Thomasino 29.10.10 16:37
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Jestli chceš rozumně velký přístroj, blížící se kvalitou fotek a možnostmi nastavování k zrcadlovkám, kup si CANON G11 nebo nový model G12, ten umí už i HD video. Tady White Label může jen potvrdit ;-) Mojito i já máme G11 a umí fotit parádně. Já s ní sice ještě moc neumím, ale co jsem viděl Mojitovi fotky v plném rozlišení, tak fotí fakt skvěle :yes:
- viz.tato série ze Slavkova (ale to malé rozlišení to zkresluje):
Samozřejmě umí fotit ve 3 režimech expozice pro HDR fotky, umí RAW formát a hlavně má výklopný displej, což na to naše focení aut a pí.čo.vin se někdy náramně hodí >:-[] >:D
Ale bacha, vzhledem k tomu, že je to už fakt kvalitní foťák s pevným tělem (přežil i pád z 1m na zem a fotí stále skvěle - přítulkyni se v Itálii trochu nezadařilo a vystoupila z auta a zapomněla že ho má položený na klíně), tak také něco váží a mohl by jsi mít problém s tím přísavkovým držákem z venku na auto.. -
Wiii 29.10.10 15:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Thomasino, je to takový, že občas prostě vyfotí úplně hnusnou fotku, blbne senzor světla. Take jen budu muset nastavovat dobu ručně ;-) Ale popravdě už elší dobu přemýšlím o upgradu na Fujifilm Finepix S200EXR :-)
Mojito, ten dělá teda pěkný fotky! Ale jak jsi napsal, je to profesionál ;-) Zatímco my jsme jen banda amatérů většinou s kompakty nebo jim podobnými :-) -
Thomasino 29.10.10 12:10
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
WL - WII-JAY ale tentokrát i něco vyhrál >:-[] Nový foťák, že WII?? ;-)
Prý mu u focení té fotky za jízdy spadl z té kostrukce foťák a už nefotí jako dříve, takže si asi bude muset pořídit nový :-( ;-\ Aspoň je vidět, že vítězství je zasloužené a že do toho dal WII-JAY úplně vše...
WII - doufám, že to nebylo výrobní tajemství a něco jsem neprokecl ;-) -
Poustnik 29.10.10 01:30
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Á! Díky za odkaz, Mojito! Element5, když tu byl na návštěvě,mi říkal, že na macz. přibyl nějaký profík, ale jedním uchem mi to šlo sem a druhým tam....pěkné to má, chlapec! A viděl jsi už video, na které je odkaz u toho nového BMW? :-) [odkaz]
white label 29.10.10 00:49
Mojito
Nejen podle mě, to téma splňovala právě fotka Wii-Jaye nejlíp ze všech a samotného by mě určitě něco podobného napadlo dělat, ale jak jsem psal, je docela problém fotit a řídit najednou (to se týká i těch skvělých fotek z tvého odkazu)...
Nevím proč a pro koho je velké štěstí, že sem nechodí někdo, kdo umí dělat parádní fotky?
Naopak, čím víc tu takových lidí bude chodit, tím líp pro úroveň a zajímavost fotosoutěže, tu přece nejde o výhru (taky žádná cena za ni není), ale o zábavu a w. l.epším případě i o možnost "pokochat se" pohledem na takové fotky... ;-) :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.10.10 00:22
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
wii-jay - dokážu uznat svoji chybu,ale máš pravdu,vrtat se v tom nebudeme ;-)
Je velké štěstí,že se neúčastní fotosoutěže tento uživatel,páč je minimálně 5 levelů nad námi :-(
Myslím,že je to nejlepší fotograf na MACZ,jeho profi stránky jsou naprosto neskutečný :yes: -
Wiii 28.10.10 23:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Poustniku, tak tobe teda dekuji zvlášť >:-[]
Mojito, za druhou část děkuji a s tou první prostě nesouhlasim.... Ale vim že ty seš starej paličák a ani kdyby jsi vnitřně uznal, že ta fotka to téma naopak úplně přesně vystihuje, tak to nenapíšeš ;-) Už na to dál ani reagovat nebudu. Myslim že tu o tom bylo řečeno až až ;-) -
Wiii 28.10.10 23:30
ludex:
Určitě se zační účastnit fotosoutěže. Každý někdy začíná a kdybys videl fotky, jaké jsem tu přihlašoval ze začátku, tak si jsem jistý, že by je vyfotil kdokoliv. Fotosoutěž je nejen o tom vyhrát, ale hlavně se zúčastnit a ještě k tomu vede k rozvíjení představivosti a tvých fotografických schopností :-) Já začal fotit až s fotosoutěží.
Jinak ještě jednou díky všem za gratulace :-) -
Chobot 28.10.10 13:01
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Iudex: Nad touto myšlenkou nekoketuj a koukej s ´námi´ soutěžit. Tady nejde o nějaké vyrábění prvotřídních ´plakátů´(i když to tak občas vypadá), ale o zábavu a radost z focení a s tim spojenou projížďkou za účelem focení. Takže nesměle do toho, od 15 příštího měsíce jede další kolo. -
iudex 28.10.10 10:46
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Dovoľte i mne outsiderovi (ale pravidelnému navštevovateľovi) blahoželať, osobitne víťazovi, ktorého profesionálna fotka - pri všetkej úcte k ostatným súťažiacom - zaslúžene zvíťazila. Aj keď z času na čas koketujem s myšlienkou niečo sem hodiť, pri vysokej úrovni súťaže nemám odvahu. :*)