Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 01.11.10 01:21
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
WL
vím , že je DCS-W290 je spíš takový kabelkový foťák proto koukám po G12 >:D
No začátekm října jsme měli velkou akci tak možná proto. Škoda pro kamarády si najdu čas vždy aspoň na kafe!!!
Takže pokud budeš příště v Brně a budeš mít pár minut čas tak číslo máš stačí brnknout a kafe je jistý zvu Tě >:-[] -
white label 01.11.10 01:10
Matheas
Tak proti DCS-W290 je G12 těžký "macíček", ale zase proti DSLR je to velmi skladný "diblík"... >:-[]
btw: Byl jsem v Brně někdy v první polovině října, viděl jsem tě i v práci, ale byl si zaneprázdněn sepisováním se zákazníky a já neměl čas čekat... ;-\
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 01.11.10 01:02
WL
už jsem v obraze >:D momentálne mám Sony Cyber-shot DSC-W290. a tudíž by mi Canon G12 vůbec nevadil váhou jelikož pořádný foťák musí něco vážit standartní kompakty jsou tak do kabelek :-)
btw: nechystáš cestu do Brna ? -
white label 01.11.10 00:51
Matheas
Ano, G12 můžu s klidem doporučit, sice spíš jako větší/těžší, ale zase opravdu kvalitní kompakt...
SAMSUNG WB650 jsem doporučoval(Iudexovi) raději, než Olympus SP-600UZ!, na který tu Iudex dával odkaz jako na svůj finálový výběr: [odkaz]
Ale E-P2 je o něčem úplně jiném a ten tu zase pro změnu vzpomínal elemet5 teď ve 23:45...
8-s ;-) -
white label 01.11.10 00:37
Matheas
Citace marketingu Canonu:
"Režim HDR - Ve vysoce kontrastních scénách může mít běžný fotoaparát potíže se zachycením detailů ve stínech nebo v přílišném světle. Pokud je fotoaparát umístěn na stativu, režim vysokého dynamického rozsahu vytvoří několik expozic stejné scény a jejich kombinací ve fotoaparátu dokáže detailně zachytit vysoce kontrastní scénu."
:-) -
white label 01.11.10 00:34
Matheas
Samsung WB650 a Olympus E-P2 jsou zcela jiné světy, úplně jiný formát, jiná cenová kategorie, WB650 je skoro lowednový SZ za 260 euro a E-P2 je stylovka s výměnnými objektivy, "zrcadkovka bez zrcátka" (formát micro 4/3), momentálně od nějakých 650 euro (jen tělo).