Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 12.06.24 10:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
wl....ano, RS3 se kupuje především pro techniku, ale když k tomu ještě dobře vypadá, tak je to hezký bonus..... :-! :yes: -
Thomasino 10.06.24 14:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
No dobře, když sečtu 50+130, tak do toho se cestou do Kyjova dá skoro vejít ;-) A těch 90 na vesnici je i hodně, tam se vejdu do 70-ti jako hodnej kluk >:-[] >:D -
pradeda777 10.06.24 12:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
50-90-130 jízdu....přemýšlel jsem dlouho, ale tady kolem Kyjova nic moc a na dalnici daleko...možná okruh Kyjov-Strazovice-Veterov-Sobulky-Kyjov, by přicházel v úvahu,ale to je tak všechno...do Nasedlovic je to daleko na to se pak vracet k nám...bude to jinak...sraz Bukovanský mlýn, velké parkoviště, oběd...[odkaz]
pak "jízda pravidelnosti" směr Ždánice a zpět přes Strážovice k nám do Kyjova na kávičku a pokec... vidím to tak na jednu sobotu v září....
EDIT: dalo by se to i vylepšit příjezdem na mlýn už v pátek odpoledne, večer posezením u vína ve sklípku, přespáním na mlýně, a pak sobotní program...nebo to samé sobota/neděle....tož přemýšlejte... -
iudex 10.06.24 11:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Stretko po rokoch výborné, aj pohostenie, aj pokec. :yes:
Nabudúce by sme mohli pridať aj nejakú tú jazdu (samozrejme 50-90-130). :-) Každopádne i tak som sa cestou tam a späť pekne previezol, už pomaličky popúšťajúc oťaže, párkrát do 4500 ot a to už je pekná dynamika. Ale cesta Spyderom bez strechy bola iste zábavnejšia, resp. manuál na oboch 718kach (takto má vyzerať manuálna prevodovka, nie ako na 3er). DSG to seká fajn v dynamic a RS módoch, v comforte to ale príliš podtáča a treba do toho zasahovať manuálne. -
pradeda777 10.06.24 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Ok....čurání/močení/funkce ledvin...Většina lidí chodí močit šestkrát až sedmkrát denně, ale někteří čtyřikrát až desetkrát, což je považováno také za normální. Většina lidí spí 6 až 8 hodin denně, aniž by chodili na záchod. Pokud jdete v noci jednou močit, je to také běžné.
[odkaz] -
ThomasinoSmith 09.06.24 23:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Praděda - díky za uspořádání příjemného srazu, fajn pokec, rád jsem vás zase viděl :yes: :yes:
Foto máš na WhatsAppu a tady jsem je nahrál na konec galerie a přidal fotky ze srazu na EcceHomo na konci května: [odkaz] -
white label 09.06.24 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
pd7
Jsem si říkal, co máš furt s těma holkama, ale jak jsem tam přijel a viděl ty zaparkované barevné kabelky, hned mi to docvaklo... ;-)
P.S. Teď to muselo být delší, než minule, protože minule jsem tam nebyl na záchod ani jednou, teď jednou na závěr... >:D -
pradeda777 09.06.24 11:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
iu.....dnes ráno jsem jel do Kaufu nakoupit čerstvé křupavé bagetky k snídani (jako každou neděli, ale poprvé s eresou), udělal pár fotek a abych také vyzkoušel to řazení pádly.
Tož ano, jde to i v D modu a také jsem viděl, že v tu chvíli jak začneš řadit pádly, ECU pozná, že řadíš manuálně, na přístrojích se objeví M a převodovka přestane řadit automaticky. Ale jakmile jsem přestal řadit pádly, tak se řazení vrátilo do "auto modu". Ale nevím přesně v který moment.... :-!
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
PS. Fotky ze včerejška? -
pradeda777 07.06.24 20:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
Jo kamaráde, v jednu chvíli jsem měl namířeno na Macana GTS, ale nakonec kvůli velikosti neprošel. Bohužel Porsche nemá ve svém portfoliu menší auto podle mého gusta, jinak bych jedno už určitě měl. :-! -
speedfred 07.06.24 18:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov
No twl, ja mám novú nadáciu keď sa xceš zbaviť peňazí: Ferrááári do každej rodiny.
Prvá nadácia Porše do každej rodiny mala vcelku úspech tak sa pokračuje ďalej. >:D >:D
Ja som tiež dal fóliu len predok/boky a chcem pokračovať ďalej.