Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
matii 16.01.11 19:21
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Ještě že jsem něco nafotil, než to roztálo. Ale nechci bejt furt první, kdo se přihlašuje .... hoďte sem někdo něcóóó. Jinak tohle sem nafotil dneska, trochu sněhu na chodníku tam je, počítalo by se to jako zima? :-)
[odkaz]
Určitě ji neberte jako soutěžní. -
woody-alien 16.01.11 14:23
Bude, já teď v lednu 2011 hlavně kontroluju zprávy z ČHMÚ. Povodňový stupeň č.3 a já jsem přímo na ráně. Už jsem to zažil a tak krákám spolu s Poeovým havranem : Never More.
Sníh by se asi v kopcích nad námi našel ale pohled na stoupající Labe má taky něco do sebe.Tak trochu masochismus. 8-s >:D -
woody-alien 15.01.11 23:09
To je od tebe hezký....tedy ta tolerance. Ovšem vzhledem k tomu, že jsem od 24.12. do 31.12. nic pořádnýho (no spíš úplný h...o) nevyfotil, tak teď už to těžko doženu. >:D
Spíš je na čase zapnout závity a spojit si zimu s něčím jiným než je kurňa sníh. Nebo vycestovat na Kamčatku. ;-) -
Matheas Ropak 15.01.11 20:06
« Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Tak a je to tady Lednová fotosoutěže může začít.
"Téma je Auto a zimní čas"
Vzhledem k tomu , že opravdu již 3tího nebyl pomalu sníh a Já se také zpozdil s vyhlášením tématu budu tolerovat přihlášení fotek z datem od 24.12.2010
Doufám , že toto kolo bude stejně bohaté na fotky jako To minule.
Spoustu pěkných nápadů a kompozic přeje
Matheas :-! -
Matheas Ropak 13.01.11 00:40
« FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011
Téma - "Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.od 20:00h do 27 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27ho v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno