Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.10.10 23:54
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Přihlašování
w-a
O nejmladším skanzenu v Čechách (Zubrnice) vím v podstatě jen to, že existuje, ale nikdy jsem tam bohužel nebyl, je to pro mě hodně z ruky, a že bych jel někdy náhodou kolem moc nehrozí...
Byl si někdy i ve skanzenu v Rožnově p.R.? Jestli ano, můžeš to srovnat (rozsahem apod.)...?
[odkaz] -
Thomasino 19.10.10 16:32
WL - to nejsou žádné pochybné stránky ;-) Ano, jsou erotické, ale jedná se o dost známý server, na který chodí statisíce lidí :-) A také jsem tam dodával servery za mega a půl >:-[] >:-[] Ale znal jsem je samozřejmě už dávno před tím, to nepopírám >:D >:D
Občas tam jsou moc pěkné akty, občas normální domácí erotické fotky, někdy taky hnusárny... A ty jsi známý úchylák, to je znáš jistě taky moc dobře :-! -
woody-alien 19.10.10 15:33
Wii, kousek od mého bydliště je vesnička Zubrnice. Vzdělanec WL možná to jméno už zaslechl, prostě zachovalý kousek historie z předchozích staletí, i se školou a s domy vybavenými jak ze zašlých časů. Je tam i historická železnice a mimochodem se tam točil film Páni kluci.
Tam se pořádají jarmarky pravidelně a ten předvánoční je unikátní chvilkou pro klid a pohodu s vůní medoviny a skořice. ;-) :yes:
Takže nic proti modelkám, ale jsou i jiná lákadla... ;-) -
white label 19.10.10 12:13
Poustník
Tak, tak... >:-[] :yes:
Pro "neuchýláky" tady mám odkaz z úplně jiného soudku. Jen upozorňuju, že je to pouze pro vyjimečné zájemce o historii města Rožnova pod Radhoštěm, takže ti, co je přestali předčasně kojit (zdravím Thomasina) ať s tím vůbec neztrácejí čas a v klidu zůstanou u svých obíbených povznášejících stránek... >:D
[odkaz]
"...jedná se o dost známý server, na který chodí statisíce lidí..."
Konkrétní čísla (jako ty) sice nemám, ale je mi jasné, že těch úchyláků není mezi námi zrovna málo... :*) >:D