Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.10.10 12:13
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Přihlašování
Poustník
Tak, tak... >:-[] :yes:
Pro "neuchýláky" tady mám odkaz z úplně jiného soudku. Jen upozorňuju, že je to pouze pro vyjimečné zájemce o historii města Rožnova pod Radhoštěm, takže ti, co je přestali předčasně kojit (zdravím Thomasina) ať s tím vůbec neztrácejí čas a v klidu zůstanou u svých obíbených povznášejících stránek... >:D
[odkaz] -
white label 19.10.10 12:07
Aspire
Ale co je na nějakých stránkách je mi úplně šumák, mě přece zajímá ta kvalita co je tady ve fotosoutěži a logicky předpokládám, že jde o Thomasinovu vlastní tvorbu s vlastním (pečlivým) výběrem "rekvizit", včetně případné "modelky"... >:-[]
Osobně nejsem typ, který "vleze" na všechno jen z důvodu delšího půstu...
Mám totiž skvělou představivost a obě ruce zdravé... a v těchto případech memá problém dát přednost pouhé virtuální kráse... ;-)
P.S. Zkus si taky někdy udělat večírek s fantazií a svou "pravicí"... svíčky, sedmička vína, autoerotická předehra (něžné líbání vlastní ruky) atd... :-O >:D :yes: -
Aspire 19.10.10 11:44
Tady přece nejde o modelku která se tím živí tak může vypadat tak jak vypadá, na těch stránkách co to Thomasino našel tak nejsou modelky ani modelové přímý odkaz sem nedám nebo by to admin musel cenzurovat >:-[] zapomeňte na palce, prsty u nohou a nevím co ještě >:D Kdyby jste drželi celibát a pak se nachomítla tahle slečna nebo paní pak bych vás chtěl vidět jestli by vám vadil palec nebo prsty >:-[] >:-[] >:-[] >:D
Tam se pořádají jarmarky pravidelně a ten předvánoční je unikátní chvilkou pro klid a pohodu s vůní medoviny a skořice. ;-) :yes:
Takže nic proti modelkám, ale jsou i jiná lákadla... ;-)