Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 17.09.23 22:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Včera sa snád aspoň trošilinku nahlodal iudex a začne nad hradom uvažovať aj on. To ale nemyslím ako turistický výstup. -
Thomasino 17.09.23 19:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
V těchto dnech by se měl vyrábět, snad konec září převzetí. Uvidíme >:-[]
Tady fotky ze včerejšího srazu, pár jich je od SpyderFreda, zbytek od známých co tam byli. Já nakonec nejel, ale příští rok si nenechám ujít :-) [odkaz]
-
pradeda777 16.09.23 13:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Freddie....musíš počkat až Tom dostane to svoje "proše", což by už nemělo být dlouho....a pak můžete uspořádat...."prošesraz"....... :-! ;-) >:D >:-[] Tom, jak to vypadá??? -
white label 14.09.23 15:55
« Porovnání rozměrů původní 911 se současnou 992
Pôvodný model Porsche 901 z roku 1963 (neskôr sa z neho stal model 911)
Rázvor 2211 mm
Dĺžka 4290 mm
Šírka 1700 mm
Výška 1300 mm
2023 Porsche 911 Carrera (typ 992)
Rázvor 2450 mm
Dĺžka 4519 mm
Šírka 1852 mm
Výška 1298 mm
Největší mezigenerační skok udělala, první vodou chlazená, 996. -
Dany 14.09.23 10:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
definitívne sa bude vyberať podľa počasia. Pravdepodobné varianty sú Nízke Tatry až Slovenský Raj. Čechy s pravdepodobným cieľom v Krumlove, prípadne Rakúsko Alpy...
Možná kombinácia Krumlov - Rakúsko.
alebo takto: Kašlite na zraz a poďte s nami zajazdiť. Zrazíme sa večer u piva ;-) -
white label 14.09.23 10:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Dany
OK, ale třeba se může někde na chvilku "srazit" jak pojedu zpátky, teda pokud zrovna nebudeš někde v Tatrách.
Nebo bych mohl přibrzdit někde u Trnavy, když nebude iudex někde na skále. ;-)