Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 19.08.23 21:05
« Sraz a Porsche a Bugatti v Kroměříži
Dneska proběhl na výstavišti v Kroměříži sraz Bugatti a Porsche (White Label, jak to že jsi chyběl, když to máš takový kousek??), ale nakonec tam bylo hodně veteránů také jiných značek. Zajímavá akce v pěkném prostředí, sice venku, ale kryté, takže jsme nebyli na přímém slunku. Příští rok snad už nebudu platit vstupné 120 Kč, ale budu mezi vystavovateli ;-) By jeden nečekal, kolik je tady starých Bugattek!! Také tam byl pavilon Škodovek, ale to jsem jen v rychlosti nahlédl, ty jsem nedávno viděl v Brně Olympii... [odkaz]
-
pradeda777 17.08.23 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
Na Slovensku "přituhuje"....[odkaz]
Jiří Wimmer
Jiří Wimmer
Před 1 hodinou
Snad nebyla smrt Kuciaka zbytecna a v soucasnem boji zvitezi NAKA. V opacnem pripade se Slovensko priblizi k russku tak, ze mozna bude od nej k nerozeznani a i tam budou skoky z oken v masivnim meritku.
Sorry, nemohl jsem si pomoc. Já su taky poloviční Slovák (Moravský), mám na Slovensku tetu a bratrance a osud Slovenska mě leží na srdci....tož tak....
[odkaz] -
pradeda777 09.08.23 12:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automobily se zvětšují
wl.....na automatické hodinky ser, důležitější je, že manuál je 911 S/T ;-) Btw....měl bych na ni, ale neměl bych pro ni využití a na sbírání prachu v garáži už další auto mám. Leda že bych ji občas půjčoval Freddimu, aby mě "natočil" nějaké km..... >:D ;-) >:D