Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.06.14  10:44

« Re: Na prodej pěkný Megane R.S. 265, rok starý :-)

Thom: No tak tos mi fakt poradil... 8-s Co myslíš, že asi tak v bezesných nocích řeším ? GTI, Cupru nebo CRS ? >:D >:D Cupru jsem zatím tedy nejel, ale předváděčka už je domluvená na příští týden. Pro každé z těch tří mám dost důvodů pro i proti. ;-) MegRS a GT-86 jsem vážně neuvažoval, holt i kategorie petrolheadů má svoje úrovně a já s klidem zůstanu v té nižší, nepravověrné. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.14  10:22

Já ti to srhrnu: Kup si s klidem Clio RS, nebo Golf GTI, Cupru či MRS :-) Ani s jedním neuděláš chybu a všechny tě budou hodně bavit a uspokojovat. Některé jsou zábavnějším, některé místo toho zase univerzálnější >:-[] Ale stejně tak tě bude určitě hodně bavit GT86, ta z těchto asi nejvíce, ale zase je nejméně univrzálnější. Ale pokud máš další auta, kup si GT86 (y)

Ale jestli nyní vybíráš, tak bych těch 99 Kč za to EVO rozhodně investoval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.06.14  10:08

Thomasino: Tak sem hoď "svodku", já ty testy nečetl... ;-) A nemůžu navíc ještě nikoho hájit, když nevím co mi bude (už jen) za pár měsíců stát v garáži. To bych si mohl taky pěkně naběhnout... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.14  09:54

Tak já tady nahodím oblíbené téma o testu HotHatchů v časáku EVO, čekám zdejší diskuzi a případnou "obranu" GTI VII Perf. (či OPC ;-) ) , nebo vychvalování třetí Cupry a ono nic!! Raději se tu řeší píí..viny >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.06.14  21:32

« Re: vliv hmotnosti kol

wl: Jasně, a přitom se to dá dělat i řekněme s určitou elegancí a nadhledem. Třeba já jsem se taky nikdy úplně nesmířil s tím, že jsem místo Kizashi koupil Mondeo. Ale dělám co můžu, aby to na mě nebylo znát. >:D >:D Zřejmě si to zklamání nakonec budu muset nějak kompenzovat, já nevím....že by třeba nákupem u koncernu ? :-O >:-[] ;-)

PS: Btw do diskuse na homepage o Kizashi jsem se úmyslně nezapojil. Nebyl bych úplně objektivní, protože Kizashi v manuálu jezdí opravdu výborně. Hned napoprvé takhle trefit jízdní vlastnosti, jakousi lehkost a agilitu v době monstrózních těžkopádných střednětřídních mainstreamů, to smekám. Vzhledově se mi líbí a ani interiér není žádná ostuda. Na druhou stranu existuje spousta objektivních důvodů, proč je Kizashi v Evropě neúspěšné. Což pochopitelně uznávám. A tak bych těžko snášel na jedné straně nechápavé nářky proč to nikdo nekupuje a na straně druhé kecy o autě z 90-let minulého století, o motoru, kterej do 4.000 nejede a žere 12 litrů (úplná blbost, ten motor má v Kizashi pohodovej charakter a už odspoda táhne slušně, nad 4.000 ještě o hodně lépe ale zase to není žádná vysokootáčková pila a při mém "testu" zaměřeném na běžné užívání - žádné courání - mi v kombinaci ukázal něco nad 8.5 litru) atd. Toho auta je docela škoda, ale svým zaměřením vyhoví jen úzké skupině kupců...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  19:42

šn
    Problém "Kata i kaktuse" není v tom, že si koupil produkt značky KIA, ale v tom, že se s tím nedokázal smířit (těžko říct, proč přesně)...., no a v diskusích opravdu bojuje především sám se sebou, i když on sám je přesvědčený, že bojuje proti nespravedlivě úspěšnému koncernu a jeho "stoupencům".
    Samozřejmě, že podobných týpků je na webu víc, ale např. wolffa určitě jmenovat nechci. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.06.14  19:07

woody: To jo, white taky občas provokuje a koleduje si a o jeho debatách s nejmenovanou bývalou uživatelkou se dodnes vedou pověsti, ale je to řekněme důvěryhodná osoba, která má jisté zkušenosti jak z teorie (především auta z D), tak i z praxe - kdo zná Fotosoutěž, tak ví, že white zrovna label není. Od tohoto typana čtu jen jakési záblesky a provokace. Mrzí mě, že to častokrát chytne třeba i jossalita, GTIho, Gilgita... A aspoň malinko snad každého. Ale tak už to je. Jinak včera, nebo kdy byl v telce chlap, koreolog či co, a já málem vykřikl Gilgit! >:D Ne opravdu, nej chytrolín, každýho hned zpéruje, a pak začne mluvit o VAGinálcích. 8-s >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.06.14  18:50

šmoula: To co v předmětné diskusi předvedli Kat i kaktus (nebo jak teda ? :-O >:D ) si nic jiného nezasloužilo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  18:06

Tak, pokud se nebudeš nevhodně cukat... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.06.14  17:27

Jo, v tom se ty vyžíváš... A kdyby se znepřátelený dotčený nevhodně cukal, máš v krajním případě v záloze "zloděj křičí, chyťte zloděje" a "je to tvůj boj". Čímž nechci říct, abys na mně těchto praktik začal uplatňovat. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  16:53

Jj, to bylo jenom takové chytání za slovo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.06.14  16:50

WL: Samozřejmě jsem měl na mysli ty údaje o hmotnosti plné a poloviční nádrže. Nebo hustotu či objem, když to odvodíš...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  16:43

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  16:42

šn
    Nebude lepší násobit třemi čtvrtinami objem! (paliva), nikoli hmotnost (paliva), kterou případně chceme výpočtem zjistit? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.14  16:35

w-a, iudex
    Jestli vám spíš z těch Fordů tak trochu "nešplouchá na maják"... >:D
    Jinak by to byka další věc o kterou jsme my, majitelé nudných koncernových produktů, ochuzeni. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.06.14  16:33

woody: Vidím, že máš dobrou náladu. :-) :yes: Jestli ti u Volkswagenu nepřibalili trochu LSD. Jako Čtvrtníček tenhle týden. [odkaz] >:D :yes:
    A když jsme u těch zkratek, Bully včera efektivně bez poznámek kolem odvedl diskusi od barviček. >:-[] Kde se WL trochu opakoval... Všichni už přeci vědí, že CSG [Babiččina stará modrá zahradní lopatka] je namodralá šedá a LMS (Limestone) [Shnilý tone of lime] je temperová matlanice na šutru/hornině. >:D >:-[] Teď se přidala i jakási "středně šedá", která už z názvu nepotřebuje další koment. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.06.14  16:14

šmoula: Dobrá poznámka, ale zase ber v potaz, že se to liší pumpu od pumpy. Na některé je váha litru benzínu opravdu téměř rovna litru vody. >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.06.14  16:12

iudex: >:D Tak to máme stejný. I u mého nafťáku plná nádrž slyšitelně šplouchá. Zřejmě se Ford sichruje kvůli případnému selhání palivoměru. Přestane šplouchat - natankuj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.06.14  16:00

Zajímavé téma, chlapi, ale osobně bych (i vzhledem k příčnému rozložení hmot) dal více na ty spolujezdce. A tu hmotnost benzinu v nádrži si vynásobte třemi čtvrtinami. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.06.14  15:35

Sorry, ale pol nádrže nemôžeš cítiť. Ak by sme spravili pokus, že Ti dám Tvoje auto raz s plnou nádržou a raz z polovičnou, som presvedčený, že to nerozoznáš. Samozrejme si mohol cítiť spolujazdca v i30ke s atmo 1,6kou, ale tvrdiť, že pri 195 kW aute rozoznáš pol nádrže, prepáč, to Ti neverím. ;-)
    P.S. Ja rozoznám, či mám plnú nádrž v Mondeu, ale tam to nie je kvôli poklesu dynamiky či ovládateľnosti, ale kvôli špecifiku Mondea, že benzín v plnej nádrži počuteľne špliecha pod zadnými sedadlami. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…