Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.11.10  13:32

« Re: ZAČÁTEK HLASOVÁNÍ ! FOTOSOUTĚŽ Listopad 2010

Pridám svoj hlas:

1. matheas
    2. matii
    3. vette

Ad 1.: pekná kompozícia s dominantou pekne prifarbenej oblohy a stroja, ako sa patrí.
    Ad 2.: rovnako ako 1., stroj, obloha, industriálne prostredie. O prsia druhý, lebo matheasov stroj je pôsobivejší a strháva na seba pozornosť. Obe HDR úpravy sú podľa mňa primerané, aspoň sa stratí bordel prostredia a zvýrazní nosný objekt.
    Ad 3.: vtipné spracovanie témy, originálnejšie ako pri 1. a 2., ale pôsobí menej dramaticky a viac dokumentačne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.10  11:27

matii

S tou přehnaně líbívou formou HDR (co je vidět tzv. na první pohled) mi mluvíš z duše, přece jen je to amatérská soutěž, která je především o focení (tedy kompozice, nápad atd.) a ne primárně o úpravě fotek. Ale HDR není třeba přímo zakazovat, pokud s ním někdo pracuje tak citlivě, že fotka nevypadá tak nepřirozeně a nebalancuje na hranici kýče, nemám s tím problém ani tady, navíc to ani není vždy snadné poznat...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.10  11:20

Ron
    Tak tos mě nas.ral, byli jsme přece jasně domluveni, že pokud bude ten můj stroj z Francie, dáš první tři místa od konce seznamu a ne od začátku... 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.11.10  10:43

Ho hó! Co se to děje matii a marxi88? Nějaké skvrny na slunci? Já si říkal, že jsem si tentokrát aspoň udělal hezký výlet po Bruselu, jinak bych se možná nedokopal. Znáte to, když jste někde dva týdny, vidíte toho víc, než když jste tam dva roky, protože to furt odkládáte. Ale děkuji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto marx88

marx88 26.11.10  09:30

1) POUSTNÍK
    2) WHITE LABEL
    3) MATHEAS
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.11.10  08:58

Ojojoj to je těžké ... mám 3 rovnocenné favority na místo 1-3. Takže:

1 - poustník
    2 - matheas
    3 - White label

poustnik - vypadá to monumentálně a i bez HDR (nebo maximálně vytažení světla a stínů) velice kvalitní pěkná a vyvážená fotka.

matheas - opět monumentální stroj, stejně jako já si pomohl HDRkem, o druhém místě rozhodl ten chaos na fotce, byť se s tím nedalo nic dělat. Tos nemohl tím pikrem zajet aspoň třeba někam k rybníku? >:-[]

WL - úplně jiný a originální nápad. Chtěl bych to vidět, když tenhle stroj vytočíš na maximum.

Jedna poznámečka: pokud se mi poštěstí dostat se do final 3, budu usilovat o to, aby se v prosinci nesmělo používat HDR, bo opravdu to fotku dost zvýhodní oproti ostatním. Ať je vidět, kdo si umí poradit i s normální neupravenou fotkou.

to Matheas .... udělal jsem několik verzí HDR od nejslabší po tuto, ale ten bordel a špína (viz olejové skvrny na asfaltu) u nás ve fabrice byl fakt hnusnej a čím méně HDR, tím více to bylo jak na smetišti. Navíc ta hnusná cihlová opadaná stěna vylezla jak anglická cihla ve Winsdoru. Třeba ta fotka Brandona by v HDR vyspadala taky suprově s tou oblohou, to samé to Scirocco. Co se týká tvých poznámek o lžíci a "frenč kar" važ slova kamaráde
    :-) :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.11.10  08:28

Téma pro měsíc Listopad

"Pracovní stroje aneb na toto máme jiné"

1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže ! (úprava HDR není fotomontáž)
    5. Fotka se přihlašuje od 15.11 do 25.11 2010 do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
    9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.11 od 20:00h do 27.11 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
    10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.11.2010 od 20:00 do 20:30hod
    14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce zašle SZ správci a ten nové téma vyhlásí!).
    17. Nové téma se vyhlašuje 1. v měsíci pro který je určeno
    Přihlášení

Matii – [odkaz]
    David silver - [odkaz]
    R3alista - [odkaz]
    Brandon walsh - [odkaz]
    matheas - [odkaz]
    vette - [odkaz]
    marx88 - [odkaz]
    poustník - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    White label - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 26.11.10  07:17

1. matii
    2. matheas
    3. vette
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  23:55

Poustník: Ale kdepak, já jsem myšlenkama jinde... řeším tady zítřejší test, do toho si čtu kompletní návod k použití P207 na netu... to abych při předání mohl machrovat před prodejcem, že ví prd >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.11.10  23:51

Ty máš ale oko! Vlastně bodejť by ne, když jde o tebe....No jo, Ronault se nám asi při pohledu na tvoje mraky zasnil.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  23:49

Sorry, na ns třetím místě samozřejmě ty, čili
    1. Matii
    2. David Silver alias Kysky
    3. Matheas
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.11.10  23:45

TOTO NEPOČÍTAT !!!!!!!!

. Matii
    . David Silver alias Kysky
    . White label

Ad hodnocení:
    1. Matiimu se fotka povedla, sice ji trošku na můj vkus "přehádérekoval", ale nápad a odvaha postavit své auto pod tu lžíci to vykompenzovala. No a když ne odvaha, tak samozřejmě to, že je to Peugeot, což je hned za Renaultem 2. nejlepší značka na světě (nejsem moc nápadný? >:-[] >:D >:D )

2. Kyskáčův nápad se mi líbí a i když zbaběle utekli k Fiatu, tak mu dám druhé místo >:-[] >:D

3. Matheas jako vždy podařená kompozice a hezké mraky, jen jestli si je tam nemaluješ >:D

nechápu hodnotíš první tři uživatele nebo náhodné fotky ?
    , protože pokud první tří tak máš rozpor v třetím místě ?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.11.10  22:59

Dobrá, tak Když v báru houstne spleen....... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  22:49

Poustník: WL to má nekuřácký podnik >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.11.10  22:47

Když v báru houstne dým....
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  22:44

WL: Vyprávěj >:-[] Už jsem zažil v jednom baru potyčku, ale ten nevypadal jako ten tvůj >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.10  22:37

Ron
    To by ses možná divil co všechno se může v takovémn baru stát... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  22:36

Tak aby se neřeklo:
    1. Matii
    2. David Silver alias Kysky
    3. White label

Ad hodnocení:
    1. Matiimu se fotka povedla, sice ji trošku na můj vkus "přehádérekoval", ale nápad a odvaha postavit své auto pod tu lžíci to vykompenzovala. No a když ne odvaha, tak samozřejmě to, že je to Peugeot, což je hned za Renaultem 2. nejlepší značka na světě (nejsem moc nápadný? >:-[] >:D >:D )

2. Kyskáčův nápad se mi líbí a i když zbaběle utekli k Fiatu, tak mu dám druhé místo >:-[] >:D

3. Matheas jako vždy podařená kompozice a hezké mraky, jen jestli si je tam nemaluješ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.10  22:29

Matheas: Člověče, jeden příspěvek sem napíšu a už se vykecávám... tss 8-s >:-[]

WL: No proto >:-[] No nevím, jestli to bylo tím... protože si opravdu nejsem jist, jestli vás dva spojuje nebezpečné povolání >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.11.10  22:29

>:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…