Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
zip2016 28.10.10 10:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Konečně jsem se přihlásil a nestačím se divit. Moc všem děkuju za hlasy. Gratuluju Wii-Jayovi a Matheasovi k bedně a všem ostatním děkuju za takhle velkou účast!!! Doufám, že se nám podaří vybrat takové téma, aby se nás v příštím měsící opět zůčastnilo tolik. ;-) :yes: :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 28.10.10 09:37
Tak ještě jednou rekapitulace pořadí pro Ty co došli později.
Tato fotka je vítězná : [odkaz] GRATULACE
1. místo WII-JAY 57b.
2. místo ZIP2016 30b.
3. místo MATHEAS 17b.
4. místo WOODYALIEN 15b.
4. místo POUSTNÍK 15b.
5. místo ASPIRE 9b.
6. místo THOMASINO 4b.
7. místo MARX88 3b.
7. místo MATII 3b.
8. místo REALISTA 2b.
9. místo ZINO 1b.
10. místo SOMALEC 0b.
Supr účast :yes: -
Wiii 28.10.10 05:28
Thom:
Mám nespavou, tak omluv tu hodinu >:D Jde o to, že xDrivovy podvozek je komplet jiny než nexDrivovy. Nemá ani moc společného s běžnym neeMpaketovym podvozkem. Prostě je dost specifickej. Ale me to vyhovuje, delá to auto pohodlnejsi a to je presne to co jsem od nej chtel ;-)
Woody:
Díky moc ;-) :yes: -
Wiii 27.10.10 22:19
Mat:
Budu ho muset znova sestrojit >:D Nevyfotil jsem to tenkrát >:D Ale už je to připravené.. nebylo to jen na jedno použití >:-[]
Thom:
Tohle neni auto na blbnutí >:D Víš jak se ten xDrive hrozně houpe >:D S xDrivem ti žádnej Mpaketovej podvozek nedaj >:D >:D -
Wiii 27.10.10 22:10
To napiš koncernu VW (Audi R10, Seat Leon WTCC a možná další - nesleduju tyhle "závoďáky") ;-) Mě tento tvůj názor nijak extra netrápí ;-) :-! já si jen jedu ozkoušet co to auto umí.. Na okruhy jsem si ho určitě nekoupil... Měj se človíčku :-!
PS: je mě nějak málo na Home page ;-\ >:D :no: -
Wiii 27.10.10 21:59
Jedu coupátkem a klucí nebudou jezdit vůbec a já se svezu tak jednou dvakrát maximálně a pak budu už jen jako spolujezdec ;-) Budeme tam nějak od dopoledne.. V 8 vyjizdime z Jevan a v kolik odjedeme nevim ;-)
Nějak se tam zítra potkáme, zatim čau :-)
PS: Matheasi, body mi vyšli stejně ;-) :yes: Počítat umíš :-!
-
Wiii 27.10.10 21:53
Mnohokrát všem děkuji za tolik hlasů. Fotka mi dala opravdu dost práce (tímto děkuji OSovi za asistenci a společnost při focení ;-) ) a tak jsem velice potěšen, že ta práce nepřišla nazmar :-!
Všem tedy děkuji za hlasy a gratuluji Zipovi a Matheasovi ke skvělému umístění, ale také ostatním, že se vykašlali na problémové MACZ a přihlásili se do té poslední zábavné věci zde na MACZ :-)
PS: Omlouvám se za pozdní příspěvek, byl jsem pryč - na srazu s Ypsííím, OSem, Rarschem a Jerrym ;-)
PPS: Zítra do Brna jedu já s přítelkyní a vezu v autě OSe a Ypsííího >:-[] -
Thomasino 27.10.10 21:41
Gratulace všem! ;-) :yes: Především samozřejmě WII-JAYovi, ZIPovi a Matheasovi :-) Jinak překvapivě hojná účast, na to jak moc to tady poslední dobou "žije"...
Kdo jede zítra do Brna na okruh? Hlaste se? WII, Ypsi, atd? S kým se tam potkám?