Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.06.24  08:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pradeda: to posledné nie je RS6, ale limitovaná edícia RS4 nazvaná Edition 25, farba je Imola yellow: [odkaz]
    Inak label práve včera skúšal RS4, mohol by povedať viac.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.06.24  18:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Colour coordinated emblems na přední masce....looks good...I think....[odkaz]
    AM kola on RS3...[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Exclusive colour....RS6 USA...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.24  13:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

pd7
    Jj, hlavně teď s RS3 by ses doslova ulítal "hore dúle"... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.06.24  09:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Tento způsob parkování (carport) byl v Austrálii velmi populární. Samozřejmě ne takové honosné, ale praktické. Hlavně v tu dobu, když ještě nebyly brány a vrata na dálkové ovládání. Já bych ho měl u baráku tady taky, protože si nedovedu představit, že bych při každém použití auta lítal hore dúle otvírat bránu a vrata.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.06.24  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Ten prístrešok sa mi páči a už tam vidím odparkované moje autá.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.06.24  08:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Hezké prostředí pro hezké auto.... :-! >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.06.24  08:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pre pána v prvom rade a pre veľký úspech si zopakujeme este raz obrázky s RS3
    [odkaz]

Takýto M3 Touring by som zniesol. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.06.24  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Leg
    O tom, že by se nedalo žít s RS3 kvůli vzhledu, nebyla řeč..., na druhou stranu to podle mě není auto, se kterým se člověk bude chodit kochat pohledem na něj...
    Navíc díky frekvenci dědových odkazů, už ho začínám mít docela plné zuby... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.06.24  17:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

CT carbon difuzor....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 13.06.24  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

M3-ky sa u nás tuším nejak namnožili, ja som minulú nedeľu presvišťal 2x cez Pezinskú babu a stretol som 4 kusy M3/M4, z toho 2x touring. Jeden bol tiež zelený, ale tmavý odtieň, zlaté kolesá a žlté denné svetlá. Akože kombinácia určite atraktívna a agresívna, ale že by to bolo nejako pekné sa nedá povedať a o relatívne nenápadnej svalnatej elegancii typickej pre predchodcov sa hovoriť nedá. Okrem toho tam bolo GT4, GTS 4.0, sedmičkové GTI v carbon steel grey a kopec iných hothatchov. Samovrahov na jednej stope už to tam tuším nebaví.

Thomasino: nedávno som sa posúval v kolóne a počujem klasické TSI/DSG prdenie.Tak dám dole okienko kukám a nikde predo mnou ani za mnou žiadny krikľavý hothatch. Až potom vidím, že ten fádny sivý Tiguan asi 5 áut predo mnou má štyri laufy. Neviem, či to mal príplatkový akrapovič alebo nejaký iný tuning, alebo len sport mode, ale bublalo mu to celkom dosť. Povedal by som, že na také fádne auto a fádny režim (radenie 1-2-1 v kolóne) až moc.

Vzhľad RS3: ja to vidím tak, že by som s tým vedel žiť.

Šmolkový i5N som videl aj ja (EČV IO-NIQ5N &B) a … no comment &B&B
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.06.24  15:49

« Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Taky bude M240i v šedé metle Skyscraper Gray, což je moc pěkný odstín šedé. A budu ho mít na 223i AT >:-[] Taky bude pro M2 (a M240i), stejně jako ta vínová Fire Red z nové pětky. Ta je super, včera jsem ji okukoval u nové i5 M60 co tady kousek dále stává (na víkendy má borec stříbrný Boxster 2.0T).
    Akorát dle německého konfigurátoru Evropa asi přijde o M240i RWD :-( Je tam po faceliftu jen xDrive :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.06.24  14:34

« Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Velká škoda, že M240i není v manuálu.....už by mě dávno stála v garáži. Když jsem v roce 2016 kupoval M140i, tak jsem M240i v manuálu zvažoval....ale...jednak mě neseděl vysoký ponton, no a moja chtěla 4 dveře pro babičku... 8-s
    Tady je jedna z mála v manuálu a "iu orange" na prodej v Žilině....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.06.24  12:45

« Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Ja sa k dizajnu RS3 nevyjadrujem, lebo som zaujatý >:D ale práve sa mi stalo, že ma kolega požiadal, či si môže odfotiť moje auto, tak sa mu páčilo.
    Inak je drobný facelift 2er, resp. M2. M2 má o 20 koní viac, na úrovni M3; 2er aspoň nové farbičky, pekná fire red: [odkaz] a dostala aj šmolkovú modrú pôvodne vyhradenú pre M2: [odkaz]
    A napokon premostím cez šmolkovú modrú k ioniq N, ktorý som práve videl naživo (presne v tej šmolkovej).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.06.24  11:18

« Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Tms....jak píše iu....kdybych se rozhodl jen pro jedno auto v garáži, tak Tigi by byl prima. ALE....na to naše trckání po městě by ho byla škoda.....
    iu.....M3 Touring.....mě tyto "dodávky" nikdy neseděli, ale uznávám, že jako rodinné auto na rychlé přesuny by mohlo být zajímavé.....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.06.24  11:08

« Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pro borce, kteří mají rádi sedany je bez pochyb RS3 8Y stylově vyvážené, hezké auto [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.06.24  08:38

Tom: Tigi vyzerá výborne, fotky máš slušné, aj cena je primeraná, tak sa divím, že sa nepredal. Ako do-it-all univerzál je Tigi R rozhodne zaujímavé auto, mať možnosť len jediného auta v rodine, chcem buď hotkombi alebo takéto hotSUV. Inak práve som videl v meste fungl nové nablýskané M3 Touring v zelenej Isle of Man, nádhera (ak si človek odmyslí tú masku). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.06.24  22:07

Tigi R je pekný a aj cena je cajk ako som pozeral. Časom by také auto asi bolo fajn mať doma.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.06.24  20:41

« VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Taky myslím, že RS3 se nekupuje úplně pro vzhled, ale ještě to docela ujde. Podobně jako můj Tiguan R, normální pěkné auto, ale třeba Formentor je o něco hezčí (ale uvnitř menší), ale ten infotaiment v Seatu je na zabití >:-[]
    Jinak jsem musel snížit cenu na našeho eRkového Tigouše na 1,1 mega, jelikož už došla nová kára a za měsíc bych si ji měl převzít. Nechce někdo adoptovat? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.06.24  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

wl....ne byl by to ...ale je.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.06.24  13:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Kyjov

pd7
    Ano, byl by to hezký bonus... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…