Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.11.10  15:13

« V jakém že maximálním rozlišení se teď

dají dávat fotky do fotogalerie?
    WL, ty máš postřehy..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.11.10  11:24

« Re: Přihlašování ! FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 "Pracovní stroje aneb na to máme jiné"

No jo, Woody má vlastně problémy s rukou, podobně jako Woody z TOY STORY 2... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.11.10  11:15

« Re: Přihlašování ! FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010 "Pracovní stroje aneb na to máme jiné"

Už to vidim :-| No tak hlavně brzké uzdravení Woodymu ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.11.10  19:38

Wii
    Nebyl to Jimny, ale jeho "pracovní stroj", Ford Transit v moc pěkném stavu... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.11.10  18:16

Sakra ;-\ :-( To je mi líto woody! Hlavně se dej dohromady a sejdeme se u fotosoutěže někdy příště ;-)

Přeji Ti brzké uzdravení jak tebe tak Jimnyho!!!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.11.10  21:54

Zdravím všechny,

tentokrát se bohužel nezúčastním. Můj pracovní stroj před necelými 2 týdny dostal hubičku zleva od kamiónu a už se z toho nejspíš neprobere. Mám teď spoustu starostí s autem pro obživu i se sebou (nejspíš proběhne nějaké šroubování) , a tak nemám moc náladu někde hopsat a jednou rukou fotit.

Tak někdy příště a Vám hodně zdaru :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 21.11.10  17:37

FOTOSOUTĚŽ MACZ
    TÉMA NA LISTOPAD

"Pracovní stroj aneb na to máme jiný(é)"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.11.2010 do 25.11. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11. od 20:00h do 27.11. do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.11.2010 od 20:00 do 20:30hod
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Přihlášení

matii - [odkaz]

David silver - [odkaz]

R3alista - [odkaz]

brandon walsh -[odkaz]

Matheas - [odkaz]

vette - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 21.11.10  17:01

Opravdu auto do rachoty .... :-) :-) :-) Ještě sem někdo dejte fotku Veyrona naloženýho až po střechu uhlím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 21.11.10  16:06

Dakujem, ma velke Off-road pneu tak je idealne do roboty >:D S taznym zariadenim je to perfektny pracat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.11.10  16:02

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.10  15:54

nadherne auto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.11.10  15:36

Vette, super auto!!! C3 je krásná ;-) :yes: :yes: Už mi o tom říkal dnes Ajin! A měl pravdu, je v super stavu ;-) :yes: :yes: Aspon podle této fotky vypadá jako nová >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 21.11.10  15:25

Ked sa mondeo nepacilo, vymenil som pracovne naradie :-( :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 21.11.10  15:25

David silver
    >:-[] Díky
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.11.10  15:12

Matheas: supr fotka, ale měl bych menší vylepšovák, dal bych Octávku před "vrták" směrem k foťáku aby to vypadalo že vrtá octávku >:D Ale to je můj výmysl, skvělá fotka :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 21.11.10  15:03

FOTOSOUTĚŽ MACZ
    TÉMA NA LISTOPAD

"Pracovní stroj aneb na to máme jiný(é)"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.11.2010 do 25.11. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11. od 20:00h do 27.11. do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.11.2010 od 20:00 do 20:30hod
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Přihlášení

matii - [odkaz]

David silver - [odkaz]

R3alista - [odkaz]

brandon walsh - [odkaz]

Matheas - [odkaz]

Ták někdo dalšííííí
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 21.11.10  14:57

matii
    Díky , ale bylo to fakt těžký jelikož fotím kompaktem a ten tedy již nestíhá tu světlost atd... ,ale to již brzo vyřeším >:-[] >:-[]

Wii
    No je , ale jinak to nešlo musel bych fotku oříznout a to nechci takže je to fotka ze stavby se vším všudy Díky
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.11.10  14:41

Hezká fotka a zajímavý stroj.... Ale je na ní až moc rušivých elementů :-|
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 21.11.10  14:34

No týýý brďo, to je fakt pořádnej pikr. A to nebe ... nádhera. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 21.11.10  14:24

Přihlašuji se [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…