Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 28.07.23 10:14
« Re: Re: Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Leg to vystihl, to je pravda....mně zase při pohledu na M2 naskočily vzpomínky na dobu, kdy si klucí v garáži s laminovací soupravou tunili svoje bazarový Fabie 1. Co nejjednodušší tvary a příšernej výsledek. -
Leg 28.07.23 09:21
« Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Veru, ani jedno som nejazdil (a M2 som ani naživo nevidel), ale neviem si predstaviť dôvod, prečo by som mal uprednostniť M2 pred GTS.
Bezrámové obličky vyzerajú ako ústa deda bez protézy a zvyšok bodykitu radšej nekomentujem. A že je o cca 50 kg ťažšie ako podobne výkonné Chevy Camaro už vôbec nie. -
iudex 28.07.23 08:36
« Re: Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Ad dizajn M2: webpaja sa po vzhliadnutí M2 naživo vyjadril, že je až nepochopiteľné, o koľko je krajšia M240i oproti M2. Proste M2 je škaredá, punktum.To, že jazdí skvele nikto nespochybňuje, všetky testy chvália, ale proste kupé by malo aj dobre vyzerať a to M2 nerobí. -
Thomasino 28.07.23 00:09
« Nová M2 versus Cayman GTS 4.0 - CAR Magazine
Závěr srovnání nové M2 s Caymanem GTS 4.0 od CAR Magazine B Najdou se samozřejmě i pozitiva pro M2 jako větší prostornost a zadní sedačky, modernější interiér (pro mnohé možná až moc na sportovní auto), menší hluk od kol, prostě vhodnější jako dailycar. Mezigeneračně je tam posun směrem ke GéTéčku. Porsche Cayman GTS 4.0 má lepší řízení, lepší motor i zvuk, lepší manuální převodovku (ikdyž poskládanou na dlouhé převody), také poměr výkon/váha má lepší díky o 300 kg nižší váze, ikdyž má o 50 koní méně: [odkaz]
A ještě zajímavé srovnání TopGearu nové M2 s 1M Coupé a Caymanem GT4: [odkaz]
-
pradeda777 24.07.23 13:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tož nové není, ale je chválihodné, že bude..... :-!
[odkaz] ...hezká kola...
Jinak....okurková sezóna v plném proudu??? -
pradeda777 22.07.23 13:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Dobrý článek, i když jsem se při jeho čtení cítil jako na pohřbu..... ;-\
[odkaz] -
pradeda777 16.07.23 14:13
tms...ok. Půlka září už není až tak daleko. A co ty chlebíčky? Budou? ;-) >:D >:-[]
Tož na tom M2 mě přepinač režimů spletl, protože já mám ten samý přepinač a v tom samém místě na M140i a slouží k nastavení tuhosti podvozku. Ale já tušil, že v tom bude nějaký "chyták"... ;-) Protože jsem si trochu pamatoval, že když pak později představili M2 CS, tak se zdůrazňovalo, že jako jediné M2 má také adaptivní podvozek. :-!
-
Thomasino 16.07.23 01:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Zatím je termín půlka září, ale uvidíme. Nedávno si jeden přebíral podobný Cayman GTS 4.0 a čekal rok a čtvrt. Což by bylo až na jaře >:-[]
U první M2 je přepínač Comfort/Sport/Sport+ odjakživa, ale řeší jen tuhost řízení a odezvu pedálu na plyn. A ve Sport+ posouvá zásah ESP na později (jinde se dá úplně vypnout). Novější to má ale pak kombinované s možností uložení pod tlačítky M2 a M1, kde si nastavíš i rychlost řazení u automatu nebo právě zásah ESP. -
pradeda777 15.07.23 11:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
tms....a tož jak to vypadá s Tebú? Kdy je ETA pro Tvůj nový stroj? A kde plánuješ oficiální představení? Budou chlebíčky? :-! ;-) >:D >:-[]
Objevil jsem inzerát na M2 manuál, kde je na jednom obrázku přepinač nastavení sport-comfort. Já měl zato, že takovou věc měl pouze M2 CS model. Nebo se nejedná o nastavení podvozku?[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 12.07.23 14:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Freddie....ok. Tvoje situace a potřeby jsou jiné. Ale jinak by to v Tvém případě vycházelo spíš na PHEV než FHEV. BMW ale stejně FHEV nenabízí.... -
speedfred 12.07.23 10:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Áno:
X5 45e som chcel pretože sa mi páči a niečo aj utiahne (2,7t). Jazdím zväčša mesto (EV ideál) alebo dlhé štreky a tam sa hodí aj spaľovák. A v tejto dobe musíš byť predsa EKO :-)
Nie:
predsa len 3,5t na ťažnom sa hodí viac. Občas vozim aj chlapov a ja som stále v montérkach takže interiér by trpel. Terén kde sa podarí niekedy zájsť kvôli práci tak to už radšej vôbec nie.Cca 2 roky dozadu bolo dodanie ošemetné a už aj tá cena nebola zrovna ľudová.