Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 27.10.10 22:10
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
To napiš koncernu VW (Audi R10, Seat Leon WTCC a možná další - nesleduju tyhle "závoďáky") ;-) Mě tento tvůj názor nijak extra netrápí ;-) :-! já si jen jedu ozkoušet co to auto umí.. Na okruhy jsem si ho určitě nekoupil... Měj se človíčku :-!
PS: je mě nějak málo na Home page ;-\ >:D :no: -
Wiii 27.10.10 21:59
Jedu coupátkem a klucí nebudou jezdit vůbec a já se svezu tak jednou dvakrát maximálně a pak budu už jen jako spolujezdec ;-) Budeme tam nějak od dopoledne.. V 8 vyjizdime z Jevan a v kolik odjedeme nevim ;-)
Nějak se tam zítra potkáme, zatim čau :-)
PS: Matheasi, body mi vyšli stejně ;-) :yes: Počítat umíš :-!
-
Wiii 27.10.10 21:53
Mnohokrát všem děkuji za tolik hlasů. Fotka mi dala opravdu dost práce (tímto děkuji OSovi za asistenci a společnost při focení ;-) ) a tak jsem velice potěšen, že ta práce nepřišla nazmar :-!
Všem tedy děkuji za hlasy a gratuluji Zipovi a Matheasovi ke skvělému umístění, ale také ostatním, že se vykašlali na problémové MACZ a přihlásili se do té poslední zábavné věci zde na MACZ :-)
PS: Omlouvám se za pozdní příspěvek, byl jsem pryč - na srazu s Ypsííím, OSem, Rarschem a Jerrym ;-)
PPS: Zítra do Brna jedu já s přítelkyní a vezu v autě OSe a Ypsííího >:-[] -
Thomasino 27.10.10 21:41
Gratulace všem! ;-) :yes: Především samozřejmě WII-JAYovi, ZIPovi a Matheasovi :-) Jinak překvapivě hojná účast, na to jak moc to tady poslední dobou "žije"...
Kdo jede zítra do Brna na okruh? Hlaste se? WII, Ypsi, atd? S kým se tam potkám? -
Matheas Ropak 27.10.10 21:39
Taktéž bych chtěl poděkovat všem co mi dali své hlasy .
btw:16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem). -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.10 20:31
Ještě jednou gratuluji všem za parádní fotky a hlavně děkuju za hojnou účast :yes:
btw:15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu ! -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.10 20:22
Požádám ještě někoho kdo sčítal aby zkontroloval mé výsledky...
1. místo WII-JAY 57b.[odkaz]
2. místo ZIP2016 30b.[odkaz]
3. místo MATHEAS 17b.[odkaz]
4. místo WOODYALIEN 15b.[odkaz]
4. místo POUSTNÍK 15b.[odkaz]
5. místo ASPIRE 9b.[odkaz]
6. místo THOMASINO 4b.[odkaz]
7. místo MARX88 3b.[odkaz]
7. místo MATII 3b.[odkaz]
8. místo REALISTA 2b.[odkaz]
9. místo ZINO 1b.[odkaz]
10. místo SOMALEC 0b.[odkaz] -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.10 20:18
A s neuvěřitelným počtem bodu (dvojnásobek toho co měl druhý ZIP. skončil Náš známý kavalír a okruhový jezdec a jak jsme se tento měsíc mohli přesvědčit tak i vynikající fotograf který pro pořádnou fotku i zlepšováky vymýšlí ano je to on................
WII-JAY
Gratuluji >:-[]
Ale jinak v F1, DTM nebo FIA GT1 se naštěstí (zatím) jezdí jen na benzín >:-[]
... já tě jen tak hecoval :-! Tak zítra..