Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.06.24  10:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

wl....ano, RS3 se kupuje především pro techniku, ale když k tomu ještě dobře vypadá, tak je to hezký bonus..... :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.06.24  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

pd7
    Hezká RS3?
    To je oxymóron >:D , RS3 se přece nekupuje primárně kvůli vzhledu... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.06.24  22:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Už to dlouho nebylo nějaké hezké RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.06.24  14:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

No dobře, když sečtu 50+130, tak do toho se cestou do Kyjova dá skoro vejít ;-) A těch 90 na vesnici je i hodně, tam se vejdu do 70-ti jako hodnej kluk >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.24  12:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

50-90-130 jízdu....přemýšlel jsem dlouho, ale tady kolem Kyjova nic moc a na dalnici daleko...možná okruh Kyjov-Strazovice-Veterov-Sobulky-Kyjov, by přicházel v úvahu,ale to je tak všechno...do Nasedlovic je to daleko na to se pak vracet k nám...bude to jinak...sraz Bukovanský mlýn, velké parkoviště, oběd...[odkaz]
    pak "jízda pravidelnosti" směr Ždánice a zpět přes Strážovice k nám do Kyjova na kávičku a pokec... vidím to tak na jednu sobotu v září....
    EDIT: dalo by se to i vylepšit příjezdem na mlýn už v pátek odpoledne, večer posezením u vína ve sklípku, přespáním na mlýně, a pak sobotní program...nebo to samé sobota/neděle....tož přemýšlejte...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.06.24  11:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Stretko po rokoch výborné, aj pohostenie, aj pokec. :yes:
    Nabudúce by sme mohli pridať aj nejakú tú jazdu (samozrejme 50-90-130). :-) Každopádne i tak som sa cestou tam a späť pekne previezol, už pomaličky popúšťajúc oťaže, párkrát do 4500 ot a to už je pekná dynamika. Ale cesta Spyderom bez strechy bola iste zábavnejšia, resp. manuál na oboch 718kach (takto má vyzerať manuálna prevodovka, nie ako na 3er). DSG to seká fajn v dynamic a RS módoch, v comforte to ale príliš podtáča a treba do toho zasahovať manuálne.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.06.24  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Vidím, že ste na zraze našli novú spoločnú tému: geriatrické okienko. >:D Tak vám gratulujem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.06.24  09:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Ja sa pomočim pár krát v noci ale keď spím tak to nedokážem spočítať. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.24  08:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Ok....čurání/močení/funkce ledvin...Většina lidí chodí močit šestkrát až sedmkrát denně, ale někteří čtyřikrát až desetkrát, což je považováno také za normální. Většina lidí spí 6 až 8 hodin denně, aniž by chodili na záchod. Pokud jdete v noci jednou močit, je to také běžné.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.24  00:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

sf
    Někteří to nepotřebují vůbec, bo jsou "vychcaní" od přírody... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.06.24  23:16

Praděda - díky za uspořádání příjemného srazu, fajn pokec, rád jsem vás zase viděl :yes: :yes:
    Foto máš na WhatsAppu a tady jsem je nahrál na konec galerie a přidal fotky ze srazu na EcceHomo na konci května: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.06.24  22:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Tak asi bobríka neč..ania som vydržal asi len ja. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.06.24  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

pd7
    Jsem si říkal, co máš furt s těma holkama, ale jak jsem tam přijel a viděl ty zaparkované barevné kabelky, hned mi to docvaklo... ;-)

P.S. Teď to muselo být delší, než minule, protože minule jsem tam nebyl na záchod ani jednou, teď jednou na závěr... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.24  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Holky, rádo se stalo....viděl sem vás rád a díky za dárky.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.06.24  12:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

pd7
    Díky za luxusní azyl... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.06.24  12:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Bacha na to keď pôjdeš z nakúpu aby si vďaka keramickým brzdám nespravil z mlieka šľahačku. :-!
    Vďaka za pohostenie, bolo fajn sa takto stretnúť.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.24  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

iu.....dnes ráno jsem jel do Kaufu nakoupit čerstvé křupavé bagetky k snídani (jako každou neděli, ale poprvé s eresou), udělal pár fotek a abych také vyzkoušel to řazení pádly.
    Tož ano, jde to i v D modu a také jsem viděl, že v tu chvíli jak začneš řadit pádly, ECU pozná, že řadíš manuálně, na přístrojích se objeví M a převodovka přestane řadit automaticky. Ale jakmile jsem přestal řadit pádly, tak se řazení vrátilo do "auto modu". Ale nevím přesně v který moment.... :-!
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

PS. Fotky ze včerejška?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.06.24  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

Tohoto potřebujeme do bandy.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.06.24  20:26

Jo kamaráde, v jednu chvíli jsem měl namířeno na Macana GTS, ale nakonec kvůli velikosti neprošel. Bohužel Porsche nemá ve svém portfoliu menší auto podle mého gusta, jinak bych jedno už určitě měl. :-!
  • « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.06.24  18:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

No twl, ja mám novú nadáciu keď sa xceš zbaviť peňazí: Ferrááári do každej rodiny.
    Prvá nadácia Porše do každej rodiny mala vcelku úspech tak sa pokračuje ďalej. >:D >:D

Ja som tiež dal fóliu len predok/boky a chcem pokračovať ďalej.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…