Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.10  13:54

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Hlasování

matii
    V tom druhém odstavci to hrotíš až zbytečně moc. Nevím jak dlouho tu chodíš (do fotosoutěže), ale Mojitovi se širší témata příliš nelíbily ani před změnou MACZ (to ti tu jistě každý potvrdí), takže bych to v tomto případě navzájem určitě nespojoval...
    V tomto kole jsem s mimotematičností zas takový problém neměl (až na pár vyjímek - mírně), ale jindy mi vadí, že nejsou zcela mimotematické fotky automaticky vyřazeny ze soutěže (viz pravidla), jako typický příklad uvádím fotku ricarda z minulého kola...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.10.10  13:34

matii - psal jsem pouze svůj názor,pokud by sis lépe všímal, tak to není zdaleka jediný komentář k fotosoutěži a s nějakým bílým či černým MACZ to nemá nic společného

wii - podobné fotky jsem tady neviděl,asi jsi navštívil jiný server

Ke zbytku ve stručnosti : každýmu se líbí něco jiného,svůj názor nikomu nevnucuji,očekávám to stejný.Já prostě jen napsal,že mi to (až na 2-3 vyjímky)spíš připadlo jako téma Auto a ........... (doplň si co chceš).
    Asi to uzavřu tím,že někdo má rád ,,otevřená,,témata,pro mě jsou daleko těžší,rozuměj zajímavější) spíš ty ,,uzavřená,,...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.10.10  12:10

>:D Ono by to chtělo hřbitov bez zdí, ty jsou v USA, ale tady v Bruselu jsem žádný neviděl a pochybuji, že uvidím.... :-)

Jo a zapomněl jsem reagovat na jmurjura - lepší foťák zatím není v plánu, takže bohužel kužel.... >:D Já bych s ním stejně někde hned praštil, jak říkala maminka - ty věci na tobě jen hoří!!!! A hodinky jsem nemohl nosit, protože přestávaly do 14 dnů fungovat! Ještě že mám teď hodinky na mobilu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.10.10  12:06

Hohóóó tak to je kruťárna s tím hřbitovem .... sem si říkal, jestli to někdo prubne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.10.10  11:57

Tak já hlasuju

1. Wii Jay
    2. zip2016
    3. woody - alien

------------------------
    A trochu plků -
    Aspire - ten les je tuze pěkný a jak píše Chobot, fotka má moc pěknou atmosféru, ale můžu hlasovat jen pro tři!
    Wii-Jay - moc hezká fotka, která musela dát dost práce a sežrat dost času, tož nejen za to, že je zajímavá a opravdu vystihla to heslo on the road,ale že se odlišuje.
    zino - je to tam jistě hezký kousek lesa, ale fotka je spíš dokumentární, ty se neurazíš, ty rozšiřuješ pole zůčastněných... >:D >:D
    matii - krásná barva stromů, po wii-jayovi jediná dynamická, ale ve výsledku vypadá trochu jako statická... :-O :-)
    R3ALista - Super název vesnice, jen by si tam měli trochu sekat příkopy.... >:D
    zip2016 - měls nápad, dal sis práci, jsi na bedně! :-)
    somalec - super, že ses k nám připojil, jen tak dál a příště bez datumu! ;-)
    marx88 - ty máš tolik hezkých fotek a dáš tam tuhle! 8-s >:D Co třeba tuhle? [odkaz]
    woody-alien - Moc pěkná série, tahle co jsi vybral sice není nejlepší, ale jsi na bedně!
    matheas- Prima nápad, ale asi bylo bídné počasí, je to nějaké neostré, či co, což je u tebe výjimka. ;-)
    thomasino - hezky barevné, ladí to, ale nestačí to. ;-)

Jinak dík za hlasy, Chobote, o pohřební službě jsem přemýšlel, ale fotka nevyšla podle mých představ [odkaz]
    To jsou věci! I sám veliký s-mike hlasoval! Děkuji!
    Vampixi - já že mám nápady, pro které jsi často neměl pochopení? >:D >:-[] Dík!
    Matheas - Jo, jakmile jsem zabočil do téhle ulice/jel jsem na ten hřbitov/ říkal jsem si - "Sakra, to je dobré světlo, tady to taky zmáčknu!" ;-)
    Matt26 - >:D Jó obláčky!
    zip2016 - nemáte u vás tak dlouhou cestu??? >:D O důvod víc, aby ses někdy vypravil do Bruselu!
    Dík! Hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  11:47

Jakej držák WL? >:D

Jo PS.... No tak to tam taky je, ale vtipně se to dá brát i z pohledu Focuse >:-[] Aneb když cesta je moc vášnivá, občas je nadobro cílem >:-[] To se tu nedávno stalo uživateli Rendoš >:-[] ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  11:44

Téma pro měsíc Říjen:

"Když cesta je cíl"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek!
    8. Přihlašuje se pouze jednou a nepřehlašuje se (dám fotku a už ji neměním) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.10.2010 20:00 do 27.10.2010 20:00 včetně a to formátem viz. bod č.10!
    10. Formát pro hlasování:

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.10.2010 od 20:00 do 20:30hod.
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce).
    17. Nové téma se vyhlašuje vždy 1. v měsíci pro který je určeno.

Přihlášení:

Aspire - [odkaz]

Wii-Jay - [odkaz]

@zino - [odkaz]

matii - [odkaz]

R3ALista - [odkaz]

zip2016 - [odkaz]

somalec - [odkaz]

marx88 - [odkaz]

woody-alien - [odkaz]

Matheas - [odkaz]

Poustnik - [odkaz]

Thomasino - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.10  11:44

Wii
    Jaký nadpis myslíš? Že by to "Tápání"... :-)
    Chtěl jsem taky soutěžit, ale nesehnal jsem nikde ten držák... >:-[]

P.S. Přidal jsem P.S. k mé reakci na Poustníka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  11:38

WL, nech nám tu ten nadpis >:-[] A jakto, že se neúčastníš? :-|

PS: Já to Woodymu taky řikal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.10  11:27

« Re: Tápání

w-a
    Tak tahle fotka by mě v soutěži určitě hodně nadchla... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.10  11:17

Poustník
    Chtěl jsem se k tomu taky vyjádřit, ale napsal bych nakonec vlastně to co ty, jen ve "fialovém"... ;-) :yes:
    Že Mojito nemá rád širší témata už snad ani nemůže nikoho moc překvapit.... :-)

P.S. Co se týká zipa, tak tam vidím naplnění tématu dokonce ještě výstižněji z pozice řidiče policejního vozu, protože jeho každá cesta je (už ze služebního "principu") vlastně cíl ("dostat" neukázněné řidiče). Naopak z pohledu jeho Focusu jde spíš o téma, "...když cesta končí ještě před cílem..." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  11:03

Mojito, opět se pleteš, tys totiž to téma vzal s názvem "Když cesta MÁ cíl" což je podstatně něco jiného než "Když cesta JE cíl" ;-) Kdyby téma v sobě mělo slovo MÁ tak jsou tyto dvě fotky perfektně splňené. Například u Mathease prostě vidím jen to MÁ (promin Matheasi) a nikde tam nevidím to JE (PS: leda z toho pohledu co zmiňuje zip2016) ;-\

A nevidím nikoho kdo by to bral tak jako ty! Takže "předsedo" nehádej se se mnou. Chápu a v průběhu času na tobě vidím to, že máš rád přesná témata (ideálně "Auto, s dvěma květy orchideje, na kamenné sinici, za deště, při soumraku a v pozadí mákové pole"), při kterých je to celý na prd. Sejdou se zde pouze fotky, které jsou si podobné a není na nich nic zajímavého :no: :no: 8-s Jak provedením, tak nápadem...

PS: jinak souhlasím s matiim... To že se ti tu nelíbí je tvoje věc... ;-) :no: mě se tady taky všechno nelíbí, ale nepromítám to na ostatní uživatele ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.10.10  10:24

Lépe bych to ani nenapsal. Možná si tu Mojito nebyl, když se téma zadávalo, ale právě původně to mělo být tak, jak psal Poustnik. Měly to být fotky vyjadřující radost z jízdy, dokonce tu bylo několik fotek z NETu pro inspiraci. Úplně na začátku jsme uvažovali o heslu "Auto a cesta(silnice)", ale právě proto, že to bylo tematicky ohraničené a nevystihovalo podstatu té volnosti, rozhodli jsme se pro to radikální téma bez slůvka auto. Myslím si, že větší volnost tématu nebyla na škodu, neb jak vidíš, u každého to probudilo jinou fantazii a podle mého soudu to nebylo vůbec špatně. To, že to ZIP ztvárnil po svém je jenom dobře, protože hodnotit fotky stejného ražení je nuda.

Nechtěl jsem to sem tahat, ale nedá mi to. Mě mrzí, že se někteří chováte jak malé děcka, kterým vzali jejich oblíbenou hračku stylem "Když tu nejsem já, všechno stojí za pendrek". Viz kritika už poslední fotosoutěže, TOP10 atd a teď to samé, zejména z řad BOJKOTářů. Na MACZ vás nevyslyšeli, tak se zbytečně obouváte do ostatních lidí, kteří zas tolik bílé pozadí neřeší a za zdejší problémy s designem nemůžou. Je to škoda, minimálně pro fotosoutěž. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 26.10.10  10:10

1. Wii-Jay
    2. Matheas
    3. Poustník

Wii - ta fotka je prostě dokonalá. Hrozně dlouho jsem přemýšlel, jak si to vyfotil a nepřišel jsem vůbec na nic.

Matheas - To je jasný. Být rodič je cílem každé životní cesty což můžu sám potvrdit a proto dávám :yes:

Poustník - Původně jsem chtěl taky vyfotit něco podobného, ale nenašel jsem dostatečně dlouhou ulici. ;-) ;-)

Každopádně všem díky za dosavadní hlasy. Snažil jsem se to vyfotit tak, aby bylo jasné, že cílem je cesta, která pokračuje za tím ošklivým policejním autem, na kterou se prostě přes ty modré příšery nemůže chudinka Fokynek dostat. :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.10.10  09:55

Já se taky hlásím do polemiky!!!!! >:D
    Mojito, jde jen o výklad, který ty můžeš chápat přesně, ale stejně přesně ho chápe i Wii-Jay.
    Když cesta je cíl můžeš pro lepší pochopení otočit - Když cílem je cesta. A to se mi moc líbilo na tématu, že je tak široké....Pro mě je ale výklad téměř jasný - je to jen české vyjádření pro anglické on the road, čili život na cestě. Do téhle sociální kategorie nezapadá ale nikdo z macz,takže na malé evropské poměry si význam poopravíme na cesu, kterou si naplno užíváme, ať je cíl jakýkoli. Domov, výlet do lesa, nákup, cesta na chalupu. A jestli tu cestu zachytíme dynamicky, nebo staticky, zastávku na cestě, je úplně jedno. Je jasné, že někdo může větší váhu přikládat slovíčku cíl, pak může být cesta přerušená policií, rodičovskými povinostmi, propastí, smrtí......ale je to pořád to samé široké téma. Když si ho sám dobrovolně zůžíš, je to jen tvoje rozhodnutí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.10.10  09:36

wii - hluboce se mýlíš,já to téma pochopil přesně ;-) Tak,jak jsi vysvětlil jednotlivé snímky jasně ukazuje,jak se dá zadané téma bez sebemenšího přemýšlení obejít,proto jsem chválil zipa a Mathease,ti u toho OPRAVDU přemýšleli.
    Dle tvé úvahy bych mohl vyfotit auto u hospody,samoobsluhy,benzinky,jakkékoliv silnice,u pole,louky,lesa,kostelu,hradu,to vše staticky nebo naopak.
    V tomto případě je tedy zbytečný nějaké témata vyhlašovat,proto jsem ani nehodnotil,páč to pro mě splňují pouze 2 fotky a nejsem sám,kdo si toho všiml ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.10.10  09:35

Wii má pravdu .... předsedo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  08:50

Ahoj Mojito, vim že je to jen tvuj názor, ale myslím že se na to koukáš špatně. Tohle téma je hrozně otevřený a proto jsme ho také vybrali. Tématicky to tu splňuje prakticky každá fotka (až na vyjimky) jde jen o to, co je pro tebe cíl? ;-) Cíl pro tebe může být to žes dojezdil (v případě zipa), nebo pro tebe může být cíl to projetí se v přírodě na nezpevněných cestách (viz. woody), nebo na serpentíknách v mém případě... ;-) Každopádně si myslím že ten kdo tu nepochopil uplně tema jsi ty ;-) A neber si to osobně :-!

Jmurjre, techniku vfotím a přidám do galerie ;-) Jen ne asi dnes :-)

Jinak - děkuji všem za hlasy ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 26.10.10  08:49

1. Poustnik (s lepsim fotakom a polarizacnym filtrom by to bolo uplne geniane)
    2. Wii-jay (len by ma zaujimala technika, nejaky prisavkovy drziak na auto?)
    3. Matheas (ciel jednoznacny)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 26.10.10  08:38

Hlasuji:

1. Wii-Jay
    2. marx88
    3. zip2016
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…