Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 07.08.23 14:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
Je vidět, že tam tomu moc nerozumí >:-[] V jiných testech skoro vždy vyhrádá Cayman GTS 4.0 :-)
P.S.: Ten rozsekaný Tiguan R včera na Zlínsku u Vizovic, který zřejmě předjížděl přes plnou a sejmul Fábku v protisměru, jehož řidič nepřežil, tak to nebyl ani můj Tigouš, ani jsem to nebyl já (Tigouše měl navíc Black Paket, kolem oken černou gumu, já mám stříbrné lišty). [odkaz] -
pradeda777 04.08.23 14:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
wl...ok. Není to "moje" RS3. Mluvil jsem s prodejcem a ten potvrdil, že "moje" už byla před 1/2 rokem prodaná....a su rád, že sem nebyl sám komu se líbila v bílé....tož tak.... :-! Ale na "čum čum" a to lungo tam asi zajedu..... :-! -
white label 04.08.23 12:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
pd7
Vím, že to není ta tvoje konfigurace, to by tam přece musel být šíbr. ;-)
Každopádně ližiny v kombinaci s karbonovým spojlerem jsou za mě mimo mísu...
To, že ten spojler stojí nesmysl (což je fakt), je jiná věc.
Schopnosti prodejců bych (obecně) zbytečně nepřeceňoval, čest vzácným výjimkám. -
pradeda777 04.08.23 12:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
wl....tož aby bylo jasno. Já ten spoiler a ani ty ližiny neobjednával. Ne, že by se mě ten karbon spoiler nelíbil, ale byl pekelně drahý. Ližiny bych určitě nechtěl, ale prodejce často ližiny na předváděčky přidává....asi ví proč. Zrovna tak jako některé další věci v interiéru včetně kožených sedáků, které jsem nechtěl.
Nicméně, prodejce mě tenkrát, když jsem objednávku rušil naznačil, že výbavu pozmění a auto vezmou na sebe jako předváděčku. Že tu výbavu nafouknou "až tak", jsem netušil... :-!
Ale jestli mě to vyjde, tak se ni zajedu mrknout a dám si s prodejcem jedno lungo... ;-) -
white label 04.08.23 01:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
iu
Nemám tady taky problém s bílou, ale problém mám naopak se schizofrenní kombinací karbonového střešního spojleru (na 5. dveřích) a střešních ližin... 8-s
[odkaz]
A že RS3 dává smysl mnohem spíš v základu, než ve "fulu", tu řešíme od začátku...
-
woody-alien 02.08.23 21:46
Dany: To je dobře. Teda, že jsi tu. Ne, že nemáš čas jezdit. ;-) Já taky zrovna netrhám rekordy v nájezdech, aktuálně mám najeto 2000 km, ale CBčko se mi líbí čím dál víc. Prostě mi sedlo, foukání mi nevadí, nějaké stížnosti z testů na tvrdší podvozek se pro mě ukázaly jako nepodstatné....vyhovuje mi to a jezdit delší čas v kuse není žádný problém. Jinak je Honda opravdu blbuvzdorná a trpělivě snáší moje chyby. Zároveň se držím hesla Shut up and practice. Akorát mi v blízkém okolí chybí nějaká cvičná plocha. Takže ke zkoušení jízdy po zadním jsem se zatím nedopracoval. Ale to je jedno, na každou jízdu se těším jak malej Jarda a když jsem se byl projet po 14 dnech půstu (dovolená s rodinou), připadal jsem si, jak když jsem si něco šlehnul. >:-[] A co motor ? Uznávám, že někdy bych přivítal šťavnatější odšťuch vocpoda ;-) , ale zase v těch vysokejch otáčkách je to nádhera. Jindra Fáborský (jednoustopou) teď testoval Horneta 750 a konstatoval, že teprve teď doceňuje čtyřválec z CB(R)650R. -
pradeda777 02.08.23 14:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
Dany....takový je život. Je plný rozhodování a je dobře, že tomu tak je. Jinak by byl život moc nudný. Málokdo to totiž "trefí na první dobrou"...... ;-) >:D >:-[] Patří se ještě dodat, že je dobře, že máme teď možnost se o většině věcí rozhodnout sami, protože za bolševika za nás o většině věcí rozhodovala strana a vláda.... >:-[] >:-[] >:-[] -
pradeda777 02.08.23 10:12
Freddie....já jsem podobný (o něco méně nákladný) "kůsek" provedl v roce 2014, když jsem čekal na novou MPS (která se nakonec nedostala do výroby..... ;-\ ), koupil novou X5 40d v M paketu a po najetí 1000 km ji prodal a objednal M3 v manuálu, ale po víkendovém otestování M135i jsem objednávku na M3 změnil na M135i v manuálu a tu jsem pak zrušil, protože šla do výroby M140i, kterou jsem pak objednal a koupil..... ;-) >:D >:-[]
Edit. Ano, ta 911TS by byla super. V příštím životě bych si ji určitě koupil.... >:D -
pradeda777 02.08.23 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
iu...máš pravdu. Za ty peníze by byla M3 to je fakt. ALE....řídit M3 a řídit RS3 je velký rozdíl. Řídil jsem obě a já raději tu RS3. Tím, že je FWD bias se řídí velmi lehce a přesně. Mě by tedy víc vyhovovala RS3..... :-! -
Dany 02.08.23 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
Som tu, momentálne nemám čas ani jazdiť.
Ja som videl iba fotku a vyzeralo to na Z1000.
Tej mojej mrche sa už v dialničných na zadné nechce. Len tak do trojky ;-)
To ja len tak priposrate, odlepiť koleso, odľahčiť žalúdok, to mi úplne stačí.
Posledne som skúšal v bezpečí v Dlhej:
[odkaz]
Voody, tuším začínaš skákať. >:-[]
Kolega čo minulý rok kúpil CBčko už jazdí na Traceri ;-\