Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.06.24 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
Tom: to by ma zaujímalo, či tieto snobské poršácke akcie sú platené, alebo je to aktivita importéra. Sám som zvedavý, či Audi bude organizovať aspoň nejaké predvádzačky, od BMW zo začiatku niečo prišlo, potom už na mňa kašlali. >:D -
pradeda777 02.06.24 20:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
Ok....vypadá to zatím na to poledne....oběd? Hahaha.... >:D >:D >:D
Edit. Ok...nenechám vás umřít hlady...budou grillované kyjovské klobásky jako posledně... >:D -
Thomasino 02.06.24 19:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
Za mě je sobota poledne asi v pohodě :yes: :yes: Odpoledne v 16 nebo 17 hod budeme mít asi nějakou rodinnou oslavu..
Jinak včera jsme byli na pěkném srazu na zámku Liblice, severně od Prahy, který dělá Porsche Club Praha (oficiální Porsche Club v ČR). Bylo to sice většinou deštivé, ale odpoledne se pak už vyčasilo a cestou zpátky kolem 19-té už bylo zase suchu. Cestou tam pršelo až když jsme na D1 přejeli do Čech >:-[]
Tady nějaké moje fotky. Jo a byla tam 911 GT3 (991) v barvě Ruby Star, je ten odstín trošku jiný proti naší Ruby Star Neo :-) [odkaz]
A tady je video z loňska: [odkaz] -
pradeda777 01.06.24 17:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
Posledně to fungovalo....proto minikošt..... :-! Ale nikoho nenutím. Když bude většina jen pro grillovačku a pokec tak fajn...pro mě jednodušší.....můžeme sraz posunout na 12 hod. -
white label 31.05.24 14:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
iu
Ale musíš dojet tam a zpátky, takže záleží kde to bude...
Já příští neděli 9. 6. nemůžu.
Nebo můžeme dědovi poslat adresy na které nám pošle víno a klobásky, ať se s tím se soudružkou nemusí zbytečně trápit... >:D >:-[]