Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 31.10.10  21:45

« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu

Chobot
    ano ano pravidla jsou pravidla tudíž vyhlášení nového tématu bude dnes(pozdě)večer tudíž 1.11.2010 dle paragrafu 17 prvního zákoníku o fotosoutěži houk domluvil jsem :-!

zipe
    radši až toho 1.11.2010 to víš chobot by Nás jako člen dozorčí rady vyloučil do konce zápasu což teda radši néé >:-[] >:-[]

ludex
    ten olympus vypadá v té cenové kategorii dobře :yes:

WL
    Ahoj :-) canon G11 (G12) je myslím pořád nejlepší volbou před zrcadlovkou ? Nebo už je jiný stroj podobných parametrů , ale aby to byl kompakt ?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.10  20:49

WL: zostanem pri tej kategórii. Napr. do finále som vybral Olympus SP 600 UZ: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.10.10  19:21

ludex: však já to taky znám. Věci v okolí dítěte prostě tak nějak gravitace víc přitahuje. ;-)

S těmi koly, já jsem loni dával nový zimáky na nový disky, montovalo se a vyvažovalo se. Bylo to už ke konci zimy a tak jsem na nich najel pouhé 2 tisíce. Před týdnem jsem přezouval z letních a nechal jsem zimní před nasazením na auto znovu zkontrolovat. A byly rozvážený. Pokud si ovšem ze mě nedělaj v servisu srandu jen aby mi mohli naúčtovat ty jejich "olůvka".

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.10.10  19:03

wl je nejaka vec co ty poistene nemas ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.10  17:04

woody: to je život, to nevymyslíš. ;-) Ak máš deti, pochopíš. Ale už som prezrel pár stránok a zajtra niečo objednám.
    Inak viac než rozbitý foťák ma momentálne se.rie auto, ktoré mi po prezutí na zimné vibruje. Tak verím, že to spraví opätovné vyváženie kolies.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.10.10  14:24

Ludex : Teda jako výmluva nic moc. To můj spolužák na průmyslovce tvrdil, že mu rys uložení hřídelů převodovky, kterej měl odevzdat, těsně po dokončení roztrhal a částečně zkonzumoval jeho kocour. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.10.10  14:14

Iudex
    Tak to je docela málo, doporučuju "přitlačit"..., foťák si dneska můžeš při koupi pojistit proti všem rizikům... ;-)
    Podívej se co uměly a hlavně kolik stály digitály ještě před takovými deseti lety, dnes koupíš za 500 euro digitální "kompaktní klenot", jehož zastaralý předchůdce stál tehdy minimálně 2x tolik... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.10  13:14

WL: no po tejto skúsenosti nemienim vyhadzovať peniaze na niečo, čo môže pobrať rýchlu skazu, aspoň do času, kým potomstvo nebude ctiť hmotné statky. >:-[] Takže kompakt za 150-200 eur. Čo odporučíš?
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 31.10.10  12:04

Pak dostanete vyloučení do konce zápasu. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 31.10.10  12:01

my si klidně dovolíme jedno nařízení porušit, ale až večer. >:D >:D A nebo možná taky ne, to se ještě uvidí. :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 31.10.10  11:53

Dle první věty, paragrafu 17, prvního zákoníku o fotosoutěži, má být vyhlášení tématu až zítra Viz:

17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Tak přestaňte lákat na něco co nemůžete splnit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 31.10.10  11:51

ano ano, na téma se můžete těšit již dnes. Už jen poslední drobnůstky a je to!! ;-) ;-) ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 31.10.10  11:18

Tak malá omluva s vyhlášením tématu bude až dnes večer :'-(

Díky Matheas
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.10.10  01:32

Iudex
    A kolik pak asi tak chceš do nového foťáku investovat? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 30.10.10  19:07

Tak sem s tím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 30.10.10  18:50

Tak dávejte, už se mi žhaví čočka ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.10.10  18:11

WL, chobot, poustník, wii-jay: tak keď som sa rozhodol, že niečo skúsim (čakám na tému) a pri príležitosti navoskovania auta som chcel spraviť nejaké foto, moje dieťa mi (neúmyselne) hodilo foťák o zem. Tak aspoň mám dôvod kúpiť niečo lepšie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 30.10.10  10:24

« FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu

Tak dámy a pánové dnes večer Vám oznámíme nové téma ještě musíme upravit nějaké drobnosti , ale zní to hodně dobře >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.10  01:19

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!

Thomasino
    Poslední odstavec sis klidně mohl ušetřit, ten Ff FP S200EXR je totiž víc jak dvakrát těžší, než ještě stále (skoro)kompaktní Canon G12 a má i znatelně větší rozměry, a to hlavně díky většímu pevnému 14.3 x objektivu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.10  22:48

« Re: FOTOSOUTĚŽ Říjen 2010 – Vyhlášení výsledků !!

Historka pro nadšené fotoamatéry :

Malíř Zrzavý kdysi na nějaké výstavě potkal Josefa Sudka a dal se s ním do řeči. "Poslyšte, pane Sudek, víte co si myslím. Že tohleto fotografování vlastně není žádný umění..." Nato Sudek odvětil : "Helejte, Zrzavej. A škrábe vás to snad ? ". ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…