Fotosoutěž Moje auto.cz 23.01.11 22:43
Téma pro měsíc Leden
"Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže ! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15.1 do 25.1 2011 do 20:00 hod přesně!!.
6. Přihlašuje se vložením odkazu fotky přímo do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.1 od 20:00h do 27.1 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.1.2011 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce zašle SZ správci a ten nové téma vyhlásí!).
17. Nové téma se vyhlašuje 1.2.2011
marx88 - [odkaz]
Bud - [odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
Ještě někdo další se připojí kromě Ronaulta který přislíbil svůj soutěžní kousek zítra :o) -
Ronault. 23.01.11 21:50
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Tak pánové, zítra zkusím něco nafotit. Chtěl jsem včera, ale než jsem umyl Pežóta, tak se setmělo, říkám si, že vyfotím tedy něco v noci. A pak mi došlo, že stativ je v kufru Laguny, která je v servisu. Takže se přidávám k vymlouvajícím se, zítra to zkusím napravit, pokud bude doma L. :-) Zatím to vypadá na vysokou účast :-) -
Brandon Walsh 22.01.11 14:14
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
dnes som sa rozhodol nieco odfotit do fotosutaze siel som k priatelke do bytu po fotak, 45 minut prechadzka do garaze nastastie pri teplote len -4, vytahujem nalestene auto a vysledok ? trepal som sa na kraj lesa pri com sa cele auto zaspinilo, fotak bol vybity, skoro ma zozrali psy a ja prikladam opat iba ajfon sra.cku >:D [odkaz] ale ako po ine mesiace som rad ze sa mozem pridat do poctu >:D -
Ronault. 21.01.11 23:59
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Matheas: Benzín 34,30, LPG aktuálně 16,90. Rozdíl ve spotřebě 0,5 l/100 km, Tak si to spočítej. I když mě čeká nová nádrž letos, tak se mi za 3 měsíce ježdění vrátí.
Já ti taky říkám vykašli se na toho chrochtla >:-[] ;-)
Tady není problém v LPG, ale v nájezdu. U fanouše se mi startér vysypal v polovině toho, co v Laguně, takže co už. -
Fotosoutěž Moje auto.cz 21.01.11 23:49
Téma pro měsíc Leden
"Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
5. Fotka se přihlašuje od 15.1 do 25.1 2011 do 20:00 hod přesně!!.
6. Přihlašuje se vložením odkazu fotky přímo do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.1.2011 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
17. Nové téma se vyhlašuje 1.2.2011
WhiteLabel - [odkaz]
marx88 - [odkaz]
Bud - [odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]
Hm tak moje prognozy možná vyjdou nějak se nám to tady množí jako houby po dešti :-) jen tak dál :-)
Ronault. 21.01.11 23:43
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
woody: Ale nic, je tam doma, tedy někteří ji tak říkají. Servisák říká, že to určitě "ku.rvím" já, že to mám měsíc a už jsem tam podruhé, zatímco taťka se tam skoro neukazoval >:D A že "udělají co je v jejich silách, prověří všechy ty pí.čoviny"
To jsou citace, ne má slova >:D
PS: Asi se po těch 300 tis. vysypalo něco ve starteru, ani se není co divit potom, co předváděli v tom servisu LPG, kdy to během těch pár hodin startovali snad 100x. Jsem čekal kdy mi vybijou baterku. ;-\