Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.23  12:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Leg
    :yes: ;-)

P.S. Prý je to už vrchol, ale uvidíme za týden, možná GT4 RS... >:-[]
    Je to fuška, čekat na auto na kšeft 10 měsíců...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.09.23  11:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.09.23  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Tome, gratulujem, za koľko predávaš? Už máš objednaného nástupcu? ;-) :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.09.23  08:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Gratulácia šťastnému oteckovi! >:D >:-[] Bol to dlhý pôrod, ale o to asi väčšia radosť. Snáď sa stihneš pred zimou trochu povoziť.
    Ja sa teším aspoň z takej drobnosti, že mám opäť tichý podvozok, vymenili mi predné ramená a silentbloky. Vraj sú 3er háklivé na zlé cesty a ja denne drncám po mačacích hlavách a prepadnutých kanáloch v meste. Tak som zvedavý, kedy bude treba meniť adaptívne tlmiče. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.09.23  20:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

SLÁVA !! Tak konečně se nám to v Zuffenhausenu ve Stuttgartu narodilo :-)
    Už mám potvrzeno, že máme vyrobeno a čekáme na dopravu do ČR. Takže snad za nějaké 2 týdny převzetí. Možná stihnu i nějaký prodloužený víkend v Alpách v půlce října! Kurňa, já se tak těším !! To je dlouhé čekání, těch 10 měsíců a ke všemu sezóna bez auta na zábavu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

sf
    K tomu tvému skvělému odstínu temně zelené, ta zlatá kola sedí, kdyby to byl nějaký světlejší/třpytivější odstín, už by to tak dobře neladilo.
    Stříbrná kola by tomu modrému (s červenou kapucí) škodila méně, ale ani tak by z toho žádný krasavec nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  17:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Leg
    Jj, ten trojbarevný Spyder, to je "kolotoč"...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Th
    Já přece neřeším rozdíl mezi obecnějším cabrio a přesnějším roadster, ale to, že uvádět k Boxsteru "cabrio" ("bez střechy") je zbytečné, protože každý Boxster je automaticky "cabrio"/roadster/spyder.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.09.23  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Leg: Nie. Na živo ten modrý nevypadá dobre (nie že by som si prihrieval svoju polievočku), Tam by sa viac hodili strieborné kolá.
    Ja musím držať líniu, bo aj na moto mám zlaťáky.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.23  15:07

WL - Boxster je kabrio i roadster. Kabrio je dle mě (i wikipedie) auto bez střechy, klidně 4-místné. Roadster je 2-místné kabrio :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  15:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

pd7
    I když k němu časem začali nabízet i kupátko (Cayman), tak Boxster byl/je dál výhradně "bez střechy". Prostě BOX(er)/(road)STER.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.09.23  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Vidím že u kolies platí gold is new black. Takto sa pomály dostaneme oklukou ku klasickej striebornej ja ja budem zasa spokojný. :yes:

Poršáky parádne, dúfam, že majiteľ Dakaru tomu bude riadne nakladať mimo cesty a nie ho oprasovat v garáži. (Podobne GT3RS na okruhoch)

A modrý spyder so zlatými kolesami a červenou kapucou z fotiek vyzerá ako dosť fail. Hádam je to naživo lepšie, ale pochybujem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  14:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

iu
    Učil ses právě výborně, jen to teď zužitkovat... ;-)
    Pokud bys netrval na něčem novém, nebo skoro novém, tak se dá něco najít i za relativně slušný peníz.
    Myslím si, že ani fred na něm nebude lámat "rekordy v nájezdu", vzhledem k tomu, kde ho má ustájeného.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.09.23  14:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

iu : ty si sa učil až moc dobre, to ja s mojimi 3 zimami na obecnej škole moc nepremýšlam a idem do toho po hlave. Rozmýšlam až potom k čomu mi to je keď nemám čas takmer na nič.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.09.23  14:19

wl....big deal....pro mě to byl Boxer cabrio ;-) . Že k tomu nevyráběli kupátko o tom sem ani nevěděl. Tak dalece mě to nezajímalo. V Austrálii nebylo Porsche nějak populární. Tam letěly spíš V8 Holden Commodore a Ford Falcon a japonské vozy. Evropské vozy velice málo.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.23  12:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

pd7
    Boxer cabrio?
    Je to Boxster a každý Boxster je roadster.
    A speedfredův Spyder je trochu jiný svět, než tehdejší Boxster.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.09.23  12:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

tms.....doma v garáži je pořádný stroj na h.o.w.n.o. Je s ním potřeba jezdit. Ideálně i do práce. V Austrálii se mě to dlouho dařilo. Bohužel tady na Moravě se mě to už a hlavně k vůli věku, nedaří..... ;-\ Tož v Austrálii sem se svezl v Boxeru cabrio a bylo to moc dobré, ale co týče celkového požitku z jízdy, tak moje Integra Type R na tom byla lépe.... :-!

iu....tady pro Tebe "a lawyer special" [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.23  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

Chapci, ja som sa tak dobre neučil ako vy, takže u mňa Porsche asi nehrozí. >:-[]
    Každopádne Fredov Spyder je fascinujúca hračka, výkon a dynamiku som čakal, ale najviac ma prekvapila bezprostrednosť reakcie (motora, riadenia) a dokonalosť manuálnej prevodovky. Toto je auto, kde plne uznávam labelov prístup: leštiť, užívať cez pekné víkendy a nechať si ho "až do truhly" (ale je mi jasné, že fred na tom spraví ročne viac, než niekto na bežnom aute). :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.09.23  22:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW Neue Klasse

No jooo, jak se jednou někdo sveze v Porsche a pozná jak ukecané může být řízení a celá ta zpětná vazba od auta, tak je chycen a pak už jen šetří a přemýšlí jak to udělat, aby to měl doma v garáži!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.23  22:32

sf
    Tak to si rád počkám na vyjádření jeho tiskového mluvčího... >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…