Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 25.01.11 00:17
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
WL: Myslíš z epididymitidis? (Jeden z nejhorších latinských názvů sis vybral). Ne, já tam totiž mám kun_u, takže spíš bych měl mít strach v téhle zimě z vulvitidy a věz, že to s Volvem nic společného nemá >:D -
-
Ronault. 25.01.11 00:04
Poustník: Jo, to člověšk občas najde v autě zajímavé věci. Já našel onehdá minci 20 lipa, přitom Laguna v Chorvatsku byla tak před 4 lety a samozřejmě je pravidelně luxována, takže těžko říct, co tam dělala. Asi v ní natajno v Brně přespává nějaký chorvat >:D
WL: Už Uploaduju ;-) -
Poustnik 24.01.11 23:54
Až bude za první místo 20 litrů benzínu, tak to oříznu..... >:D Takhle jsem aspoň zjistil, že se vyrábějí ve Španělsku, nenapadlo mě zatím plazit se po zemi a číst si všechny nápisy. >:-[]
Jo takhle jsem taky před týdnem zjistil, když mi pod sedačku zapadnul klíč, že mám pod předními sedáky výdechy klimatizace na nohy druhé řady, musím to opravit v recenzi, tam píšu, že výdechy do 2. řady nemám.... >:D -
Poustnik 24.01.11 23:40
WL, tož já taky kvůli videu, audio je už profláklý.....
jinak původně jsem chtěl mít na fotce té pneumatiky jen detail toho kopečku s vločkou, ale nemám tak schopný objektiv, tak je to holt takhle, stejně je to foto do počtu.... ;-)