white label 01.11.10 14:36
Iudex
Tak cenově to nakonec samo nechám na tobě, ale já bych ten amoled určitě chtěl.
U nás začíná 650ka na internetových 5.125, Kč a 600ovka na 4.140,-, takže tady podle mě není co řešit.
Zkus najít ještě lepší cenu na 650ku... Na 3" displeyi se už dají i docela "slušně" prohlížet fotky a s tímto amoledem je to ještě o level výš, ale hlavně snadněji poznáš neostrou fotku, bez nutnosti většího přibližování..., tak si to dobře zvaž sám... -
iudex 01.11.10 14:23
« Re: FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 dopilování tématu
label: porovnával som podrobne oba sesterské modely; GPS nepovažujem za podstatné, jediný relevantný rozdiel bol ten AMOLED displej. Ja som ale neobjednával z tej stránky, kde som dal odkaz (tam som porovnával parametre, ktoré tam boli podrobne rozpísané), objednal som ale inde, kde bola 600ka o 80! eur lacnejšia, čo za ten lepší dispej nestojí.
P.S. Každopádne ďakujem za Tvoje rady. -
white label 01.11.10 13:52
Iudex
Ale já jsem ti doporučoval Samsung EC-WB650, ne EC-WB600!?
Za ušetřených "symbolických" 30 euro tak zbytečně přijdeš nejen o GPS system (ten by se ještě dal oželet, zvlášť v tomto případě), ale především o skvělý amoled! displey s rozlišením 614.400! (600ovka má jen běžný LCD TFT s průměrným rozlišením 230.000).
Ještě při představení těchto dvou "sourozenců" (v lednu tohoto roku) byl jejich cenový rozdíl podstatně větší, rozdíl ceny z tvého odkazu (nějakých 30) euro hovoří jednoznačně ve prospěch 650ky...
Tu objednávku ještě určitě pozměň, ať tě to potom zbytečně nemrzí... ;-)
TÉMA NA LISTOPAD
"Pracovní stroj aneb na to máme jiný(é)"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15.11.2010 do 25.11. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11. od 20:00h do 27.11. do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.11.2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Opět velmi otevřené téma pod kterým si člověk může představit pracovní stroj jako třeba bagr , traktor , jeřáb atd.. prostě techniku kterou nezvládneš svým autem.Asi si řeknete , že je to ulítlé témas ,ale uvidíte , že s toho budou hezké fotky
>:-[]