Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.06.24 23:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
WL - jako u vás v Beskydech? Tak dej pak vědět, zkusil bych dojet :-) Mám nyní červen a červenec "volno", dal jsem v práci výpověď a dělám si 2 měsíce prázdnin >:-[] Zítra se jdu přihlásit na pracák, abych dostal aspoň něco na jídlo... Asi nechám raději Porsche doma ;-) >:-[] -
speedfred 04.06.24 21:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Samozrejme že nejaké genovo mám ale na lasery je to už krátke. Už som niečo platil a radar ani nepipol.
Kua, táto doba ma neskutočne začína s.rať (už to nemôžeš ani verejne napísať). Furt samá šikana. Dedo zažil asi ešte peknú a ozajstnú slobodu. Myslím v AUS alebo sa mýlim? -
Thomasino 04.06.24 21:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Ty nemáš antiradar ?? Mám Genevo One M v Porsche a Genevo One S (už starší) v Tiguanu. Bez ochrany z domu i ránu!! :-)
V ČR je to legální, na Slovensku je prý levnější pokuta když ti to najdou, než když tě změří. Tak nevím. Asi samozřejmě záleží na konkrétní situaci a osobě :-)
[odkaz] -
pradeda777 04.06.24 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911
"Holky", dnes je poslední šance se přihlásit na sraz v Kyjově. Předpověď počasí je příznivá...můžete si vzít plavky a ručník... ;-) (Zítra jdu kupovat klobásky... >:-[] ). Zatím jsme 4,...wl, iudex, Tom a pořadatel.....
V minulosti to nebol problém, teraz sú postihy ako fras a najhoršie je že aj to vybavenie majú chlpáči. Na moto sa svižnejšie zvezieš a ideš kdekade po okreske 200+ >:D a naháňať s nimi sa mi už fakt nechce ako v minulosti.Hlavne to v tejto dobe nemá ani význam.
Trochu som sa rozvášnil a berte to s nadhľadom. 50-90-130 a bezpečnej jazde zdar.