Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 21.11.10  10:37

« Re: Přihlašování ! FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 "Pracovní stroje aneb na to máme jiné"

Asi tak Pouštníku, místo sekery budeš muset do Mazdičky zapíchnout motorovou pilu, a hned plníš téma na 100% >:D
    Přitom bys mohl udělat nějakou pěknou fotku s ´Johnem´. Zatim je to ještě originální a určitě by jim to spolu i slušelo.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.10  06:29

« Re: Přihlašování ! FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 "Pracovní stroje aneb na to máme jiné"

FOTOSOUTĚŽ MACZ
    TÉMA NA LISTOPAD

"Pracovní stroj aneb na to máme jiný(é)"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.11.2010 do 25.11. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11. od 20:00h do 27.11. do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.11.2010 od 20:00 do 20:30hod
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Přihlášení

matii [odkaz]

David silver [odkaz]

R3alista [odkaz]

brandon walsh [odkaz]

tak koukám , že se to tady pomalu rozjíždí to rád vidím jen tak dál.............

• « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 20.11.10  13:17

Poustník
    pěkný nástroj , ale doufám , že název soutěže je snad jasný né!

"Pracovní STROJE aneb na to máme jiné"

S Vetteho fotkou Takto :

1) téma je splněno (vette používá mondeo jako pracovní stroj to vím)
    2) odkaz je vložen správně tak i tak fotky stejně následně dávám do soupisu pod text kopii adresy na obrázek tudíž OK
    3) datum pořízení fotky je bohužel 29.9.2010 8:43:50

tudíž tuto fotku nemohu dle pravidla uznat :

2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.

Vette bohužel , ale máš čas to přefotit :-)

David Silver
    postřeh :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  12:53

Aspire: no ale ikdyž vynecháš tyhle věci tak fotka porušuje pravidlo č.2
    Ale řešte si to jak chcete, ať si to rozhodnou správci fotosoutěže
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 20.11.10  12:20

David Silver: téma tam Vette má protože název tohoto měsíce zní "Pracovní stroje aneb na to máme jiné" a není tam v tom názvu to auto. Nic neřeknu kdyby téma bylo "Auta a pracovní stroje aneb na to máme jiné" z toho by pak vyplynulo že tam musí být naše auto + nějaký ten pracovní stroj ;-)
    Ten odkaz bych vůbec neřešil, to jak se ti ukáže ten "odkaz" tak to je jen pohodlnější verze, snad není nikdo tak línej aby si nezkopíroval :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  10:34

Brandon: >:D Nene, to se nebojte >:D Já sem se jentak z nudy kouknul... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.11.10  09:53

silvre ty kontrolor teraz aby sme sa bali davat fotky do sutaze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  09:32

Poustník: nojono, Explorer je nejhorší prohlížeč co znám, hlavně příšerně pomalej... Když jsem na to mrknul ted na Exploreru tak mi to taky ukazovalo aktuální datum, to vůbec vlastnosti obrázku neotevřelo... kšunt je to no >:D kopíruju: Datum a čas pořízení: 2010:09:29 08:43:50
    PS: fígl pro tebe - stáhni fotku, stáhnutou ji otevři, klikni pravým, vlastnosti, souhrn, upřesnit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.11.10  09:12

To jsem zkoušel, ale mě to ukazuje aktuální datum, což je blbost, používám explorer...tož jak jsi na to přišel? Co ti to vyhodilo za datum?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  08:53

Postník: na fotku klikneš pravým tlačítkem a dáš vlastnosti obrázku, nevím jak u jiných prohlížečů, takto je to na opeře, u ostatních jestli to nebude stejné tak to bude hodně podobné, určitě poslední nebo předposlední věc v nabídce po kliknutí pravým tlačítkem. Některé stránky exif data rovnou mažou třeba auto.cz :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.11.10  08:49

Kysky, jak se otevírá exif fotografie? Já to neumím! Ale je jasné, že auto je pro mnohé zároveň pracovní stroj, takže Wette zabil 2 mouchy jednou ranou. Jestli v tom chceme šťourat, tak můžeme vyřadit i tvojí fotku, protože na ní není stroj, ale hračka.... 8-s >:D
    Mě by spíš zajímalo, jestli se uznává nejen stroj, ale i nástroj? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  08:36

Vette: Téma je Pracovní stroje aneb na to máme jiné, tím teda aspoň já jako normální člověk rozumím že na to máme něco jiného než naše auto.
    Dále odkaz na fotku má bít jako odkaz a né text, tvůj "odkaz" je nefunkční a proto to není odkaz.
    Datum pořízení fotografie lze zjistit snadno, stačí si otevřít exif fotografie, pokud teda víš co to je >:D

mě je to upřímně u ale když jsou nějaký podmínky a pravidla, tak chci aby se jich všichni drželi
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.11.10  06:29

taktiez nevidim na tom nic zle cim nas bude viac tym lepsie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 20.11.10  01:12

David Silver: Vette má vše v pohodě, já tam téma vidím, jen mě zaráží jak jsi přišel na to že to není aktuální fotografie, já jsem tam datum nikde nenašel...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 20.11.10  00:20

CO TI NA TOM VADI?

"Pracovní stroj aneb na to máme jiný(é)"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !. - AUTO JE MOJE
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku. - KEDY BOLA ROBENA TA FOTKA?
    3. Držte se tématu!! - AUTO JE FOTENE NA STAVBE, JE TO MOJ PRACOVNY NASTROJ A ASI AKO JEDINE V SUTAZI JE ZNAZORNENE VO SVOJOM REALNOM PRACOVNOM PROSTREDI.
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) - FOTENE MOBILOM BEZ UPRAV
    5. Fotka se přihlašuje od 15.11.2010 do 25.11. 2010 do 20:00 hod přesně!!. - SPLNIL SOM DATUM?
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze. - JE TAM ODKAZ NA FOTKU?
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek - STIHOL SOM TERMIN?
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !! - DAL SOM LEN JEDNU FOTKU
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11. od 20:00h do 27.11. do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10 - NIECO NESEDI?
    10. Formát pro hlasování - NETREBA KOMENTOVAT

AK TO VADI, NEMUSITE TO NIKAM ZARADIT.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.11.10  23:20

Nene, jak už jsem to níže psal, tak se nezúčastním...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.11.10  20:06

Vette: nevidím téma :no: :no: :no: :no: Navíc nesouhlasí datum pořízení fotografie a ani odkaz není správného formátu :no: :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 19.11.10  20:01

moje Mondeo v kazdodennom nasadeni www.corvetteclub.sk/fordclub/mondeo.jpg
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 19.11.10  18:52

souhlas matii nakladač :yes: Co Ty Wii budeš soutěžit ?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.11.10  18:40

Matii, musim s tebou souhlasit - neni to bagr, ale nakladač!! ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…