Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 18.01.11 21:49
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
No jo,jsou to věčné stesky - já nic, já muzikant! ;-\ ;-) Občanská společnost se u nás probouzí pomalu, pomaličku.....a lidi díky bolševikovi zakořeněnému hluboko v nás ještě neumí ohlídat svoje politiky. Dokud bude korupční prostředí brané jako normální, půjde to móc pomalu, i když Češi bohatnou a bohatnou. Bratři Slováci se teď do toho pustili, veřejné zakázky na internetu, můžeme se přiučit. Ale tohle je fotosoutěž, ne vzlykavá diskuze u pivka....Hoj! :-) -
Bud 18.01.11 20:54
Poustník: Ani mi to nepřipomínej :-( - s tou cestou. Není to jediná věc, to dobře víš a vždy, když na to odůvodněně pomyslím, je mi opravdu přesně tak jako tomu smajlíkovi... A když si uvědomím, že i já jsem čech a ne jenom "oni" 8-s . . Ovšem pak mně napadá spásná myšlenka: rodiče-slezané, děda- z Morávky, druhý rakušák, babičky-polky a dávní předci prý někde z východu Slovenska - tak to jsem určitě EVROPAN, ne bitý čech. >:D Tak to s těma českýma cestama nemám určitě nic společného :-! . Jen to málo že po nich jezdím :-) . -
Matheas Ropak 18.01.11 00:16
FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011
Téma - "Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.od 20:00h do 27 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27ho v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
matii - [odkaz]
jmurjr - [odkaz] -
jmurjr (H22A7) 17.01.11 22:53
dakujem za pochvalu.
crafter tam nie je kvoli nosnosti. kedze svajciarski colnici s radostou vazia auta a bolo treba odviezt co najviac, tak som musel zobrat toto. 1575kg vs 1270kg uzitocnej hmotnosti.
FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011
Téma - "Auto a Zimní čas"