zip2016 28.10.10 10:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Konečně jsem se přihlásil a nestačím se divit. Moc všem děkuju za hlasy. Gratuluju Wii-Jayovi a Matheasovi k bedně a všem ostatním děkuju za takhle velkou účast!!! Doufám, že se nám podaří vybrat takové téma, aby se nás v příštím měsící opět zůčastnilo tolik. ;-) :yes: :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 28.10.10 09:37
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Tak ještě jednou rekapitulace pořadí pro Ty co došli později.
Tato fotka je vítězná : [odkaz] GRATULACE
10. místo SOMALEC 0b.
Supr účast :yes: -
Wiii 28.10.10 05:28
Thom:
Mám nespavou, tak omluv tu hodinu >:D Jde o to, že xDrivovy podvozek je komplet jiny než nexDrivovy. Nemá ani moc společného s běžnym neeMpaketovym podvozkem. Prostě je dost specifickej. Ale me to vyhovuje, delá to auto pohodlnejsi a to je presne to co jsem od nej chtel ;-)
Woody:
Díky moc ;-) :yes: -
Wiii 27.10.10 22:19
Mat:
Budu ho muset znova sestrojit >:D Nevyfotil jsem to tenkrát >:D Ale už je to připravené.. nebylo to jen na jedno použití >:-[]
Thom:
Tohle neni auto na blbnutí >:D Víš jak se ten xDrive hrozně houpe >:D S xDrivem ti žádnej Mpaketovej podvozek nedaj >:D >:D -
Wiii 27.10.10 22:10
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
To napiš koncernu VW (Audi R10, Seat Leon WTCC a možná další - nesleduju tyhle "závoďáky") ;-) Mě tento tvůj názor nijak extra netrápí ;-) :-! já si jen jedu ozkoušet co to auto umí.. Na okruhy jsem si ho určitě nekoupil... Měj se človíčku :-!
PS: je mě nějak málo na Home page ;-\ >:D :no: -
Wiii 27.10.10 21:59
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Jedu coupátkem a klucí nebudou jezdit vůbec a já se svezu tak jednou dvakrát maximálně a pak budu už jen jako spolujezdec ;-) Budeme tam nějak od dopoledne.. V 8 vyjizdime z Jevan a v kolik odjedeme nevim ;-)
Nějak se tam zítra potkáme, zatim čau :-)
PS: Matheasi, body mi vyšli stejně ;-) :yes: Počítat umíš :-!
Wiii 27.10.10 21:53
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Mnohokrát všem děkuji za tolik hlasů. Fotka mi dala opravdu dost práce (tímto děkuji OSovi za asistenci a společnost při focení ;-) ) a tak jsem velice potěšen, že ta práce nepřišla nazmar :-!
Všem tedy děkuji za hlasy a gratuluji Zipovi a Matheasovi ke skvělému umístění, ale také ostatním, že se vykašlali na problémové MACZ a přihlásili se do té poslední zábavné věci zde na MACZ :-)
PS: Omlouvám se za pozdní příspěvek, byl jsem pryč - na srazu s Ypsííím, OSem, Rarschem a Jerrym ;-)
PPS: Zítra do Brna jedu já s přítelkyní a vezu v autě OSe a Ypsííího >:-[] -
Thomasino 27.10.10 21:41
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Gratulace všem! ;-) :yes: Především samozřejmě WII-JAYovi, ZIPovi a Matheasovi :-) Jinak překvapivě hojná účast, na to jak moc to tady poslední dobou "žije"...
Kdo jede zítra do Brna na okruh? Hlaste se? WII, Ypsi, atd? S kým se tam potkám?