Fotosoutěž Moje auto.cz 01.11.10 00:18
WL
Já má vybráno Canon G11 potažmo teď G12 , jen co mi to Ti dva malí upíři dovolí tak jdu do něho >:D radši dám víc (nepatrně dle funkcí) , ale vím ,že je to stroj
Ludex
zauvažuj zda fakt nepřiplatit jak říká WL a nejít do něčeho lepšího ???
white label 01.11.10 00:06
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
Pokud tvrdošíjně trváš na něčem levném, tak z těch stránek z odkazu už raději tohle: [odkaz] případně Casio Exilim EX-FH100...
Ale já bych určitě raději něco přihodil a vybíral kompakt aspoň o level výš u Canonu, nebo Panasonicu. ;-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 01.11.10 00:02
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
Ták Dámy a Pánové dovolte mi abch Vám představil nové téma na měsíc LISTOPAD 2010.
Téma je
"Pracovní stroje aneb na to máme jiné"
pro Vaší představu by to mělo být něco viz odkazy
+ tam samozřejmě musí být Vaše auto
takže spustit mozkové závity a přemýšlet copak asi vyfotíte >:-[]
btw : aspire ups 2min po >:D -
element5 31.10.10 23:40
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
Noční krmení se mě naštěstí už netýká... Ale na druhou stranu, nakrmit je před večerníčkem také není žádná sranda 8-s
Volvo se teď čtrnáct dní neporouchalo (stojí v garáži a jezdím Pandou), tak si z něj neutahuj... Naposledy to byl ten intercooler, co jsem zlikvidoval při výletu do Brd, a za to opravdu nemohlo >:D -
Fotosoutěž Moje auto.cz 31.10.10 23:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
to tedy jo pro tebe s čech to bylo daleko navíc když ty volva nic nevydrží >:-[] >:-[] >:-[] .
Fotosoutěžata rostou jako z vody akorát to noční krmení je stále težší a težší teď mi to trvalo 1:10min 8-s a to je ještě slyším kňourat tak snad usnou :-O
G12 má 5x a LX5 3,7x
G12 má těch vylepšení víc, kromě HD videa, třeba režim HDR, nebo možnost origo adapteru filtrů...