Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 31.10.10 19:21
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
ludex: však já to taky znám. Věci v okolí dítěte prostě tak nějak gravitace víc přitahuje. ;-)
S těmi koly, já jsem loni dával nový zimáky na nový disky, montovalo se a vyvažovalo se. Bylo to už ke konci zimy a tak jsem na nich najel pouhé 2 tisíce. Před týdnem jsem přezouval z letních a nechal jsem zimní před nasazením na auto znovu zkontrolovat. A byly rozvážený. Pokud si ovšem ze mě nedělaj v servisu srandu jen aby mi mohli naúčtovat ty jejich "olůvka".
-
iudex 31.10.10 17:04
woody: to je život, to nevymyslíš. ;-) Ak máš deti, pochopíš. Ale už som prezrel pár stránok a zajtra niečo objednám.
Inak viac než rozbitý foťák ma momentálne se.rie auto, ktoré mi po prezutí na zimné vibruje. Tak verím, že to spraví opätovné vyváženie kolies. -
white label 31.10.10 14:14
Iudex
Tak to je docela málo, doporučuju "přitlačit"..., foťák si dneska můžeš při koupi pojistit proti všem rizikům... ;-)
Podívej se co uměly a hlavně kolik stály digitály ještě před takovými deseti lety, dnes koupíš za 500 euro digitální "kompaktní klenot", jehož zastaralý předchůdce stál tehdy minimálně 2x tolik... :-) -
-
iudex 30.10.10 18:11
WL, chobot, poustník, wii-jay: tak keď som sa rozhodol, že niečo skúsim (čakám na tému) a pri príležitosti navoskovania auta som chcel spraviť nejaké foto, moje dieťa mi (neúmyselne) hodilo foťák o zem. Tak aspoň mám dôvod kúpiť niečo lepšie. ;-) -
white label 30.10.10 01:19
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Thomasino
Poslední odstavec sis klidně mohl ušetřit, ten Ff FP S200EXR je totiž víc jak dvakrát těžší, než ještě stále (skoro)kompaktní Canon G12 a má i znatelně větší rozměry, a to hlavně díky většímu pevnému 14.3 x objektivu... ;-) -
woody-alien 29.10.10 22:48
« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!
Historka pro nadšené fotoamatéry :
Malíř Zrzavý kdysi na nějaké výstavě potkal Josefa Sudka a dal se s ním do řeči. "Poslyšte, pane Sudek, víte co si myslím. Že tohleto fotografování vlastně není žádný umění..." Nato Sudek odvětil : "Helejte, Zrzavej. A škrábe vás to snad ? ". ;-)
ano ano pravidla jsou pravidla tudíž vyhlášení nového tématu bude dnes(pozdě)večer tudíž 1.11.2010 dle paragrafu 17 prvního zákoníku o fotosoutěži houk domluvil jsem :-!
zipe
radši až toho 1.11.2010 to víš chobot by Nás jako člen dozorčí rady vyloučil do konce zápasu což teda radši néé >:-[] >:-[]
ludex
ten olympus vypadá v té cenové kategorii dobře :yes:
WL
Ahoj :-) canon G11 (G12) je myslím pořád nejlepší volbou před zrcadlovkou ? Nebo už je jiný stroj podobných parametrů , ale aby to byl kompakt ?