Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
iudex 20.09.23 08:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Gratulácia šťastnému oteckovi! >:D >:-[] Bol to dlhý pôrod, ale o to asi väčšia radosť. Snáď sa stihneš pred zimou trochu povoziť.
Ja sa teším aspoň z takej drobnosti, že mám opäť tichý podvozok, vymenili mi predné ramená a silentbloky. Vraj sú 3er háklivé na zlé cesty a ja denne drncám po mačacích hlavách a prepadnutých kanáloch v meste. Tak som zvedavý, kedy bude treba meniť adaptívne tlmiče. :-| -
Thomasino 19.09.23 20:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
SLÁVA !! Tak konečně se nám to v Zuffenhausenu ve Stuttgartu narodilo :-)
Už mám potvrzeno, že máme vyrobeno a čekáme na dopravu do ČR. Takže snad za nějaké 2 týdny převzetí. Možná stihnu i nějaký prodloužený víkend v Alpách v půlce října! Kurňa, já se tak těším !! To je dlouhé čekání, těch 10 měsíců a ke všemu sezóna bez auta na zábavu... -
white label 18.09.23 18:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
sf
K tomu tvému skvělému odstínu temně zelené, ta zlatá kola sedí, kdyby to byl nějaký světlejší/třpytivější odstín, už by to tak dobře neladilo.
Stříbrná kola by tomu modrému (s červenou kapucí) škodila méně, ale ani tak by z toho žádný krasavec nebyl. -
white label 18.09.23 17:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Th
Já přece neřeším rozdíl mezi obecnějším cabrio a přesnějším roadster, ale to, že uvádět k Boxsteru "cabrio" ("bez střechy") je zbytečné, protože každý Boxster je automaticky "cabrio"/roadster/spyder. -
speedfred 18.09.23 15:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Leg: Nie. Na živo ten modrý nevypadá dobre (nie že by som si prihrieval svoju polievočku), Tam by sa viac hodili strieborné kolá.
Ja musím držať líniu, bo aj na moto mám zlaťáky. -
Thomasino 18.09.23 15:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
WL - Boxster je kabrio i roadster. Kabrio je dle mě (i wikipedie) auto bez střechy, klidně 4-místné. Roadster je 2-místné kabrio :-) -
white label 18.09.23 15:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
pd7
I když k němu časem začali nabízet i kupátko (Cayman), tak Boxster byl/je dál výhradně "bez střechy". Prostě BOX(er)/(road)STER. -
Leg 18.09.23 14:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Vidím že u kolies platí gold is new black. Takto sa pomály dostaneme oklukou ku klasickej striebornej ja ja budem zasa spokojný. :yes:
Poršáky parádne, dúfam, že majiteľ Dakaru tomu bude riadne nakladať mimo cesty a nie ho oprasovat v garáži. (Podobne GT3RS na okruhoch)
A modrý spyder so zlatými kolesami a červenou kapucou z fotiek vyzerá ako dosť fail. Hádam je to naživo lepšie, ale pochybujem. -
white label 18.09.23 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
iu
Učil ses právě výborně, jen to teď zužitkovat... ;-)
Pokud bys netrval na něčem novém, nebo skoro novém, tak se dá něco najít i za relativně slušný peníz.
Myslím si, že ani fred na něm nebude lámat "rekordy v nájezdu", vzhledem k tomu, kde ho má ustájeného. -
speedfred 18.09.23 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
iu : ty si sa učil až moc dobre, to ja s mojimi 3 zimami na obecnej škole moc nepremýšlam a idem do toho po hlave. Rozmýšlam až potom k čomu mi to je keď nemám čas takmer na nič. -
pradeda777 18.09.23 14:19
wl....big deal....pro mě to byl Boxer cabrio ;-) . Že k tomu nevyráběli kupátko o tom sem ani nevěděl. Tak dalece mě to nezajímalo. V Austrálii nebylo Porsche nějak populární. Tam letěly spíš V8 Holden Commodore a Ford Falcon a japonské vozy. Evropské vozy velice málo.... ;-) >:D >:-[] -
white label 18.09.23 12:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
pd7
Boxer cabrio?
Je to Boxster a každý Boxster je roadster.
A speedfredův Spyder je trochu jiný svět, než tehdejší Boxster. -
pradeda777 18.09.23 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
tms.....doma v garáži je pořádný stroj na h.o.w.n.o. Je s ním potřeba jezdit. Ideálně i do práce. V Austrálii se mě to dlouho dařilo. Bohužel tady na Moravě se mě to už a hlavně k vůli věku, nedaří..... ;-\ Tož v Austrálii sem se svezl v Boxeru cabrio a bylo to moc dobré, ale co týče celkového požitku z jízdy, tak moje Integra Type R na tom byla lépe.... :-!
iu....tady pro Tebe "a lawyer special" [odkaz] -
iudex 18.09.23 12:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
Chapci, ja som sa tak dobre neučil ako vy, takže u mňa Porsche asi nehrozí. >:-[]
Každopádne Fredov Spyder je fascinujúca hračka, výkon a dynamiku som čakal, ale najviac ma prekvapila bezprostrednosť reakcie (motora, riadenia) a dokonalosť manuálnej prevodovky. Toto je auto, kde plne uznávam labelov prístup: leštiť, užívať cez pekné víkendy a nechať si ho "až do truhly" (ale je mi jasné, že fred na tom spraví ročne viac, než niekto na bežnom aute). :-)
[odkaz] -
Thomasino 17.09.23 22:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse
No jooo, jak se jednou někdo sveze v Porsche a pozná jak ukecané může být řízení a celá ta zpětná vazba od auta, tak je chycen a pak už jen šetří a přemýšlí jak to udělat, aby to měl doma v garáži!! >:-[]
:yes: ;-)
P.S. Prý je to už vrchol, ale uvidíme za týden, možná GT4 RS... >:-[]
Je to fuška, čekat na auto na kšeft 10 měsíců...