Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.06.24  07:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Tom a to je ten problém. 185 môžem jazdiť na hybride a nie na aute čo má topspeed 300+
    V minulosti to nebol problém, teraz sú postihy ako fras a najhoršie je že aj to vybavenie majú chlpáči. Na moto sa svižnejšie zvezieš a ideš kdekade po okreske 200+ >:D a naháňať s nimi sa mi už fakt nechce ako v minulosti.Hlavne to v tejto dobe nemá ani význam.
    Trochu som sa rozvášnil a berte to s nadhľadom. 50-90-130 a bezpečnej jazde zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.06.24  07:27

« Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Možno sa aj ja zjavím. Uvidím ako pôjde robota.
    Kto vymýšľa takéto termíny v pracovný deň na obed? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.06.24  00:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Jo v Beskydech, na týden od 20. 7.

Na pracák jedině v Porsche, ať ta holota za přepážkou vidí, s kým má tu čest...
    A kdyby se tě ptali, jestli je to tvoje, tak řekni jo, ale to mám jen tak, k vůli odpočtu DPH...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.24  23:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

iudex - souhlasím, tady to ještě celkem ujde. Taky se občas nechám lehce vyhecovat (když se mi někdo ve 150-ti lepí moc na pr.dell, ikdyž není kde uhnout), ale nad 185 nejdu, pak je to o papíry >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.24  23:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

WL - jako u vás v Beskydech? Tak dej pak vědět, zkusil bych dojet :-) Mám nyní červen a červenec "volno", dal jsem v práci výpověď a dělám si 2 měsíce prázdnin >:-[] Zítra se jdu přihlásit na pracák, abych dostal aspoň něco na jídlo... Asi nechám raději Porsche doma ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.24  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

woody to má daleko a bude tady v červenci.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.24  22:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Zlaté 90-taky, to bola aj u nás “neobmedzená” rýchlosť. Nemali vybavenie a motorky jazdili skoro ako teraz. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.24  21:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Fred: ale prd, neviem o krajine mimo Nemecka kde by niekto na Alfe lietal 290 kmh, v Čechách sa máte ešte skvele. Ja si na D1 nedovolím viac než 150 kmh, do Blavy vo vláčiku 119 kmh, všade radary.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.24  21:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Samozrejme že nejaké genovo mám ale na lasery je to už krátke. Už som niečo platil a radar ani nepipol.
    Kua, táto doba ma neskutočne začína s.rať (už to nemôžeš ani verejne napísať). Furt samá šikana. Dedo zažil asi ešte peknú a ozajstnú slobodu. Myslím v AUS alebo sa mýlim?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.24  21:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Ty nemáš antiradar ?? Mám Genevo One M v Porsche a Genevo One S (už starší) v Tiguanu. Bez ochrany z domu i ránu!! :-)
    V ČR je to legální, na Slovensku je prý levnější pokuta když ti to najdou, než když tě změří. Tak nevím. Asi samozřejmě záleží na konkrétní situaci a osobě :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.24  20:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Ja by som prišiel aj rýchlejšie ale chlupatý ma pekne serú. Rozmýšľam už nad rušičkou ale neviem do ktorého auta.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.24  19:56

« Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

3,5 hodiny na mapách ?? Tak to jsi za 2:50 hod na Porsche tam ;-) >:-[]
    Bylo by škoda nedorazit :-) A co třeba Ronault nebo Woody ??
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.24  16:22

« Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Skúsim prísť >:D >:D >:D
    PS I v sobotu sú aj EU voľby tak musím ísť odvrátiť to zelené peklo.
    PS II pozerám že to mám na 3,5h cesty.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.24  16:18

« Re: Re: Sraz Kyjov

Freddie....díky za zprávu. Na dietu se vyser a přijeď. Mám zaručené zprávy, že klobásky v nebi nejsou a v pekle udělají klobásky z tebe..... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.24  16:10

« Re: Sraz Kyjov

Nice shot...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.24  15:58

« Re: Sraz Kyjov

Rád by som sa ukázal ale mám to 50:50. Niečo do toho skočilo a uvidím ako to poriešim.
    Aj tak som na diéte takže keby som bol bez klobásky tak sa nebudem hnevať. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.24  13:18

« Sraz Kyjov

....to už je 6 roků? Jak ten čas letí....hrůza..... >:-[] Ale tenkrát nakonec dorazil se zpožděním i Freddie....
    Edit: upozorňuji, že "kdo pozdě chodí...sám sobě škodí".....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.24  13:00

« Sraz Kyjov

Speedfred nemůže?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.24  12:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911

Tak ak by sme boli len štyria, bola by to presná repríza stretka spred 6 rokov: [odkaz]
    Len ja som odvtedy auto vymenil raz a Tom asi desaťkrát. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.24  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelifty 3er a 911

"Holky", dnes je poslední šance se přihlásit na sraz v Kyjově. Předpověď počasí je příznivá...můžete si vzít plavky a ručník... ;-) (Zítra jdu kupovat klobásky... >:-[] ). Zatím jsme 4,...wl, iudex, Tom a pořadatel.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…