Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.10.10  08:15

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Hlasování

Mojito ... jen dvě věci

1) TOP 10 ... zastavit se nad úrovní a posmívat se je dost rozdíl. TOP 10 je obrazem průměrného hodnocení a názoru všech uživatelů MACZ a je asi nejspravedlivější formou hodnocení, byť ne dokonalou. Pro mě bude mít vždy stejné hodnocení třeba Felicie na LPG, hezky udělaná a udržovaná s kvalitní recenzí a krásnýma fotkama a stejně pěkně zpracované auto za 2mega s nadupaným motorem.

2) Teď to důležitější. Jsem tu asi od června a chodím sem, abych se trochu odreagoval od toho shonu všedního dne. V životě už jsem viděl a hlavně zažil věci, proti nimž je nějaká změna pozadí k smíchu, takže to od prvopočátku neřeším a nezabývám se tím. Napsal jsem ti jeden jediný příspěvek, jehož účelem bylo říct vám, abyste se zbytečně neobouvali do lidí, kteří nemají potřebu hned demonstrovat a řešit nějaký blbý pozadí. Hned jsem zbabělec kterej nic nechápe. Dost ubohý nemyslíš? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.10.10  07:39

Téma pro měsíc Říjen

"Když cesta je cíl"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže ! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.10 do 25.10 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.10 od 20:00h do 27.10 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.10.2010 od 20:00 do 20:30hod
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce zašle SZ správci a ten nové téma vyhlásí!).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1. v měsíci pro který je určeno
    Přihlášení

ASPIRE - [odkaz]

WII-JAY - [odkaz]

ZINO - [odkaz]

MATII - [odkaz]

R3ALista - [odkaz]

ZIP2016 - [odkaz]

SOMALEC - [odkaz]

MARX88 - [odkaz]

WOODYALIEN - [odkaz]

MATHEAS - [odkaz]

POUSTNÍK - [odkaz]

THOMASINO - [odkaz]

ještě 8h a něco k uzavření hlasování !!!
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.10.10  07:34

wl
    ano když to rozeberu na všeobecné rovině tak ano to nejde říct , že Má a Je je stejné , ale Já to myslel konkrétně na tuto fotku.

Cesta je cíl ......výjížďka lesem (cestou) kdy ta končí složením kočáru do kufru /víc všeobecnější/
    Cesta má cíl .......konkrétní místo věc atd...v mém případě kufr cesta měla za cíl kufr../konkrétní/

Spoustu lidí si to vybaví jinak a každý dle svého.

Proto bychom o tomto tady mohli napsat dlouhosáhlé referáty a příd se kdo má pravdu.

PS: jak píšeš která cesta by pro mě byla necílová ? Každá cesta má cíl ne?

btw

Jdu do hokny chlapi tak zatím a hlasujte hlasujte
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.10  01:24

Matheas
    Teda já docela žasnu....
    Rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že "cesta je cíl" a "cesta má cíl" má stejný význam.
    To je podobné, jako bys tvrdil, že např. "žena je cíl" a "žena má cíl" je významově to samé.
    Navíc si tu hodně lidí plete "cíl cesty" s "koncem cesty", ale i v tom je podstatný rozdíl (ve významu), prostě někomu chybí poměrně základní jazykové znalosti, což nemá se subjektivním pohledem na věc nic společného ...
    "Cíl" je určitá "vytyčená" meta, kam chceme dojít (dostat se/dojet/doplavat/doletět), a to může být myšleno jak fyzicky, tak duševně (např. ukončené VŚ vzdělání) a jeho dosažení je pro nás spojeno s něčím kladným, obvykle úspěchem, nebo uspokojením svých potřeb, případně ambicí. Naproti tomu "konec" je obecnější pojem, který s nějakým vytyčeným cílem nemusí mít vůbec nic společného a může přijít prakticky kdykoli (i dlouho před samotným cílem) a často přichází nevhod. Např. konec závodu neznamená pro každého automaticky fakt, že projel cílem (metou), někteří prostě nedojedou a závod pro ně končí ještě před samotným cílem závodu.
    Trochu podivné je i slovní spojení "cílová cesta", zejména vzhledem k tomu v jaké spouvislodti ho používáš. Každá cesta přece má nějaký cíl a pokud se např. jedu projet především z důvodu užít si jízdu samotnou, pak je cesta vlastně logicky cílem sama o sobě (viz fotka Wii-Jaye). Pokud pro tebe byla tvá cesta "cílová", potom jaká cesta by pro tebe byla naopak "necílová"? "Cílová cesta" je v tomto případě podobně zbytečné spojení, jako třeba "mokrá voda". Cílová může být poslední část/etapa cesty (např. taky poslední rok školy, maturita, promoce) jako určitého celku, cílová může být poslední rovinka okruhu apod., ale cílová cesta (jako celek) může být snad jedině v případě, že máš za cíl projet se někdy např. po route 66, nebo třeba po cestě na Stelvio...
    Dále, aby byl cílem tvé cesty (nikoli cílovou cestou) samotný "kufr", musel bys především pro nějaký kufr tu cestu absolvovat...
    Takže cílem tvé cesty nebyl kufr, ale třeba nějaké příjemné místo (v přírodě), kde by ses prošel s dětma v kočárku a udělal tam (mimo jiné) fotku do soutěže...
    A když si vezmu fotku zipa, tak jeho cílem asi nebyl střet s policií a případné odebrání řidičáku, to by byl totiž "konec" jeho cesty, cíl jeho cesty byl určitě zcela jiný..., ale to jen zmiňuju v souvislosti s vyjasněním rozdílu mezi cílem a koncem cesty...
    Cíl je:
    - místo, do kterého se snaží někdo dostat nebo strefit - např. cíl cesty, nebo terč střelce
    - cíl (sport) – obvykle cílové místo, kde končí nějaký závod např. v běhu, cyklistice, v plavání, v kanoistice, při veslování apod.
    - účel, konečný stav, kterého má být dosaženo

Tím zatím končím toto malé jazykové okénko...
    ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.10.10  23:49

Téma pro měsíc Říjen

"Když cesta je cíl"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže ! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.10 do 25.10 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.10 od 20:00h do 27.10 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.10.2010 od 20:00 do 20:30hod
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce zašle SZ správci a ten nové téma vyhlásí!).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1. v měsíci pro který je určeno
    Přihlášení

ASPIRE - [odkaz]

WII-JAY - [odkaz]

ZINO - [odkaz]

MATII - [odkaz]

R3ALista - [odkaz]

ZIP2016 - [odkaz]

SOMALEC - [odkaz]

MARX88 - [odkaz]

WOODYALIEN - [odkaz]

MATHEAS - [odkaz]

POUSTNÍK - [odkaz]

THOMASINO - [odkaz]

Tak kdo ještě nehlasoval ?
    Máte na to ještě 20h akousek >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto TopGear1

TopGear1 26.10.10  23:36

1/ matheas
    2/ zip2016
    3/ aspire
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.10.10  23:06

Tentokrát se rozhoduju velice dlouho. Ne nad prvním místem, to je pro mě úplně jasný, ale nevím co dát druhý a třetí. Takže:

1. Zip2016
    2. Matheas
    3. R3ALista
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.10.10  22:51

Wii
    "když cesta je cíl" a "když cesta má cíl" je dle mne to samé !
    Trochu teda dle toho rozeberu mojí fotku ju...

Když cesta je cíl ........cílem cesty je kufr
    Když cesta má cíl.......cesta má cíl kufr

KUFR byl tou mou cílovou cestou

>:-[] >:-[] >:-[]

Ostatní
    Zde názorně vidíte jak to každý chápe jinak trochu bych si prostudoval teorii 4 uší pokud jí znáte tak víte o čem mluvím pokud né tak už chápu proč se přete krz takové blbosti
    8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 26.10.10  22:38

1. Wii-Gay - naprosto skvělá fotka, plusový body za kutilský schpnosti ohledně držáku foťáku, Přemek Podlaha by měl určitě radost >:D
    2. Matheas
    3. Poustnik
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.10.10  21:00

matii - zapomněl jsem reagovat na tvé výtky k bojkotářům.Nevidím na tom nic špatného,když se někteří pozastaví nad ,,úrovní,, TOP 10 (mám na to obdobný názor),bílým pozadím atp.
    Evidentně jsi ale nepochopil o co šlo.
    Docela dost otevřel oči (a asi nejen mě) příspěvek od uživatele lifedrive,který naprosto vše přesně a bez obalu shrnul ve svém příspěvku.Nejspíš to byla poslední kapka k tomu,abych odsud stáhl auta a postupně utlumil nějakou ,,aktivitu,,.
    Ten příspěvek ti sem zkopíruji,pozorně si ho přečti,najdeš se v něm nejen ty.

< Re: Re: Změna MACZ, BOJKOT - výsledek ?
    13.09. 19:39 lifedrive
    Take jsem stahl svoji recenzi na E90 330i, a pripravenou recenzi na Forestera jsem uz neumistil. Ne kvuli barvam, proste proto, ze urcite jednani nemusim tolerovat. Co si na zaver neodpustim, je konstatovani, ze muj ucitel dejepisu mel kdysi pravdu: na ceske dejiny clovek nemuze byt hrdy, Cesi vzdycky byli zbabelci, proto niceho nedosahli. Sice je to polovicni kaleni do vlastniho hnizda, protoze z poloviny jsem take Cech a mam mimo jinych i ceske skoly, ale stojim si za tim. BUBUBU s bojkotem, ale pak se honem stahnout. Princip dostane po drzce, ale alespon si pokecam s kamarady v teploucku tehle zabehle kominity, co na tom, ze ze mne nekdo udela blbce, vsak mi pak pekne tu redakci zkritizujem, udelame par vtipku..proste ta "Ceska cesta" je nezamenitelna. Jen zadne vetsi ciny. Ale jedna z vas byla opravdu..jak to rict, TAPFER.

Pro méně chápavé : tou jednou z vás myslí Fefe

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.10.10  20:07

Jelikož jsem neměl čas na pořízení fotky, tak aspoň zveřejním co jsem měl v plánu - vyfotit Dobló na největším tankodromu v blízkosti :yes: Cesta je cíl, protože urveš nápravu :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.10.10  18:56

Jakou srandu? Jakou srandu? Téma je Když cesta je cíl!!! Co sem pleteš bagr? To je až příští téma! Máš vůbec právo hlasovat? :-O 8-s :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.10.10  18:44

1 - místo – Wii-Jay
    2 - místo – woody-alain
    3 – místo – Matheas

A proč? Bo bagr. Navíc mám pocit, že to s těmi přestnostmi v tématu trochu přeháníte, protože tady jde primárně o srandu a o fotky a ne o to, jestli se někdo přesně držel na 100% tématu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.10  17:32

Poustník
    Držák to sice je taky, ale na focení (především v tomto kole) ve fotospotěži je mi to prd platné... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.10.10  17:09

Téma pro měsíc Říjen:

"Když cesta je cíl"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek!
    8. Přihlašuje se pouze jednou a nepřehlašuje se (dám fotku a už ji neměním) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.10.2010 20:00 do 27.10.2010 20:00 včetně a to formátem viz. bod č.10!
    10. Formát pro hlasování:

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.10.2010 od 20:00 do 20:30hod.
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce).
    17. Nové téma se vyhlašuje vždy 1. v měsíci pro který je určeno.

Přihlášení:

Aspire - [odkaz]

Wii-Jay - [odkaz]

@zino - [odkaz]

matii - [odkaz]

R3ALista - [odkaz]

zip2016 - [odkaz]

somalec - [odkaz]

marx88 - [odkaz]

woody-alien - [odkaz]

Matheas - [odkaz]

Poustnik - [odkaz]

Thomasino - [odkaz]

Tak vesele hlasujte milí uživatelé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.10  14:20

Je to jedna z mých oblíbených okresek u Brna, z Moravan na Nebovidy a pak do leva na jih směr Ořechov. Ta lesní pasáž plná zatáček je bezva ;-)
    Předminulý víkend jsem si to dal 3x tam a zpátky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.10.10  14:17

BTW Thomasino ... kde to bylo focený? Připadá mi to jak cesta nahoru na Moldavu u nás na severu, ale takových zákoutí tu jsou stovky. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.10  14:13

Mojito - já to třeba prvně pojal tak, že "cesta" je cíl ve smyslu konkrétní cesta (kus oblíbené silnice), kam jedeš jen proto, aby ses jel projet ;-) :-) Ne proto že tam musíš jet, ale proto že tam chceš jet :-) :-)
    To téma bylo tak otevřené, že se do něj naopak vejde skoro cokoli >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.10  14:11

Tak ono můj druhý nápad na fotku, kterou jsem bohužel nestihl díky počasi realizovat, byla fotka s pěknou podzimní přírodou (podobná té co jsem fotil), jen tam měl být křížek a svíčky u silnice ;-) >:-[] Takový trošku "hlubší" smysl toho tématu"když cesta je cíl" - nebo-li "konečná stanice", finito.. 8-s 8-s
    Byl jsem hodně zvědavý, jak by se to tady setkalo s pochopením :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.10.10  14:10

WL, stačí, že tvoje auto je "držák", ne?? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…