Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 28.10.10 23:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Poustniku, tak tobe teda dekuji zvlášť >:-[]
Mojito, za druhou část děkuji a s tou první prostě nesouhlasim.... Ale vim že ty seš starej paličák a ani kdyby jsi vnitřně uznal, že ta fotka to téma naopak úplně přesně vystihuje, tak to nenapíšeš ;-) Už na to dál ani reagovat nebudu. Myslim že tu o tom bylo řečeno až až ;-) -
Wiii 28.10.10 23:30
ludex:
Určitě se zační účastnit fotosoutěže. Každý někdy začíná a kdybys videl fotky, jaké jsem tu přihlašoval ze začátku, tak si jsem jistý, že by je vyfotil kdokoliv. Fotosoutěž je nejen o tom vyhrát, ale hlavně se zúčastnit a ještě k tomu vede k rozvíjení představivosti a tvých fotografických schopností :-) Já začal fotit až s fotosoutěží.
Jinak ještě jednou díky všem za gratulace :-) -
Chobot 28.10.10 13:01
Iudex: Nad touto myšlenkou nekoketuj a koukej s ´námi´ soutěžit. Tady nejde o nějaké vyrábění prvotřídních ´plakátů´(i když to tak občas vypadá), ale o zábavu a radost z focení a s tim spojenou projížďkou za účelem focení. Takže nesměle do toho, od 15 příštího měsíce jede další kolo. -
iudex 28.10.10 10:46
Dovoľte i mne outsiderovi (ale pravidelnému navštevovateľovi) blahoželať, osobitne víťazovi, ktorého profesionálna fotka - pri všetkej úcte k ostatným súťažiacom - zaslúžene zvíťazila. Aj keď z času na čas koketujem s myšlienkou niečo sem hodiť, pri vysokej úrovni súťaže nemám odvahu. :*) -
zip2016 28.10.10 10:07
Konečně jsem se přihlásil a nestačím se divit. Moc všem děkuju za hlasy. Gratuluju Wii-Jayovi a Matheasovi k bedně a všem ostatním děkuju za takhle velkou účast!!! Doufám, že se nám podaří vybrat takové téma, aby se nás v příštím měsící opět zůčastnilo tolik. ;-) :yes: :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 28.10.10 09:37
Tak ještě jednou rekapitulace pořadí pro Ty co došli později.
Tato fotka je vítězná : [odkaz] GRATULACE
1. místo WII-JAY 57b.
2. místo ZIP2016 30b.
3. místo MATHEAS 17b.
4. místo WOODYALIEN 15b.
4. místo POUSTNÍK 15b.
5. místo ASPIRE 9b.
6. místo THOMASINO 4b.
7. místo MARX88 3b.
7. místo MATII 3b.
8. místo REALISTA 2b.
9. místo ZINO 1b.
10. místo SOMALEC 0b.
Supr účast :yes: -
Wiii 28.10.10 05:28
Thom:
Mám nespavou, tak omluv tu hodinu >:D Jde o to, že xDrivovy podvozek je komplet jiny než nexDrivovy. Nemá ani moc společného s běžnym neeMpaketovym podvozkem. Prostě je dost specifickej. Ale me to vyhovuje, delá to auto pohodlnejsi a to je presne to co jsem od nej chtel ;-)
Woody:
Díky moc ;-) :yes: -
Wiii 27.10.10 22:19
Mat:
Budu ho muset znova sestrojit >:D Nevyfotil jsem to tenkrát >:D Ale už je to připravené.. nebylo to jen na jedno použití >:-[]
Thom:
Tohle neni auto na blbnutí >:D Víš jak se ten xDrive hrozně houpe >:D S xDrivem ti žádnej Mpaketovej podvozek nedaj >:D >:D
Je velké štěstí,že se neúčastní fotosoutěže tento uživatel,páč je minimálně 5 levelů nad námi :-(
[odkaz]
Myslím,že je to nejlepší fotograf na MACZ,jeho profi stránky jsou naprosto neskutečný :yes: