídím něco lepšího, tak jsem to dneska zkusil zepředu, spíš už jen ze zvědavosti jak to bude vypadat. Nastavil jsem série snímků a fotil a fotil cestou z nákupu. Z cca 100 fotek vylezly jakš takš ty dole. Do galerie dobrý, ale v soutěži by to vypadalo, jako že se tě snažím nemotorně kopírovat. Proto jsem nakonec zvolil foto z minulého týdne.

P.S. moje lepší polovička to otevřené okno odnesla pěknou rýmou .. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  21:57

Jo a Matii, proč jsi nakonec nenafotil to cos chtel původně? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 16.10.10  21:54

Téma pro měsíc Říjen:

Když cesta je cíl

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
    8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
    9. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27 v měsíci od 20:00 do 20:30hod
    13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
    jako fotku profilu svého vozu !
    15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
    16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci

Přihlášení

ASPIRE - [odkaz]

WII-JAY - [odkaz]

ZINO - [odkaz]

MATII - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  21:49

Matte, způsob uveřejním na videu do konce října ;-) Jinak koukni do mé galerie >:D Je tam opravdu minimálně fotek, kde by auto nebylo čisté >:-[]

Jo a díky za chválu ;-)
    Ale zúčastni se, 100 lidí 100 chutí ;-) Jak říká Matii, jde o zábavu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.10  21:38

Matii, mě se moc líbí ta poslední. Mohla by být malinko ostřejší, ale to esíčko silnice je parádní, a to listí, nebo co je hrozně dynamické, pěkné je to. Máš pravdu, že je to podobné Wii-Jayovi, ale je suprová. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  21:37

Koukejte dávat fotky a nenechte se fotkou Wii odradit. Jde o zábavu ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 16.10.10  21:28

škoda prihlasovania :-) Ako tak pozerám na fotky, tak Wii je jasný víťaz už teraz. Ale chcel by som sa spýtať. Wii-Jay...ako si to fotil? Je to v pohybe to je jasné, ale ako sa ti podarilo, že auto je tak blízko? No je proste úžasná :yes:
    edit: a k tomu všetkému ešte aj krásne čisté auto, čo pri bielej nie je časté >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  21:20

Jo tohle je nejhorší, najít místo kde se nebudou motat cizí auta ;-\ Jinak díky za chválu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  21:05

jéééé no vidíš ... to je jedno. Tak dlouho jsem se rozhodoval, jestli tam dát tu či onu fotku, že jsem na sloup zapomněl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  21:02

Teda musím říct, že jste mi pěkně zavařili. Původně jsem chtěl udělat něco jako Wii, ale když jsem viděl jeho fotku, která by se v katalogu BMW vyjímala na prostřední doustraně, třeba zrovna s heslem "Když cesta je cíl", věděl jsem, že vše co udělám, bude už jen slabším odvarem. Přesto jsem to zkusil, ale nakonec jsem přihlásil fotku alá Aspire s podzimním motivem (viz níže).

Víte co je pro mne na focení nejhorší? Najít místo kde člověk bude s autem sám. Vyrazil jsem minulý víkend do končin, kde lišky dávají dobrou noc a z každého odpočívadla, lesní či polní cesty, z každé navenek opuštěné okresky se valily davy aut a lidí. Když už jsem našel zapadlý kout, přivalil si to němčour se ženou, zastavil vedle a choval se, jak kdyby mu to tam patřilo. Hrůza.

Tady je pár mých nesoutěžních pokusů alá Wii "trochu" líznutých HDRkem:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  21:02

Matii, škoda toho sloupu vlevo :-( Ale jinak je ta fotka pěkná ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 16.10.10  20:50

Přihlašuji se fo fotosoutěže:
    [odkaz]
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.10.10  18:56

Tak já ohlašuju že se tentokrát nebudu účastnit, bohužel to vůbec nevychází časově :-( Tak doufám že přibyde ještě aspon nějaká hrstka fotek :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.10.10  01:08

Tohle znám z dob kdy jsem pořádal Fotosoutěž ;-) Byly to ale perné chvilky >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…