Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  12:10

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Přihlašování

Poustniku, hezky řečeno :-! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.10.10  12:09

Aspire, my si tady hrajeme hru na tříbení vkusu, co se děje pod vlivem po sobotní půlnoci na vesnické tancovačce, je věc jiná......... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.10  12:07

Aspire
    Ale co je na nějakých stránkách je mi úplně šumák, mě přece zajímá ta kvalita co je tady ve fotosoutěži a logicky předpokládám, že jde o Thomasinovu vlastní tvorbu s vlastním (pečlivým) výběrem "rekvizit", včetně případné "modelky"... >:-[]
    Osobně nejsem typ, který "vleze" na všechno jen z důvodu delšího půstu...
    Mám totiž skvělou představivost a obě ruce zdravé... a v těchto případech memá problém dát přednost pouhé virtuální kráse... ;-)

P.S. Zkus si taky někdy udělat večírek s fantazií a svou "pravicí"... svíčky, sedmička vína, autoerotická předehra (něžné líbání vlastní ruky) atd... :-O >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  11:52

TO víš Aspire, jsme s Labelem rozmlsaní >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 19.10.10  11:44

Tady přece nejde o modelku která se tím živí tak může vypadat tak jak vypadá, na těch stránkách co to Thomasino našel tak nejsou modelky ani modelové přímý odkaz sem nedám nebo by to admin musel cenzurovat >:-[] zapomeňte na palce, prsty u nohou a nevím co ještě >:D Kdyby jste drželi celibát a pak se nachomítla tahle slečna nebo paní pak bych vás chtěl vidět jestli by vám vadil palec nebo prsty >:-[] >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  11:37

WL, souhlasím s oběma příspěvky >:D >:D >:D >:-[] :yes: Škoda PHM :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.10  11:28

Jj, slušné "kozy" jsou na (rádoby) fotomodelku sakra málo...a jestli tahle má být ten cíl/cesta, tak škoda PHM... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.10  11:26

Wii
    S tou "babou" souhlas, na ní mi nesedí víc věcí... Mrkni taky třeba na ty skrčené prsty u nohou (hérečka, co nosí menší boty, než má chodidla) a jako "bonus" ten nekonečně dlouhý palec na ruce... auuu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.10.10  11:00

Tady jde o fotku na které je baba s páskem!!!!!!!! 8-s >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] Nebo jde o tu železnou konstrukci? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.10.10  10:55

Tady jde přece o fotku a ne o typ baby nebo o pásek >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  10:47

Poustniku souhlasim >:D >:D Muj typ to teké není :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.10.10  10:42

Thomasino, ta fotka tam má hlavně nějaký kaz, člověče! Vždyť je tam nějaké hovínko přes obličej!!! >:D Jinak nechci dělat upejpavku, ale tohle není můj typ. Jak vidím na holce táááákovýhle pásek, vím, že si s ní nemám o čem povídat! ( To víš, já jakožto zadaný jsem už jen na to povídání.....) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  10:36

Musel jsem ten držák "trochu" podomácku upravit >:D Jeho vzdálenost 15cm od auta by byla dost nedostatečná >:D >:D Měl jsem ale v hlavě jak by ta fotka měla vypadat, tak to celkem šlo ;-) Fotil jsem to s OSem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.10.10  10:24

Tak tento jo :-) Já se lekl, že myslíš Boxstera...

P.S.: Tvoje foto je super, jak jsi to fotil? Tím držákem co se uchytává z venku auta, nebo je to z jiného auta? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  10:14

Ale je to Coxter... [odkaz] >:-[] >:-[] >:-[]

S tebou? To vůbec >:D Jestli chceš, dám ti GPS souřadnice kde to bylo focený, ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.10.10  10:07

Jo ty jsi tam byl se mnou, že jo?? >:-[]

Není to Coxter...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.10.10  09:57

Thomasino, řeknu ti kdy to je focený a kde, chceš?

je to fotka ze Srpna a je to focený na pražskym okruhu.. Navíc ta holka neni zas tak pěkná... ;-\ Měla by víc navštěvovat posilku, aby to břicho nevypadalo jak vypadá >:D >:D >:D

A jinak ano, všichni to tu poznají, že se jedná o Coxter >:-[] :no: :no: Jo a ještě by mě zajimalo, proč jsi vybral skoro tu nejhorší fotku??
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.10.10  09:38

Matheasi !! To jsi kamarád ??!! Když už jsi udělil vyjímku White Labelovi, že tady nemusí mít recenzi, proč bych já taky nemohl dostat v rámci "oživení soutěže" také vyjímku?? Teda spíše více vyjímek, třeba že to není moje auto, že to není moje ženská, že jsem to nefotil já a asi to není ani z tohoto měsíce >:-[] :-! Ale k danému tématu to perfektně sedí a trochu to tady oživí tu "šeď" podzimních fotek (kterou mám také mimochodem nachystanou, ale je to zase dost podobné jako ostatní, takže nevím jestli to sem budu dávat nebo zkusím vymyslet ještě něco jiného).

Nech to tady ve fotosoutěži "pod čarou", jako tzv. doprovodný program, nebo to nech úplně a jen to bude vyřazeno až po skončení hlasování. Dost by mě zajímalo, jak moc by taková fotka měla úspěch. A jak tady znám ty zdejší chlíváky, tak asi dost ;-) >:D
    Přidej ji tam a nedělej fóry :-) Teda spíše dělej fóry....

[odkaz]

WL - doufám, že mě nezklameš a okamžitě jsi poznal to auto, že jo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.10  01:09

Thomasino
    Vidím, že ti fotku nepřidali do soutěže...
    Asi je buď naprosto mimotématická, nebo na ní nemáš své auto (případně svou "babu"), a nebo jde pouze o mravní webovou cenzuru ... >:-[]

P.S. To by mě zajímalo, co tě stálo víc, jestli pronájem toho auta, nebo pronájem té "fotomodelky"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 19.10.10  01:03

Téma pro měsíc Říjen:

Když cesta je cíl

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    7. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a neměním ji už) !!
    8. Hlasuje se od 25. do 27. do 20:00h včetně a to formátem viz níže
    9. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

10. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    11. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    12. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.6.2010 od 20:00 do 20:30hod
    13. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    14. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku
    jako fotku profilu svého vozu !
    15. Téma na další měsíc vybírají 3 vítězové (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce)
    16. Nové téma se vyhlašuje 1. Dne v měsíci

Přihlášení

ASPIRE - [odkaz]

WII-JAY - [odkaz]

ZINO - [odkaz]

MATII - [odkaz]

R3ALista - [odkaz]
    Tak hoďte nějaké foto ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…